Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Kamēr Premjerlīga kaļ atgriešanās plānus, "Brighton" komandā saslimis spēlētājs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kamēr Premjerlīga kaļ atgriešanās plānus, "Brighton" komandā saslimis spēlētājs
Foto: PA Pictures/Scanpix

Anglijas Premjerlīga nav atmetusi cerību par sezonas aizvadīšanu līdz galam, tomēr plānam redzamas vairākas vājās vietas. Viena no tām – šodien "Brighton&Hove Albion" paziņojusi, ka ar koronavīrusu saslimis viens no futbolistiem.

Ar 29 spēlēs sakrātajiem 29 punktiem "Brighton&Hove Albion" ieņem 15. vietu Premjerlīgas kopvērtējumā, tomēr izkrišanas zona ir tikai divu punktu attālumā. Gadījumā, ja sezona netiks aizvadīta līdz galam, iespējams droši apgalvot, ka "Albion" saglabās savu vietu Anglijas spēcīgāko komandu sabiedrībā.

Šodien kluba vadītājs Pols Barbers pavēstījis, ka nupat pozitīvas analīzes bijušas vienam no futbolistiem, kurš kļuvis par trešo "Brighton" spēlētāju ar koronavīrusu. "9. maijā bija pozitīvas analīzes par spīti tam, ka esam ievērojuši visus drošības pasākumus," teica Barbers. "Tas raisa bažas, un ir tikai normāli, ka mēs par to satraucamies. Gribam būt droši, lai visi protokoli tiek ievēroti, lai esam drošā vidē un izslēdzam risku, cik nu tas ir iespējams."

Neskatoties uz šo gadījumu, Anglijā joprojām optimistiski skatās uz sezonas aizvadīšanu līdz galam, uzskatot to tikai par šķērsli, nevis par notikumu, kas visu apturēs. Jāatgādina, ka nākamās nedēļas nogalē spēļu aizvadīšanu atsāks Vācijas Bundeslīga, bet citas Eiropas vadošās futbola līgas joprojām gaida zaļo gaismu no savām valdībām. Savukārt Latvijā vēl nav atļauti kontakta treniņi.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2020-05-10 18:56, pirms 4 gadiem
Liekas nu mierā, šī sezona ir beigusies, ceram uz rudeni.
Ja saimniekiem skrobe par zaudētām mārciņām, sorry, tas ir bizness, reizēm ar zaudējumiem. Un nav ko regulāri pārmaksāt, būs mazāki zaudējumi.

  +1 [+] [-]

, 2020-05-10 19:18, pirms 4 gadiem
Rudenī jauna sezona, ko es ar nepacietību gaidu.

     [+] [-]

, 2020-05-10 22:20, pirms 4 gadiem
Sviests
Viens saslimis, lai ārstējas
Pārējiem kas ka nevar spēlēt?