Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Satricinājums Anglijas FA kausā: sestās augstākās līgas klubs pārspēj Premjerlīgas pretendenti

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Satricinājums Anglijas FA kausā: sestās augstākās līgas klubs pārspēj Premjerlīgas pretendenti
"Maidstone" futbolisti pēc vārtu guvuma. Foto: Ben Stansall/AFP/Scanpix

Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausā skaļāko pārsteigumu šosezon sarūpējusi Nacionālās līgas Dienvidu zonas jeb Anglijas sestā augstvērtīgākā līmeņa komanda "Maidstone", kura 1/16 finālā izbraukumā ar 2:1 pieveica "Championship" līgas vicelīderi "Ipswich".

Prestižo FA kausa izcīņu kvalifikācijas kārtās sākusī "Maidstone" jau iepriekšējā kārtā izcīnīja negaidītu panākumu (1:0) pār "League One" jeb trešā spēcīgākā līmeņa komandu "Stevenage".

Šodien statistikas rādītājos milzīgu pārsvaru ieguva Ipsvičas futbolisti, kuri bumbu kontrolēja teju četras piektdaļas (!) no spēles laika, veica par 36 sitieniem vairāk (38-2), kā arī "xG" rādītājā bija pārāki ar 5,06–0,90.

Cīņas pirmajās desmit minūtēs Ipsvičas spēlētāju Heremija Sarmiento un Omari Hačinsona sitieni atdūrās pret vārtu konstrukciju. Meidstounas vārtu sargāšanā teicami darbojās brazīlietis Lukass Kovolans.

Pirmā puslaika izskaņā mājinieki iekrita pretuzbrukumā, pēc Laiema Soula diagonālas piespēles vienatnē pret vārtsargu izraujoties Lamāram Reinoldsam, kurš bumbu meistarīgi pārcēla pāri vārtsargam Kristianam Voltonam.

"Ipswich" atspēlējās 56. minūtē, tuvajā stūrī precīzi sitot ekvadorietim Sarmiento. Viena no galvenajām pretendentēm uz atgriešanos Anglijas Premjerlīgā gan neizmantoja pacēlumu, pēc desmit minūtēm "Maidstone" aizskrienot vēl vienā pretuzbrukumā un duelī pret vārtsargu pārākam izrādoties Semam Kornam.

Izmantotie avoti:
https://www.thefa.com/competitions/...

  +4 [+] [-]

, 2024-01-27 19:01, pirms 3 mēnešiem
Kaut kā kūtri futbola raksta autori par Līvonijas ziemas līgas turnīru.Šodien jau divas spēles aizvadītas ar mūsu komandu uzvarām,bet ne vārda.Tas jūsu ārzemju futbols pie vienas vietas.

  +1 [+] [-]

, 2024-01-27 19:52, pirms 3 mēnešiem
alguns rakstīja: Kaut kā kūtri futbola raksta autori par Līvonijas ziemas līgas turnīru.Šodien jau divas spēles aizvadītas ar mūsu komandu uzvarām,bet ne vārda.Tas jūsu ārzemju futbols pie vienas vietas.
Piekrītu - kaut kādas 6.līgas komandas spēle pret Ipswich Town Latvijā maz kuru interesē.

  +1 [+] [-]

, 2024-01-27 20:07, pirms 3 mēnešiem
Ambrē rakstīja: Piekrītu - kaut kādas 6.līgas komandas spēle pret Ipswich Town Latvijā maz kuru interesē.
Ja jau Tu ienaci iekomentet , tad jau tevi tas interesē 😂🤣🤦🏻‍♂️

  +4 [+] [-]

, 2024-01-27 20:17, pirms 3 mēnešiem
alguns rakstīja: Kaut kā kūtri futbola raksta autori par Līvonijas ziemas līgas turnīru.Šodien jau divas spēles aizvadītas ar mūsu komandu uzvarām,bet ne vārda.Tas jūsu ārzemju futbols pie vienas vietas.
Kam interesē Livonijas kauss? Pat uz virslīgu nenāk tik daudz skatītāju cik Uz Anglijas pašu zemāko līgu spēlēm

  -1 [+] [-]

, 2024-01-27 20:49, pirms 3 mēnešiem
Boston United rakstīja: Kam interesē Livonijas kauss? Pat uz virslīgu nenāk tik daudz skatītāju cik Uz Anglijas pašu zemāko līgu spēlēm
piekrītu, jābūt sadomazohistam lai skatītos virslīgu, kur nu vel kaut kādu pārbaudes turnīru

  +1 [+] [-]

, 2024-01-27 21:09, pirms 3 mēnešiem
Boston United rakstīja: Kam interesē Livonijas kauss? Pat uz virslīgu nenāk tik daudz skatītāju cik Uz Anglijas pašu zemāko līgu spēlēm
Ja Jums neinteresē,tas nenozīmē,ka citiem neinteresē.Man personiski neinteresē ārzemju līgas,bet komentu ieliku zem šī raksta tikai tāpēc,ka nebija informācijas par mūsu komandu spēlēm.Es labprāt skatos virslīgu komandu spēles,jo es šos spēlētājus esmu redzējis jau no bērnu turnīriem spēlējam,bet rietumu mikimausi galīgi neinteresē,ja nu vienīgi izlašu spēles.Kaut kā tā.

  -2 [+] [-]

, 2024-01-27 21:15, pirms 3 mēnešiem
alguns rakstīja: Ja Jums neinteresē,tas nenozīmē,ka citiem neinteresē.Man personiski neinteresē ārzemju līgas,bet komentu ieliku zem šī raksta tikai tāpēc,ka nebija informācijas par mūsu komandu spēlēm.Es labprāt skatos virslīgu komandu spēles,jo es šos spēlētājus esmu redzējis jau no bērnu turnīriem spēlējam,bet rietumu mikimausi galīgi neinteresē,ja nu vienīgi izlašu spēles.Kaut kā tā.
Tu pat nezini kas ir īsts futbols, skatās klaunus uz virslīgas laukuma un lēkā, ganjau 50 gadīgs alus vēders, kas nezin kas ir Mbappe vai Levandovskis

  +1 [+] [-]

, 2024-01-27 21:48, pirms 3 mēnešiem
Marsels Hosa #81 rakstīja: Tu pat nezini kas ir īsts futbols, skatās klaunus uz virslīgas laukuma un lēkā, ganjau 50 gadīgs alus vēders, kas nezin kas ir Mbappe vai Levandovskis
Labi,ka tu zini un patīkami ,ka pataisīji mani par 20 gadiem jaunākuEs vēl atceros,kā spēlēja Garinča,Pele,Eusebio,Macola,Riva,Čarltoni un tā es varētu turpināt bezgalīgi.Arī šīsdienas top spēlētājus zinu pietiekoši labi,jo eirokausus un PČ;EČ finālus jau skatos un ar to pietiek.Priekš kam man vēl viņu vietējos čempionātus skatīties.

  -1 [+] [-]

, 2024-01-27 22:00, pirms 3 mēnešiem
Tieši tā Algun. Ja citam interesē, tas nenozīmē ka arī Tev tam jāpatīk. Bet Tu tak saproti, ka tas strādā abos virzienos? Kpc būtu jāveido raksts, par to kas Tev interesē?

  +2 [+] [-]

, 2024-01-27 22:15, pirms 3 mēnešiem
Flashlight user rakstīja: Tieši tā Algun. Ja citam interesē, tas nenozīmē ka arī Tev tam jāpatīk. Bet Tu tak saproti, ka tas strādā abos virzienos? Kpc būtu jāveido raksts, par to kas Tev interesē?
Viena vienkārša iemesla dēļ un ne jau tāpēc,ka mani tas interesē,bet gan tāpēc,ka spēlēja Latvijas futbola klubi.

     [+] [-]

, 2024-01-28 08:56, pirms 3 mēnešiem
Algun tas nenozīmē, ka par to tad uzreiz būtu jāraksta. Tīra autoru izvēle par ko rakstīt. Redz ka pats jau zini kas uzvarēja utt. Tev vēl obligāti vajag rakstu šeit? Tik ļoti vajag iekomentēt kko?

     [+] [-]

, 2024-01-28 09:33, pirms 3 mēnešiem
Sensācija ir mazāka, ja skatās, kas ir vārtos bijuši!
Ipswich vārtos vārtsargs, kas spēlēja 3 pēc spēka līgā, bet championship vispār nav spēlējis(bez spēļu prakses), bet pretiniekam vārtsargs, kas ir spēlējis nesen arī 4 līgā!
Ipswich arī nespēlēja ar labāko sastāvu!

6 līgas kluba gada spēle, bet otriem spēle mazāk svarīga par ikdienas Championship spēli!

     [+] [-]

, 2024-01-28 14:24, pirms 3 mēnešiem
Nu, nav nekāds brīnums, - Anglijā, it sevišķi kausos, jebkurš var vinnēt jebkuru. Mača sākumā favorītu līderi ir uz soliņa, vai vispār nav pieteikumā. Un, kad jau briest sensācija, kad ūdens smeļas mutē, izlaiž kādu līderi, bet bieži vien par vēlu. Nu, tādi kā Maidstone, izliks sevi visu, - citas iespējas jau viņiem uzspīdēt, likt par sevi runāt, - īsti nav. Primārais jau Ipswich ir čempionāts, jātiek Premjerlīgā, pareizi. Domāju, neviens tur šodien diži vairs nepārdzīvo.