Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Tottenham" vārtsargs Loriss pārcietis elkoņa operāciju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Tottenham" vārtsargs Loriss pārcietis elkoņa operāciju
Igo Loriss. Foto: Reuters/Scanpix

LETA--AFP. Anglijas premjerlīgas futbola vienības Totenhemas "Hotspur" vārtsargs Igo Loriss pārcietis elkoņa operāciju un cer, ka sastāvā spēs atgriezties nākamā gada sākumā, ceturtdien vēstīja klubs.

Jau ziņots, ka "Hotspur" vārtsargs Loriss nespēlēs vismaz līdz janvārim izmežģīta elkoņa dēļ. Franču vārtsargs guva traumu, kad neveikli krita mačā ar Braitonas un Houvas "Albion", kurā Totenhemas klubs viesos zaudēja ar 0:3. Kluba ārsti vēlāk uzraudzīja futbolista veselības stāvokli un lēma, ka būs nepieciešama operācija. Paredzams, ka ķirurģiskā manipulācija neietekmēs vārtsarga atveseļošanās perioda ilgumu.

"Pēc vairākiem izmeklējumiem Loriss gūlās uz operāciju galda. Kreisais elkonis ir izoperēts, un viņa atgriešanās laukumā tiek paredzēta nākamā gada sākumā," kluba mājaslapā vēstīja paziņojums. "Vārtsargs izmežģīja elkoni, kā arī traumēja locītavas saites. Par operāciju tika lemts pēc vairākām izmeklēšanām, kurā noskaidrojās, ka Lorisa elkonis ir nestabils."

"Hotspur" vienība šosezon Anglijas premjerlīgā 11 spēlēs iekrājusi 13 punktus un ierindojas tikai 11.cpozīcijā. Nākamā spēle Anglijas komandai paredzēta sestdien pret Šefīldas "United".