Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Oijers atgriezīsies dzimtenē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Oijers atgriezīsies dzimtenē
Andrē Oijers (no kreisās)
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas kluba Blekbērnas "Rovers" aizsargs Andrē Oijers pēc sava kontrakta beigām maijā atgriezīsies Nīderlandē, jo parakstīs līgumu ar PSV Eidhoven. Šo informāciju apstiprinājis gan klubs, gan pats spēlētājs.

Blekbērnas komandas vadība gan uzsver, ka līgums vēl nav parakstīts, taču pats Oijers presē izteicies, ka atgriezīsies dzimtenē, un spēlēs savā iepriekšējā klubā. Šo informāciju apstiprināja arī Eidhovenas kluba vadība: "Fakts, ka Oijers spēlēs Eidhovenā ir skaidrs. Vien atliek parakstīt līgumu un ieziet medicīniskās pārbaudes, bet ceram, ka viss ritēs raiti un bez aizķeršanos."

Oijers 2006. gadā pārcēlās uz Angliju, bet pirms tam deviņas sezonas pavadīja "PSV Eidhoven" sastāvā. "Rovers" ir 34 gadus vecā centra aizsarga vienīgais ārzemju klubs. Nīderlandes izlasē Oijers aizvadījis 49 spēles un guvis divus vārtus.

Izmantotie resursi:
espn.com

     [+] [-]

, 2009-04-12 20:02, pirms 15 gadiem
Oijers labs spēlētājs, patīk, ka Nīderlandes čempī rodas talanti un atgriežas jau zvaigznes Lai veicas

  +1 [+] [-]

, 2009-04-12 21:39, pirms 15 gadiem
Vēl jau varēja Blekburnā uz sezonu līgumu pagarināt. PSV tas ir liels ieguvums, bet Roveriem liels zaudējums. PSV jau pratīs viņu izmantot, ceru izlasē vēl spēlēs. Nu ko, Blekburnai nāksies meklēt citu labu aizsargu, Ooijers ir viņu aizsardzības balsts. Varētu kādu no N'Castle, ja tie lido laukā, ja ne, tad varētu kādu no Championship. Mans prāts nesas uz Gorkšu, bet varu derēt, ka viņu ne!

  +1 [+] [-]

, 2009-04-12 22:55, pirms 15 gadiem
Iet ierasto holandiešu veterānu taciņu - uz savas dzimtenes klubu normāli karjeras beigas aizvadīt un jaunajiem talantiem savas zināšanas nodot.