Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Vengers: "Aršavins vēl nav pilnībā gatavs"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Vengers: "Aršavins vēl nav pilnībā gatavs"
Arsēns Vengers
Foto: AP

Vajar Anglijas Premjerlīgā tika aizvadītas vairākas spēles. "Arsenal" treneris Arsēns Vengers uzsvēra, ka komandas jaunieguvums Andrejs Aršavins vēl īsti nav gatavs, savukārt "Chelsea" jaunais treneris Gūss Hidinks kopumā bija apmierināts, taču uzskata, ka spēlē ar "Aston Villa" pielikt izšķirošo punktu vajadzējis agrāk.

"Chelsea" treneris Gūss Hidinks pēc 1:0 uzvaras pār "Aston Villa": "Esmu apmierināts ar to, kā spēlējām pirmajā puslaikā, kontrolējām bumbu, uzbrukām. Taču otrajā puslaikā nespējām pielikt mačam punktu un iesist otros vārtus. To bija svarīgi paveikt, zinot, kā savā laukumā spēlē "Aston Villa". "

"Aston Villa" treneris Martins O'Nīls: "Tas izklausīsies kā attaisnojums, taču domāju, ka mūs negatīvi ietekmēja spēļu kalendārs - nācās spēlēt trīs mačus īsā laika posmā. Jūtos vīlies, ka esam atkrituši uz 4. vietu. Taču tai pat laikā tas parāda, cik tālu esam tikuši, ja esam vīlušies par atrašanos 4. vietā."

"Arsenal" treneris Arsēns Vengers: pēc neizšķirta 0:0 ar "Sunderland": "Viņi ["Sunderland"] mēģināja mūs sarūgtināt, un viņiem tas izdevās. Mēs neizmantojām savas iespējas ne mača sākumā, ne beigās un nervozējām pretinieku vārtu priekšā. Spēlētāju attieksme ir ļoti laba, taču laukuma trešdaļā (pretinieku vārtu pusē) neesam pietiekami efektīvi. Piespēles nav pietiekami asas. Nebijām relaksēti un ātri. Pretinieki, spēlējot mūsu laukumā, spēlē tikai ar vienu spēlētāju priekšā, un mums jāmācās ar to tikt galā. Aršavins parādīja dažas pozitīvas iezīmes, taču ir arī redzams, ka viņš vēl nav pilnībā gatavs."

"Manchester United" treneris Alekss Fergusons pēc 2:1 uzvaras pār "Blackburn": "Ronaldu to ir darījis tik daudzas reizes pirms tam. Tas bija fantastisks sitiens. Viņš sita ar tādu ātrumu un tā iegrieza bumbu, ka tas bija ļoti smagi vārtsargam Polam Robinsonam."

Izmantotie resursi:
bbc.com
premierleague.com

  +3 [+] [-]

, 2009-02-22 11:24, pirms 15 gadiem
Bet nu prieks pirmas speles labi nospeleja,cik truka lai iesistu vārtus.

     [+] [-]

, 2009-02-22 11:29, pirms 15 gadiem
Futbola treshdaljas?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-02-22 13:02, pirms 15 gadiem
or77 rakstīja: Futbola treshdaljas?
Shaubos vai tas bija domaats par laiku! Final third - tas aciimredzot ir domaats pretinieku soda laukums - nuu laukumu var sadaliit galvaa taa: savi vaarti, laukuma vidusdalja un pretinieku vaarti! Tieshi pie pretinieku vaartiem ir shiis probleemas!

  +1 [+] [-]

, 2009-02-22 13:43, pirms 15 gadiem
Gunneram taisniiba!

  -1 [+] [-]

, 2009-02-22 14:33, pirms 15 gadiem
Gunner rakstīja: Shaubos vai tas bija domaats par laiku! Final third - tas aciimredzot ir domaats pretinieku soda laukums - nuu laukumu var sadaliit galvaa taa: savi vaarti, laukuma vidusdalja un pretinieku vaarti! Tieshi pie pretinieku vaartiem ir shiis probleemas!
Varbūt Vengers bija domājis spēles pē'dējo trešdaļu, tas ir, pēdējās 30 min?

     [+] [-]

, 2009-02-22 14:49, pirms 15 gadiem
raishis rakstīja: Varbūt Vengers bija domājis spēles pē'dējo trešdaļu, tas ir, pēdējās 30 min?
Nee! Nebija nekaadas dizhaas atskjiriibas visu 90 minuushu laikaa - kaa saaka, taa turpinaaja, taa beidza! Driizaak tad jau otraadaak vajadzeetu buut, jo tajaas peedeejaas 30 minuutees driizaak jau saaka shis tas veidoties reaals (Velas 2 momenti, Gallas)...
Shis ir man zinaams jeedziens "final third", Arseens arii biezhi vinju izmanto un tas ir domaats par pretinieku laukuma pusi! Nuu kjipa, peedeejaa deadly piespeele, finish, tas viss nav taadaa liimenii, kaa vajag! Un to pieraada arii rezultaata tablo!