Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Premjerlīgas čempionam Agvero traumas dēļ sezona klubā beigusies

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Premjerlīgas čempionam Agvero traumas dēļ sezona klubā beigusies
Serhio Agvero
Foto: BPI/Scanpix

LETA. Anglijas futbola Premjerlīgas čempionam Mančestras "City" komandas rindās Serhio Agvero traumas dēļ sezona klubā ir beigusies, piektdien paziņoja komandas galvenais treneris Žuzeps Gvardiola.

Agvero 7. aprīļa spēlē pret Mančestras "United" guva ceļgala savainojumu, kad pret viņu bīstamu izklupienu veica pretinieku aizsargs Ešlijs Jangs. Nākamajā mačā pret "Liverpool" UEFA Čempionu līgas ietvaros viņš izgāja laukumā uz maiņu, taču pēc tam vairs nespēlēja.

Argentīnietim gan iepriekš jau bija problēmas ar ceļgalu, taču sākotnēji savainojums, kā dēļ vēlāk tomēr tika veikta operācija, nebija uzskatāms par ļoti nopietnu. Pagaidām nav zināms precīzs laiks, kad Agvero varētu atgriezties laukumā, taču viņam būs jāizlaiž aptuveni mēnesis. Tādējādi Anglijas Premjerlīgas čempionāts viņam ir beidzies.

Vasarā Argentīnas izlase piedalīsies Pasaules kausa finālturnīrā, kur pirmais mačs jāaizvada 16.jūnijā. Mančestras "City" vienībai šosezon vēl jāaizvada piecas spēles, no kurām pēdējais mačs paredzēts 13. maijā.

Agvero šosezon premjerlīgas sacensībās guva 21 vārtus un pagaidām ir trešais labākais vārtu guvējs sacensībās. Ceturtajā vietā ar 17 vārtiem ir viņa komandas biedrs Rahīms Stērlings, bet divi labākie Premjerlīgas "snaiperi" ir Mohameds Salāhs no "Liverpool" ar 30 vārtiem un "Hotspur" uzbrucējs Harijs Keins ar 26 vārtiem.

Izmantotie resursi:
LETA