Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Benitezs: "Jāuzvar nākamos trīs mačus, arī pret "United""

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Benitezs: "Jāuzvar nākamos trīs mačus, arī pret "United""
Rafaels Benitezs
Foto: AP

Šodien Anglijas Premjerlīgā svarīgus divus punktus zaudēja titula pretendenti "Liverpool", savā laukumā nespējot uzvarēt "Manchester City" - 1:1. Pēc šī mača "Liverpool" galvenais treneris Rafaels Benitezs izteica pārliecību, ka viņa komanda joprojām var izcīnīt 1. vietu, tikai tad noteikti jāuzvar trīs nākamās spēles.

Rafaels Benitezs: "Man ir pārliecība, ka mēs joprojām varam iegūt titulu. Taču tad mums noteikti ir jāuzvar nākamās divas spēles pret "Middlesbrough" un "Sunderland", bet pēc tam arī pret "Manchester United" "Old Trafford" stadionā. Tad situācija mainītos. Šobrīd varu vienīgi secināt, ka šīs dienas spēles rezultāts ir slikts, un tas noteikti sarezģī mūsu situāciju cīņā par titulu."

Atgādinām, ka šodien otrā puslaika sākumā "Manchester City" vadībā izvirzīja Kreigs Belamijs, bet "Liverpool" neizšķirtu panāca 78. minūtē, kad precīzs bija Dirks Kuits. Nākamo Premjerlīgas spēli "Liverpool" aizvadīs nākamajā sestdienā izbraukumā pret "Middlesbrough", bet pirms tam nedēļas vidū Čempionu līgas ievaros izbraukumā Spānijā spēlēs ar Madrides "Real".

"Manchester United" nākamajā nedēļas nogalē Premjerlīgā nespēlēs, jo svētdien aizvadīs Anglijas Līgas kausa ("Carling Cup") finālu pret "Tottenham Hotspur". Savukārt jau parīt "United" gaida smags izbraukuma mačs Čempionu līgā pret Milānas "Inter".

Izmantotie resursi:
premierleague.com

     [+] [-]

, 2009-02-22 21:24, pirms 15 gadiem
Pret united old traffordaa uzvaru neredzeet jums! Neizshkjirts labaakais par ko varat sapnjot, tas arii viss!

  -1 [+] [-]

, 2009-02-22 21:26, pirms 15 gadiem
Pareizaak buutu, ja Benitezs buutu izteicies ka Pool zaudeet regulaari 2 punktus vairs nevar atljauties, jo United ir TOP formaa shobriid. Protams, izciiniit veel titulu teoreetiski var, bet nu neticu ka tas var notikt. Tad jau reaalaak titulu izciiniit ir Chelsea. Pool vienkaarshi pagaidaam to nevar...vismaz shogad vairs ne.
Slēpts komentārs: Lāzers :D
Slēpts komentārs: gorks13

  +3 [+] [-]

, 2009-02-22 21:50, pirms 15 gadiem
Vēl jau visādi varianti iespējami, dzīvosim redzēsim!

  -1 [+] [-]

, 2009-02-22 22:07, pirms 15 gadiem
Benitezs pilina medus pilieniņus darvas mucaa. Cenšas noteelot baigo optimismu. Redzeesim kaadu dziesmu Rafa dziedaas peec trešdienas viziites Santjago Bernabeu stadionaa ? Real patreiz ir zirgaa.

  -1 [+] [-]

, 2009-02-22 23:12, pirms 15 gadiem
gorks13 rakstīja: HA tu Neko nesaproti pat vis sakas no 0-0 ja kads no united dabus traumu vai vairaki tad LIverpool lideri
rakstit iemacies mazais skolniek

     [+] [-]

, 2009-02-23 08:34, pirms 15 gadiem
Tak lieciet to Rafu mierā...gan ar Valencia gan ar Liverpool viņš ir pierādījis ka spēj arī lielas lietas paveikt...visiem dzīvē melnā strīpa pavelkās līdz...tak pie di!@#$...es uzlieku sarkanās brilles uz acīm un We never walk alone!!!

     [+] [-]

, 2009-02-27 07:42, pirms 15 gadiem
Trīs nākamie mači jauzvar pārējos var zaudēt ?