Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Morinju spiests atvainoties par noteikumu pārkāpšanu – treniņu ar Ndombelē parkā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Morinju spiests atvainoties par noteikumu pārkāpšanu – treniņu ar Ndombelē parkā
Žuzē Morinju saņem dzelteno kartīti. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba Londonas "Tottenham Hotspur" galvenajam trenerim Žuzē Morinju nācās publiski atvainoties, jo kļuva zināms, ka viņš parkā aizvadījis treniņu ar pussargu Tangī Ndombelē, kaut to aizliedz Lielbritānijas ārkārtējā stāvokļa noteikumi.

Otrdien tika publicēta fotogrāfija, kurā redzams Žuzē Morinju un "Tottenham" futbolists Tangī Ndombelē. Viņi aizvadīja treniņu vienā no Ziemeļlondonas parkiem. "Tottenham" vienība pēcāk paziņoja, ka spēlētājiem un treneriem vēlreiz atgādināts par sociālās distancēšanās noteikumiem.

Lielbritānijas valdības noteikumi paredz, ka cilvēki drīkst pamest savas mājas tikai tad, ja rodas šāda nepieciešamība, piemēram, iegādāties pārtiku vai apmeklēt aptieku. Katram cilvēkam dota atļauja dienā aizvadīt vienu treniņu svaigā gaisā, ar piebildi – vienatnē vai kopā ar cilvēkiem no savas mājsaimniecības.

Morinju un Ndombelē nav vienīgie "Tottenham" pārstāvji, kuriem pievērsta uzmanība. Kopā trenējušies arī Davinsons Sančess un Raiens Seseņons, kamēr Seržs Orjē Instagram ievietojis video, kurā redzams skrienam kopā ar draugu.

"Atzīstu, ka mana rīcība nebija saskaņā ar valdības izveidoto protokolu – mēs drīkstam kontaktēties tikai ar cilvēkiem no mūsu mājsaimniecības. Ir ļoti svarīgi, lai mēs visi sekotu ieteikumiem, tādā veidā palīdzot veselības aprūpes varoņiem glābt dzīvības," teica Morinju. Viņš norādījis, ka tas bija incidents, kas vairs neatkārtosies, jo "Tottenham" aizvada treniņus tiešsaistē.

Jāpiezīmē, ka Ndombelē šajā sezonā daudz kritis Morinju nežēlastībā, jo portugāļu speciālists nebija apmierināts ar laukumā parādīto sniegumu. Vienā no preses konferencēm viņš aicināja pussargu līdz galam izdomāt, vai viņš vispār vēlas spēlēt futbolu. Pirms gada Ndombelē tika nopirkts par 70 miljoniem, kas kļuva par "Tottenham" transfēru rekordu.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2020-04-09 10:11, pirms 4 gadiem
Skaidrs, ka cilvēki nevar izturēt šo ''sociālo distancēšanos''. Man pašam un cilvēkiem ar ko runāju nāk virsū depresija. Cilvēki ir sociālas būtnes, ja neesi hardcore geimeris tad cilvēkam vajag kontaktu ar citiem. A ko darīt tiem, kas dzīvo vieni? Tagad mēnešiem pavadīt izolatorā? uz cik ilgu laiku cietumā var ielikt izolātorā?

     [+] [-]

, 2020-04-09 13:04, pirms 4 gadiem
Bilde perfekti piemeklēta.

to Janoss1989:

Protams, ka ir ļoti grūti. Cilvēkiem, kuriem JAU IR klīniska depresija (piemēram man) ir pat vēl smagāk, bet... nu tāda ir situācija. Kaut kā jāpacieš. Turklāt mūsdienās ir taču dažādi veidi kā sazināties, arī iziet nedaudz pastaigāt (ievērojot noteikumus) nav aizliegts. Bet bumbu parkā nu gluži nevajadzētu spēlēt.