Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Divi vārti divās minūtēs: Lukaku un Rešfords nokārto uzvaru Mančestras derbijā

Agris Suveizda

Divi vārti divās minūtēs: Lukaku un Rešfords nokārto uzvaru Mančestras derbijā
Romelu Lukaku
Foto: AP/Scanpix

Ar uzvaras vārtiem savu pirmo Mančestras derbiju atzīmēja Beļģijas izlases uzbrucējs Romelu Lukaku, kurš savam jaunajam klubam Mančestras "United" palīdzēja Ziemeļamerikas tūrē Starptautiskā čempionu kausa ietvaros apspēlēt Mančestras "City" (2:0).

Kamēr Mančestras "City" tā bija pirmā pārbaudes spēle starpsezonā, Mančestras "United" iepriekš jau bija uzvarējusi MLS klubus Losandželosas "Galaxy" (5:2) un Soltleiksitijas "Real" (2:1). Otrajā mačā, pirmoreiz izejot sākumsastāvā, Lukaku guva savus pirmos vārtus "United" kreklā, bet šonakt viņš Hjūstonā guva arī savus pirmos vārtus Mančestras derbijā.

37. minūtē ar teicamu tālo piespēli izcēlās par 105 miljoniem eiro savulaik iegādātais Pols Pogbā, bet nepilnus 85 miljonus eiro vērtais Lukaku apsteidza par 40 miljoniem nopirkto brazīliešu vārtsargu Edersonu, kurš pārgalvīgi izskrēja no vārtiem, un no asa leņķa trāpīja vārtu tīklā (1:0). Aizritēja vien divas minūtes, kad "United" jau dubultoja pārsvaru. Labu reidu veica armēņu pussargs Henrihs Mhitarjans, kurš nogādāja bumbu līdz Markusam Rešfordam, un 19 gadus vecais uzbrucējs precīzi sita tālajā apakšējā stūrī (2:0).

Mančestras "United" nākamo spēli pēc Latvijas laika aizvadīs naktī uz pirmdienu, kad tiksies ar Madrides "Real", bet naktī uz ceturtdienu Žuzē Morinju padotie pret "Barcelona" aizvadīs savu pēdējo spēli Starptautiskajā čempionu kausā. Mančestras "City" šajā turnīrā vēl spēlēs pret Madrides "Real" (naktī uz ceturtdienu) un "Tottenham".

Starptautiskā čempionu kausa ASV posmā līdz šim bija aizvadīta tikai viena spēle – PSG pamatlaikā nespēja pārspēt "Roma" (1:1), taču uzvarēja pendelēs. Vēl ASV šajā turnīrā bez jau pieminētajām "Real", "Barcelona" un "Tottenham" piedalīsies arī Turīnas "Juventus".

"United" pamatsastāvs: De Heja – Blinds, Smolings, Lindelēvs, Valensija – Pogbā, Errera – Rešfords, Mhitarjans, Lingārds – Lukaku
"City" pamatsastāvs: Edersons – Fernandinju, Adarabiojo, Kompanī, Vokers – Turē, De Breine – Stērlings, Foudens, Robertss – Agvero

  +2 [+] [-]

, 2017-07-21 10:28, pirms 7 gadiem
MU būs spēks šogad !

  +3 [+] [-]

, 2017-07-21 10:35, pirms 7 gadiem
Bez rasisma pazīmēm, bet atgādināja Cole un Yorke laikus!

  +1 [+] [-]

, 2017-07-21 10:58, pirms 7 gadiem
Pirmā puslaika taktika 4-2-3-1 ar Ereru un Pogbā centra pussargos izskatās skaisti un uzbrūkoši, bet sezonas laikā tāda derēs tikai spēlēs, kad MU būs neapšaubāmi favorīti. Pret līdzvērtīgām komandām vajag kārtīgu balsta pussargu, citādi klāsies smagi un nekādi uzbrucēji nelīdzēs. Bet pagaidām ar centra pussarga iegādi ir aizdomīgs klusums un arī iespējamie varianti jau patiesībā ir ļoti maz.

     [+] [-]

, 2017-07-21 13:24, pirms 7 gadiem
eh MU tā PL spēlēs nospēlētu, būtu labais

     [+] [-]

, 2017-07-21 13:25, pirms 7 gadiem
scorpio rakstīja: Bez rasisma pazīmēm, bet atgādināja Cole un Yorke laikus!
tie bij labie laiki, pārbrauca pāri visiem, visos turnīros

     [+] [-]

, 2017-07-21 16:11, pirms 7 gadiem
Prieks par Foudenu un Brahimu. Mangala kā LB pārsteidza, labi nospēlēja samēra. Nasri arī vēl nav norakstāms. 1. spēlei pēc nedēļas treniņu nav slikti.
Cerams, ka šodien/rīt beidzot parakstīs Mendī un Danilo, tad aizsardzība sāks daudz maz ieņems savu veidolu.

  +2 [+] [-]

, 2017-07-21 19:46, pirms 7 gadiem
1. Lukaku gols arī parāda par ko 80 mio. Nejau par to ka viņš būtu pasaules labākais uzbrucējs, bet gan par to ka MU vajadzēja uzbrucēju kas māk iesist golus kuri ir jāiesit. Domāju ka Lukaku arī nerādīs nekādus brīnumus vnk sitīs iekšā no labām iespējām ko izveidos komandas biedri, bet tieši tā arī ir viņa meistarība.