Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Blackburn'' interesējas par Kuranji

''Blackburn'' interesējas par Kuranji
Kevins Kuranji
Foto: AP / AFP

Anglijas Premjerlīgas klubs '''Blackburn'' ir sācis interesēties par Vācijas Bundeslīgas kluba ''Schalke 04'' uzbrucēji Kevinu Kuranji un, iespējams, šovasar ''Rovers'' panāks vienošanos par futbolista pāreju.

Visticamāk, pēc šīs sezonas komandu nāksies pamest citam uzbrucējam, Rokem Santa Kruzam, kura sniegums kopš janvāra nav bijis tas labākais. Futbolists ''Blackburn'' labā guvis tikai vienus vārtus un komandas galvenais treneris Sems Alardaiss nav apmierināts ar Kruza pašreizējo sniegumu, tāpēc pēc šīs sezonas futbolistam, iespējams, nāksies meklēt jaunu klubu.

Tomēr ''Blackburn'' Kruza vietā vēlās iegādāties kādu citu uzbrucēju un pašlaik klubs interesējas par ''Shalke 04'' futbolistu Kevinu Kuranji. Kuranji savas karjeras laikā Vācijas Bundeslīgā guvis jau 91 vārtus, kas ir diezgan labs rādītājs. ''Blackburn'', iespējams, pēc šīs sezonas izteiks kādu piedāvājumu Kuranji, tomēr zināms, ka par sportistu interesējas cits Anglijas Premjerlīgas klubs ''Everton''.

Šobrīd ''Blackburn'' Anglijas Premjerlīgas kopvērtējumā ieņem 16.vietu, 32 spēlēs izcīnot 34 punktus.

Izmantotie resursi:
uk.eurosport.yahoo.com

  +2 [+] [-]

, 2009-04-13 19:16, pirms 15 gadiem
Neslikti

  +3 [+] [-]

, 2009-04-13 19:36, pirms 15 gadiem
Everton pietiek naudas priekš ši spēlētāja ?
Nu jā Blackburn viņu vaig vairāk nekā Everton
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-04-13 21:07, pirms 15 gadiem
intresanti.ka atkal tiek pieminēta Everton kāda velna pēc viņi gribētu KuranJi,kad nav līdzekļu priekš Žo iegādes!Īstenība Kuranji varētu iederēties Blackburn sastāvā,jo lielas Sems ir fiziski spēcīgu futbolistu piekritējs un tā arī viņi spēlē vairāk uz fiziku(augumu,spēku) un Kuranji tāds ir!

  +2 [+] [-]

, 2009-04-13 21:34, pirms 15 gadiem
Nu Blekbernai Kuranji būtu vairāk nekā labs papildinājums. Protams "Schalke" Kuranji zaudējums arī būtu sāpīgs, bet viņu var aizstāt kaut vai tas pats Farfans. Bet ja B'burna atlaiž Roki Santa Krūzu, viņiem noteikti vajadzēs spēcīgu aizstājēju. Kevins tāds ir. Vēl jau ir Benijs MakKārtijs, bet viņa spējas, manuprāt, ir zemākas nekā Kuranji. Īstenībā dīvaini, kas noticis ar Santa Krūzu, pagājušajā sezonā bija ļoti labs, tika minēts kā "United" nākamais pirkums, bet tagad... Ļoti gaidu Kuranji transfēru, jo viņš Anglijā labi iederēsies.

  +1 [+] [-]

, 2009-04-13 23:12, pirms 15 gadiem
Ļoti šaubos ka šāds transfērs notiks, ņemot vērā to, ka Blackburn ir par mata tiesu no izkrišanas uz Championship.

  +2 [+] [-]

, 2009-04-13 23:18, pirms 15 gadiem
Danila12345 rakstīja: Ļoti šaubos ka šāds transfērs notiks, ņemot vērā to, ka Blackburn ir par mata tiesu no izkrišanas uz Championship.
Nu ja neizkritīs tad droši vien kāds nocels Santa Krusu un Blekbērnai nāksies pievērsties Kuranji

  +1 [+] [-]

, 2009-04-14 08:07, pirms 15 gadiem
Kuranji iegāde ir visai ticama (un te nav nozīmes, kurš tieši klubs viņu vēlas pirkt), pat krievu Spartaks bija domājis par viņa iespējamo iegādi. Ja pareizi atceros, tad viņam bija kaut kādas domstarpības ar kluba vadību, tāpēc viņa pāreja ir visai reāla.

     [+] [-]

, 2009-04-14 14:46, pirms 15 gadiem
Schalkes vadība ir jocīga. Nav kkas kārtībā, ja labākie spēlētāji grib prom! Tad Rafinja, tagad Kuranji, ja nemaldos, tad nesen bija vēlviens pamatsastāva spēlētājs, kurš gribēja prom

  +1 [+] [-]

, 2009-04-14 21:03, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Schalkes vadība ir jocīga. Nav kkas kārtībā, ja labākie spēlētāji grib prom! Tad Rafinja, tagad Kuranji, ja nemaldos, tad nesen bija vēlviens pamatsastāva spēlētājs, kurš gribēja prom
Rafinjam vai tik nebija tā figņa ar olimpiskajām spēlēm bez kluba atļaujas? Tur viņš laikam arī pamanījās tās attiecības sabojāt.
Par Kuranji nezinu, pasaulē ir pietiekami daudz uzbrucēju, ar ko Blekbērnai aizstāt Kuranji, bet pirmām kārtām Blackburn ir jāpaliek EPL