Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Zlatans pēdējo spēli "United" jau aizvadījis, tuvākajā laikā pārcelsies uz MLS

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Zlatans pēdējo spēli "United" jau aizvadījis, tuvākajā laikā pārcelsies uz MLS
Zlatans Ibrahīmovičs
Foto: PA Wire / Scanpix

Ziemeļamerikas lielākais sporta medijs ESPN vēsta, ka 36 gadus vecais zviedru uzbrucējs Zlatans Ibrahīmovičs, kurš pašlaik pārstāv Anglijas Premjerlīgas klubu "Manchester United", tuvākajā laikā pārcelsies uz Amerikas Savienotajām Valstīm. Vēlāk šī informācija apstiprināta arī oficiāli.

Zlatans Ibrahīmovičs uz Angliju pārcēlās 2016. gadā un kļuva par "Manchester United" vienu no vērtīgākajiem papildinājumiem, lai gan viņa iegāde neizmaksāja neko. Tomēr pagājušās sezonas beigās viņš iedzīvojās smagā savainojumā, kura dēļ nācās izlaist arī jaunās sezonas ievadu. Ibrahīmovičs parakstīja jaunu vienošanos ar "United", tomēr laukumā viņš nav devies kopš 26. decembra, kad mājās piedalījās neizšķirtā pret "Burnley".

Ņemot vērā, ka 36 gadus vecajam uzbrucējam līgums beigsies jau pēc četriem mēnešiem, komandas galvenais treneris Žuzē Morinju devis atļauju Ibrahīmovičam jau tagad doties prom, lai parakstītu vienošanos ar kādu no MLS klubiem. Vislielāko interesi par uzbrucēju izrādījusi Losandželosas "Galaxy".

Ibrahīmovičs "Manchester United" rindās aizvadījis 53 spēles un guvis 29 vārtus. Tomēr Romelu Lukaku iegāde pazeminājusi viņu rangā. Tiek sagaidīts, ka Zlatans ar paziņojumu par savu nākotni klajā nāks jau līdz nedēļas beigām. Tāpat viņš nav izslēdzis iespēju atgriezties Zviedrijas izlasē, lai šovasar dotos uz Pasaules kausu Krievijā.

Dienas gaitā šī informācija tika apstiprināta oficiāli, un pats Zlatans jau publiski atvadījies no Mančestras kluba un pateicies par lieliskiem diviem gadiem kluba rindās.

Izmantotie resursi:
Zlatan Ibrahimovic leaves Manchester United to...

     [+] [-]

, 2018-03-22 15:51, pirms 6 gadiem
MU vajadzēs ko vairāk par Lukaku un pārējo drazu, lai kaut ko sasniegtu.

  -2 [+] [-]

, 2018-03-22 18:01, pirms 6 gadiem
Это способ экономии электроэнергии держали в тайне 20 лет! Всем рекомендую к прислушаться к совету известного электрика , вот ЛЕГАЛЬНАЯ ЭКОНОМИЯ ЭЛЕКТРОЭНЕРГИИ - РЕАЛЬНА! Я, конечно, проверил все сам. Cчет за месяц с этой штукой, и правда, пришел в двое меньший!

  +3 [+] [-]

, 2018-03-22 18:49, pirms 6 gadiem
Zeel. gribeejaas lai premjerliigaa pakapaajaas veel so un naakamo sezonu

  +3 [+] [-]

, 2018-03-22 18:59, pirms 6 gadiem
lielajām zvaigznēm karjera jānoslēdz savā dzimtajā klubā.. nesaprotu, kāpēc tikai maza daļa tā dara

  +2 [+] [-]

, 2018-03-22 19:46, pirms 6 gadiem
Number 0 rakstīja: lielajām zvaigznēm karjera jānoslēdz savā dzimtajā klubā.. nesaprotu, kāpēc tikai maza daļa tā dara
Jo vairs nav motivācijas, tieši tik vienkārši..

     [+] [-]

, 2018-03-22 20:15, pirms 6 gadiem
Я ошибался, думая, что уменьшить расход бензина невозможно! На 30% легко можно экономить благодаря новейшей разработке https://tiny.ee/fuelfree Я просто следовал рекомендациям и расход реально уменьшился с 11 литров на 7 на 100 км! Работает со всеми типами двигателя!

     [+] [-]

, 2018-03-22 22:47, pirms 6 gadiem
Ņemot vērā, ka 36 gadus vecajam uzbrucējam līgums beigsies jau pēc četriem mēnešiem, komandas galvenais treneris Žuzē Morinju devis atļauju Ibrahīmovičam jau tagad doties prom, lai parakstītu vienošanos ar kādu no MLS klubiem.
reaali kaut kaa neticaas ka Zlatans prasiitu kaadam atljauju,pat Maurinjo

     [+] [-]

, 2018-03-23 01:14, pirms 6 gadiem
Ja United nebūtu izkritusi no čempionu līgas tad Zlatans visticamāk būtu palicis līdz sezonas beigām United rindās. Kā nekā viņš tik ļoti vēlējās iegūt čempionu līgas trofeju.