Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Tottenham" līderim Sonam lauzta roka un nepieciešama operācija

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Tottenham" līderim Sonam lauzta roka un nepieciešama operācija
Hinmins Sons. Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "Tottenham" palicis bez sava vadošā uzbrucēja Hinmina Sona, kurš ar vārtu guvumiem bija izcēlies piecās spēlēs pēc kārtas. Viņš lauzis roku, savainojuma dēļ no ierindas izkrītot uz vairākām nedēļām.

Svētdien "Tottenham" izbraukumā ar 3:2 pārspēja "Aston Villa", un par galveno varoni kļuva Hinmins Sons, kurš guva divus vārtus. Viņš bija rezultatīvs jau piektajā mačā pēc kārtas. Uzbrukuma smailē spēlējušais Sons pabeidza dueli, taču vēlāk atklājies, ka viņš spēles laikā lauzis roku un ka šonedēļ būs nepieciešama operācija. Pagaidām nav zināms konkrēts atveseļošanās termiņš, bet tas tiek prognozēts vairāku nedēļu apmērā.

Jau rīt "Tottenham" aizvadīs UEFA Čempionu līgas 1/8 fināla pirmo spēli, kurā pretī stāsies Vācijas Bundeslīgas otrās vietas īpašniece "RB Leipzig". Savukārt sestdien Premjerlīgas ietvaros paredzēta viesošanās pie Londonas citas komandas – "Chelsea". Turnīra tabulā abas komandas šķir tikai viens punkts – "Chelsea" ir ceturtā, bet "Tottenham" ieņem piekto vietu.

Kopš janvāra "Tottenham" nevar palīdzēt Anglijas izlases kapteinis Harijs Keins, kuram ir traumēts muskulis. Tādējādi galvenā trenera Žuzē Morinju rīcībā tagad palikuši tikai trīs uzbrucēji – 27 gadus vecais brazīlietis Lukass Moura, janvārī nopirktais 22 gadus vecais nīderlandietis Stevens Bergvijns un 18 gadus vecais īrs Trojs Perots, kurš galvenajā komandā ir aizvadījis tikai piecas minūtes.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2020-02-18 18:55, pirms 4 gadiem
Aura nak atpakal, salauza kaju Gomesam, pats dabuja tagad, tapat visiem divana pirdejiem par dinamo, naks atpakal!