Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Benitezs: "Fergusons nervozē"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Benitezs: "Fergusons nervozē"
Rafaels Benitezs
Foto: AP

Jau ziņojām par Anglijas Premjerlīgas sestdienas spēlēm, kā arī līderu "Manchester United" trenera Aleksa Fergusona izteikumiem. Šobrīd piedāvājam iepazīties ar "Liverpool", "Chelsea" un "Arsenal" treneru sacīto.

"Liverpool" savā laukumā neatstāja nekādas cerības "Blackburn" - 4:0. "Liverpool" treneris Rafaels Benitezs: "Sers Alekss atkal runā par Liverpūli. Mani tas neuztrauc, taču viņš šādi rāda, ka ir nervozs. Viņi jutīs spiedienu. Viss atkarīgs no "Manchester United", bet mēs darīsim visu, kas mūsu spēkos. Pēc tā, kas ar mums notika Čempionu līgas mačā ar "Chelsea", šī bija laba atbildes reakcija. Mums vajadzēja labu sniegumu un iesist vārtus - mēs kontrolējām mača gaitu no paša sākuma, un tas bija tikai laika jautājums. Galvenais bija nepieļaut kļūdas un sagaidīt savu iespēju. Vienīgi apbēdina, ka neiesitām vairāk, jo cīņā par Premjerlīgas titulu vārtu starpībai var būt liela nozīme."

Atgādinām, ka iepriekš Alekss Fergusons ar ironiju reaģēja uz Beniteza izteikumiem par "United" bailēm no "Liverpool" pirms Čempionu līgas spēlēm. Fergusons toreiz sacīja: "Viņam jāspēlē Eirokausos pret "Chelsea", bet viņš runā par Fergusonu! Fantastiski! Nezināju, ka esmu tik svarīgs." Šāda Beniteza un Fergusona vārdu apmaiņa novērojama jau labu laiku.

"Chelsea" savā spēlē nonāca vadībā pret "Bolton" ar 4:0, bet beigās gandrīz izlaida uzvaru, tik tikko noturot 4:3. "Chelsea" treneris Gūss Hidinks: "Mēs nedrīkstam tam atļaut atkārtoties vēl kādu reizi. Pie 4:0 mēs pēkšņi kļuvām nolaidīgi, pavirši un sākām zaudēt divcīņas. Nerunāju tikai par aizsargiem, bet arī pussargiem un uzbrucējiem. Nespēlējām labi. Bija kļūdu sērija. Nedomāju, ka pie vainas bija izdarītās maiņas. Vienkārši spēlējām pārāk relaksēti pēdējās 20 minūtēs."

"Arsenal" pēc pirmā puslaika zaudēja "Wigan" ar 0:1, bet beigās izcīnīja uzvaru ar 4:1. "Arsenal" treneris Arsēns Vengers: "Uzskatu, ka šodien parādījām īstu raksturu. "Wigan" pirmajā puslaikā nospēlēja ļoti spēcīgi. Viņi spēlēja ļoti organizēti, un 50/50 situācijās viņi bija pārāki. Mums bija problēmas ar viņu nosegšanu. Tomēr otrajā puslaikā, manuprāt, guvām priekšroku, pateicoties savai tehnikai. Bijām bīstami katru reizi, kad tikām pie bumbas."

Izmantotie resursi:
bbc.com
premierleague.com

  -1 [+] [-]

, 2009-04-12 04:06, pirms 15 gadiem
Varbū lai abi aiziet uz restorānu un kārtīgi izrunājas?

  +2 [+] [-]

, 2009-04-12 09:05, pirms 15 gadiem
nja tiesam laikam Benitezam nepatik Fergusons
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-04-12 10:48, pirms 15 gadiem
gascoigne rakstīja: Benitezs saspiedies ar To Fergusonu, dirsina kur vien var, kaut pašam problēmas pa visām vīlēm lien ārā. Vengera murgi vispār nevienu neinteresē.
Tu neesi visi, ja tev neinteresē, tas nenozīmē, ka nevienam neinteresē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-04-12 13:29, pirms 15 gadiem
Benitezam ir SAF paranoja!!!

     [+] [-]

, 2009-04-12 19:52, pirms 15 gadiem
Nezinu. Manu cieņu, piemēram, Benitezs šosezon ir zaudējis. Gana simpātisks man šķita šis treneris iepriekšējos gados, bet nu šīs sezonas nenormāli biežā vāvuļošana par Manchester United un Aleksu Fergusonu ir godīgi apnikusi. Nu, cik var?