Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Fabregass cer atgriezties laukumā aprīļa sākumā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Fabregass cer atgriezties laukumā aprīļa sākumā
Sesks Fabregass
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas kluba ''Arsenal'' spāņu pussargs Sesks Fabregass cer laukumā atgriezties aprīļa sākumā. 2008. gada Eiropas čempions savainojuma dēļ nav spēlējis kopš decembra beigām.

21 gadu vecais pusargs 21.decembra Premjerlīgas mačā pret Liverpūli guva ceļgala saišu plīsumu. Spānis ilgu laiku atlabšanas procesā pavadīja dzimtenē un tagad atgriezies Anglijā. Fabregass optimistiski raugās uz atgriešanos laukumā jau aprīļa sākumā: ''Reālākais variants, kad es varētu atgriezties laukumā, varētu būt 4.aprīlis, kad mums būs spēle pret ''Manchester City''.

''Ārsti man teica, ka pēc desmit dienām varēšu darboties ar bumbu. Tomēr pats galvenais ir atgūt fizisko formu, kas aizņems vēl aptuveni mēnesi. Pēc tam jau varēšu sākt domāt par spēlēšanu. Cerams, aprīļa sākumā varēšu atkal doties laukumā. Problēma ar savainojumu ir tāda, ka ceļgals ir savainots no iekšpuses. Liela manas spēles sastāvdaļa aizņem piespēles - spēles laikā veicu aptuveni 120 piespēles, pārsvarā izmantojot tieši labo kāju,'' teica Fabregass.

Izmantotie resursi:
sportinglife.com

  +3 [+] [-]

, 2009-02-21 17:41, pirms 15 gadiem
Sesk turies, citādi Lielgabali tā švaki šauj pēdējā laikā!

     [+] [-]

, 2009-02-21 22:02, pirms 15 gadiem
Krokodils rakstīja: Sesk turies, citādi Lielgabali tā švaki šauj pēdējā laikā!
Uzmanies, viņš varētu atgriezties pret City!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja