Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Koutinju vēršas pie "Liverpool" vadības ar vēlmi tikt pārdots Barselonai

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Koutinju vēršas pie "Liverpool" vadības ar vēlmi tikt pārdots Barselonai
Filipe Koutinju
Foto: PA Wire/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas viena no spēcīgākajām komandām "Liverpool", kas jauno sezonu sāks rīt, atkal un atkal atteikusies pārdot līderi Filipi Koutinju. Taču pats pussargs klubam ir paudis vēlmi tikt pārdots.

Pagājušajā sezonā "Liverpool" pirmo reizi kopš 2014. gada, kad kļuva par vicečempioni, un otro reizi kopš 2009. gada iekļuva starp Anglijas Premjerlīgas četrām spēcīgākajām komandām. Līderis bija brazīlietis Filipe Koutinju, kurš atklāšanas spēlē pret Londonas "Chelsea" guva divus vārtus, bet sezonā kopumā izcēlās 13 reizes.

Šovasar par viņu lielu interesi izrādīja Spānijas grands "Barcelona", taču Liverpūles galvenais treneris Jirgens Klops nebaidījās būt kategorisks, norādot, ka Koutinju netiks pārdots, lai kāda būtu piedāvātā summa. Trešdien "Liverpool" noraidīja 100 miljonus eiro lielu piedāvājumu, bet šodien kluba īpašnieki izplatīja paziņojumu, apstiprinot, ka Koutinju komandu nepametīs.

Ja iepriekš pats futbolists situāciju vēroja no malas un teica, ka labprāt paliktu Anglijā, tad dienā, kad sākas jaunā sezonā, viņa pacietības mērs izrādījies pilns. Vien dažas stundas pēc kluba īpašnieku paziņojuma Koutinju nosūtījis e-pastu, kurā pavēstījis par vēlmi pamest Liverpūli un pārcelties pie "Barcelona". Kārdinājums pievienoties Spānijas grandam izrādījies pārāk liels.

Janvārī Koutinju pagarināja līgumu ar "Liverpool" uz piecām sezonām, un kontraktā nebija iekļauta summa, par kuru iespējams iegādāties brazīlieti, kā tas bija Neimāra un "Barcelona" gadījumā. Tāpat "Liverpool" noraidījusi izskanējušās ziņas par Koutinju vēlmi doties prom.

"Filipe ir apņēmīgi mēģinājis rast situācijas draudzīgu risinājumu, tomēr tas nav izdevies. Viņš mīl klubu un līdzjutējus, taču, kā iepriekš norādījuši Stīvens Džerards un Luiss Svaress, "Liverpool" spēlētājiem neļauj aiziet kā draugiem," norādīja kāds situācijai un Koutinju ģimenei tuvu stāvošs avots.

"Liverpool" jauno sezonu sāks rīt, pulksten 14:30 izbraukumā tiekoties ar "Watford", bet Koutinju muguras savainojuma dēļ mačā nepiedalīsies. Tāpat Klops atklāja, ka ir šaubas par viņa dalību UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas cīņā pret vācu "Hoffenheim", kas notiks otrdien.

Izmantotie resursi:
Philippe Coutinho hands in Liverpool transfer...

  +4 [+] [-]

, 2017-08-11 17:07, pirms 7 gadiem
Pirmspēdējā rindkopa " norādīja kāds situācijai un Koutinju ģimenei tuvu stāvošs avots "(c)

Kas tiem brazīļiem uzreiz visi radi saskrien uz naudu ? Neimāram tak arī tur kaut kas līdzīgs tur bija .

Čigānu tabors kaut kāds .

  +4 [+] [-]

, 2017-08-11 17:10, pirms 7 gadiem
Ko nozīmē, Liverpool neļauj aiziet kā draugiem? izpildi savu līgumu un ej kād draugs prom cik uziet!

  +2 [+] [-]

, 2017-08-11 17:11, pirms 7 gadiem
Šito kadru nedabūs, bet izskatāss, ak Dembeli gan BVB neizdosies noturēt! Dortmunde esot noraidījusi 110 miljonus par viņu un prasa 150 mežonīgas summas futbolā grozās.... ko viņi tur pīpē???

     [+] [-]

, 2017-08-11 17:11, pirms 7 gadiem
oscarsq rakstīja: Ko nozīmē, Liverpool neļauj aiziet kā draugiem? izpildi savu līgumu un ej kād draugs prom cik uziet!
Tieši tā . Puikam vēl 5 gadu līgums spēkā .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-08-11 17:22, pirms 7 gadiem
bus? dembele plus coutinho un bus zirga

     [+] [-]

, 2017-08-11 17:23, pirms 7 gadiem
Klops vismaz teica ka ar vienu vienīgu paša spēlētāja vēlmi tikt pārdotam nepietiekot.

  -1 [+] [-]

, 2017-08-11 17:25, pirms 7 gadiem
Ar varu mīļš nebūsi ! Laikam jau saprot ka būs jāatdod, bet lai pārdesmit miljonus vairāk izsistu no BARCA tad mētājas ar visādiem paziņojumiem ka nekur nelaidīs un nekas nenotiks ...

  +1 [+] [-]

, 2017-08-11 17:26, pirms 7 gadiem
oscarsq rakstīja: Šito kadru nedabūs, bet izskatāss, ak Dembeli gan BVB neizdosies noturēt! Dortmunde esot noraidījusi 110 miljonus par viņu un prasa 150 mežonīgas summas futbolā grozās.... ko viņi tur pīpē???
Arābu naftas šeihu dolārus - ko gan viņi citu vēl tādu var pīpēt ?!

  -1 [+] [-]

, 2017-08-11 17:27, pirms 7 gadiem
edviins straume rakstīja: Klops vismaz teica ka ar vienu vienīgu paša spēlētāja vēlmi tikt pārdotam nepietiekot.
BLAKTS vispār baigi lecīgais ... Lai stāv pie saviem trenera ratiem un nelien menedžmentā iekšā !

  +2 [+] [-]

, 2017-08-11 17:30, pirms 7 gadiem
Tā jau ir ar tiem dienvidamerikāņiem ļoti bieži, un ne tikai viņiem kas no siltākiem klimatiem. Reti kurš nepazaudē galvu kad sāk Barsa vai Real interesēties. Jautājums tikai, kāda velna pēc parakstīt jaunu 5 gadu līgumu un pēc dažiem mēnešiem sākt uzvesties kā bērnam? Transfēra pieprasījums jau juridiski klubam nekādas saistības neuzliek. Vadība noteikti tāpat zināja ka viņš grib prom. Pool un Klops tagad nostādīts diezgan nepatīkamā situācijā. Tīri audzināšanas nolūkā cerams nepārdos. Jo gribi negribi, Koutinjo nāksies atvainoties ja gribēs spēlēt un aizbraukt uz PK.

     [+] [-]

, 2017-08-11 17:36, pirms 7 gadiem

  +4 [+] [-]

, 2017-08-11 17:38, pirms 7 gadiem
kuklitis rakstīja: BLAKTS vispār baigi lecīgais ... Lai stāv pie saviem trenera ratiem un nelien menedžmentā iekšā !
Anglijā tā ir ļoti izplatīta prakse, ka galvenais treneris arī vienlaikus ir menedžeris. Viņus pat tā sauc Anglijā Un ja nemaldos, tieši ar Klopa atnākšanu Pool likvidēja to jocīgo un neefektīgo transfēru komiteju, kad vairāki vadošie darbinieki sapulcē lēma ko pirkt un ko nē. Saprotams, ka īpašnieki var galu galā izlemt kā labāk biznesam, bet tad Klops tiks nostādīts muļķīgā situācijā, var sacepties un arī pamāt ar cepuri.

     [+] [-]

, 2017-08-11 17:40, pirms 7 gadiem
ABa rakstīja: Tā jau ir ar tiem dienvidamerikāņiem ļoti bieži, un ne tikai viņiem kas no siltākiem klimatiem. Reti kurš nepazaudē galvu kad sāk Barsa vai Real interesēties. Jautājums tikai, kāda velna pēc parakstīt jaunu 5 gadu līgumu un pēc dažiem mēnešiem sākt uzvesties kā bērnam? Transfēra pieprasījums jau juridiski klubam nekādas saistības neuzliek. Vadība noteikti tāpat zināja ka viņš grib prom. Pool un Klops tagad nostādīts diezgan nepatīkamā situācijā. Tīri audzināšanas nolūkā cerams nepārdos. Jo gribi negribi, Koutinjo nāksies atvainoties ja gribēs spēlēt un aizbraukt uz PK.
Vispār vienīgā viņa kļūda ir ka konkrētu izpirkuma summu saprātīgu neielika līgumā iekšā ...
Varbūt tiešām džekam bij mūža sapnis slepenais uzzipāt BARCA un tagad kad Neimārs pēkšņi notin makšķeres tad tāda izdevība ielekt uzreiz BARCA pamatsastāvā vairs arī var nebūt, un tamdēl jau džeks tā dīdās tur un gaudo ka grib prom ...
Un turēt spēlētāju pret savu gribu un cerēt uz viņa profesionālismu, zinot ka šis paturēs prātā ka (teiksim pat par 120 ljimoniem) nav pardots uz BARCA - tas arī tomēr ir risks. Un ja pēc nākamās sezonas kas neizvertīsies pārāk laba Kautinjo, tad viņa vertība būs jau kādi 60 ljimaki labi ja untad ņēmāji rindā nestāvēs pat par to ciparu ...
Tā kā ir ko Liverpule galvu ko palauzīt tomēr ...

     [+] [-]

, 2017-08-11 17:42, pirms 7 gadiem
ginchav rakstīja: https://www.whoscored.com/News/jpJqyA_cek6dST94SpWeGA/Show/Barcelona-turn-attentions-to-Tottenham-star
Varēja jau pacelt uz 120 ljimakiem un gan jau būtu atdevuši ar to Koutinjo...

     [+] [-]

, 2017-08-11 17:46, pirms 7 gadiem
ginchav rakstīja: https://www.whoscored.com/News/jpJqyA_cek6dST94SpWeGA/Show/Barcelona-turn-attentions-to-Tottenham-star

     [+] [-]

, 2017-08-11 17:47, pirms 7 gadiem
Zb jau tā Barcelona! Vienmēr izjauc Liverpool kkādus plānus, tā tas bija kad nopirka Suaresu, tagad Koutinju!

Nav jau jēgas klubā vairs turēt spēlētāju kurš vairs negrib tur spēlēt!

Vienīgi ja Barcai ļoti vajag Koutinju tad lai ver maku vaļā plašāk!

     [+] [-]

, 2017-08-11 17:48, pirms 7 gadiem
Varēja vienigi palidzet Liverpulei izcinit vietu ČL un tad lai šauj prom!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-08-11 17:50, pirms 7 gadiem
Nesaprotu kpc neviens klubs neintresējas un neveelas taadu spēleetaaju kaa Eriksenu no Spurs......... Man liekas ka vins ir viens no labākajiem eiropaa...

  +3 [+] [-]

, 2017-08-11 17:59, pirms 7 gadiem
kuklitis rakstīja: Vispār vienīgā viņa kļūda ir ka konkrētu izpirkuma summu saprātīgu neielika līgumā iekšā ...
EPL top klubi neliek līgumos iekšā izpirkuma summu. Esmu dzirdējis par vidusmēra klubiem ka tie dažreiz ieliek izpirkumu līgumā, kad tiek pie kāda skaļāka spēlētāja un savādāk šie atteiktos nākt. Bet tas arī ir ļoti reti, jo viņus pievilina pārsvarā ar iespaidīgu algu.
Protams turēt sastāvā nemotivētu spēlētāju nav tas labākais risinājums nevienai pusei. Bet Pool pozīcija šobrīd ir diezgan droša. Ilgtermiņa līgums, gan jau tur ir paredzēts iespaidīgs algas apcirpums ja spēlētājs nepilda nosacījumus (trenēties, būt formā utt.), un lojalitātes bonuss arī netiek maksāts ja spēlētājs pieprasa transfēru. Diez vai Koutam pašam gribēsies palikt bez spēļu prakses, nav jau tas spēlētāja mūžs tik garš un PK arī notiek tikai reizi 4 gados. Būs interesanti paskatīties kā viņi to visu tagad atrisinās, jo saprotams, ka vairs neko līdzvērtīgu vietā atrast un nopirkt nesanāks šovasar.

  +1 [+] [-]

, 2017-08-11 18:06, pirms 7 gadiem
Es pareizi saprotu, ka Liverpool ir tāds kā Barca fārmklubs?

     [+] [-]

, 2017-08-11 18:11, pirms 7 gadiem
Barcelona turn to Christian Eriksen after being...
sanco31 rakstīja: Nesaprotu kpc neviens klubs neintresējas un neveelas taadu spēleetaaju kaa Eriksenu no Spurs......... Man liekas ka vins ir viens no labākajiem eiropaa...

  -2 [+] [-]

, 2017-08-11 18:19, pirms 7 gadiem
timoty rakstīja: http://www.espnfc.us/blog/transfer-talk/79/post/3176632/barcelona-turn-to-christian-eriksen-after-being-warned-off-philippe-coutinho
Jā un angļu vadošie klubi ir kaut kāds gadatirgus kur visi var nākt kas grib un paņemt viņu vadošos spēlētājus, jo naudu nav kur grūst. Pašu angļu klubiem ambīciju nav nekādu, ČL līgā arī nav jāspēlē, vietējais čempis ir tik vājš ka var pat kaut ko panākt spēlējot ar kaut kādiem bomžiem sastāvā.

     [+] [-]

, 2017-08-11 18:21, pirms 7 gadiem
Es tomēr kaut ko nesaprotu. Ko tas Koutinjo tagad lecās? Tas nāk par labu klubam, viņam pašam? Taču nē. Viņam ar Liverpool ir spēkā veselu 5 gadu līgums. Liverpool vismaz tagad viņu nepārdos, jo neko līdzvērtīgu tagad viņa vietā vairs nedabūs. Neimars ir visus samaitājis ar savu piemēru, jo viņš taču arī nesen ar Barcu noslēdza jaunu līgumu, tad atnāca franči, sastāstīja viņam pilnas ausis ar slavas dziesmām, šis pārdomāja un vēlējās "jaunus izaicinājumus." Drīzāk puisītis gribēja būt tikpat slavens kā Messi, Ronaldo un lai par viņu runā tikpat daudz ja ne pat vēl vairāk. Un tagad sēž un brīnās kāpēc viņa tētukam barca negrib maksāt lojalitātes(!) bonusu.

  -1 [+] [-]

, 2017-08-11 18:25, pirms 7 gadiem
Kaut Spuras jau nespēj noturēt savu sastāvu. Rose ar grib iet prom uz vietu kur viņam maksās tik cik viņš esot vērts. Diez vai Spurām šis gads būs tikpat veiksmīgs kā pēdējie divi.

     [+] [-]

, 2017-08-11 18:34, pirms 7 gadiem
edviins straume rakstīja: Kaut Spuras jau nespēj noturēt savu sastāvu. Rose ar grib iet prom uz vietu kur viņam maksās tik cik viņš esot vērts. Diez vai Spurām šis gads būs tikpat veiksmīgs kā pēdējie divi.
tur ir ļoti daudz labu spēlētaaju.Tik nesaprotu ka spurs var vinus noturēt ka pat neviens īsti intresi neizraad- Alli, Djers, Eriksons, Keins, Rose utt

  +1 [+] [-]

, 2017-08-11 18:47, pirms 7 gadiem
edviins straume rakstīja: Es tomēr kaut ko nesaprotu. Ko tas Koutinjo tagad lecās? Tas nāk par labu klubam, viņam pašam? Taču nē. Viņam ar Liverpool ir spēkā veselu 5 gadu līgums. Liverpool vismaz tagad viņu nepārdos, jo neko līdzvērtīgu tagad viņa vietā vairs nedabūs. Neimars ir visus samaitājis ar savu piemēru, jo viņš taču arī nesen ar Barcu noslēdza jaunu līgumu, tad atnāca franči, sastāstīja viņam pilnas ausis ar slavas dziesmām, šis pārdomāja un vēlējās "jaunus izaicinājumus." Drīzāk puisītis gribēja būt tikpat slavens kā Messi, Ronaldo un lai par viņu runā tikpat daudz ja ne pat vēl vairāk. Un tagad sēž un brīnās kāpēc viņa tētukam barca negrib maksāt lojalitātes(!) bonusu.
Kkadā ziņā klubam tas nāks par labu jo iegūs vismaz 100milj eiro!

Pašam spēlētājam atkal būs iespēja pacīnīties par ČL kausu kas ar Liverpool diez vai izdosies lai kā gribētos!

     [+] [-]

, 2017-08-11 21:41, pirms 7 gadiem
Kas Poolei ar Ingsu?

  +1 [+] [-]

, 2017-08-11 21:53, pirms 7 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Kas Poolei ar Ingsu?
Šovakar atgriežas laukumā, U23 pret Swansea.

     [+] [-]

, 2017-08-11 22:05, pirms 7 gadiem
oscarsq rakstīja: Šito kadru nedabūs, bet izskatāss, ak Dembeli gan BVB neizdosies noturēt! Dortmunde esot noraidījusi 110 miljonus par viņu un prasa 150 mežonīgas summas futbolā grozās.... ko viņi tur pīpē???
Pēc Neimāra pārejas cenas ir cēlušās.

  +1 [+] [-]

, 2017-08-11 22:21, pirms 7 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Kas Poolei ar Ingsu?
Nupat LFC U23 sastāvā golu ielika pret Swansea .

     [+] [-]

, 2017-08-11 22:55, pirms 7 gadiem
lai vai kaa,bet visas kaartis taapat ir Liverpool pusee,Barca un Kautinjo no savas puses ir izdariijushi visu iespeejamo.Vieniigi zeel,ka tik veelu Barca saakusi par Kautinjo intereseeties,Liverpool nostaaju ljoti vareetu ietekmeet iisais laiks,lai iegaadaatos aizstaajeeju

     [+] [-]

, 2017-08-11 22:57, pirms 7 gadiem
timoty rakstīja: http://www.espnfc.us/blog/transfer-talk/79/post/3176632/barcelona-turn-to-christian-eriksen-after-being-warned-off-philippe-coutinho
sen jau bija laiks saakt paarrunas par vinju

     [+] [-]

, 2017-08-11 23:42, pirms 7 gadiem
Eh nevajadzēja Madridei pārdot Mariano Francijā divās spēlēs jau trīs vārti