Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Konte: "Ja "Chelsea" nav apmierināti ar mani, klubam jāpieņem lēmums"

Andrejs Siliņš

Konte: "Ja "Chelsea" nav apmierināti ar mani, klubam jāpieņem lēmums"
Antonio Konte
Foto: Reuters / Scanpix

Pēc šokējošā zaudējuma "Watford" pirmdienas vakarā Anglijas Premjerlīgā Londonas "Chelsea" galvenais treneris Antonio Konte norādīja, ka savu darbu veic pēc labākās sirdsapziņas, taču lika noprast, ka būtu mierā, ja kluba vadība pieņemtu lēmumu atbrīvot treneri.

Pirmdien "Chelsea" izbraukumā bez ierunām piekāpās tabulas vidusdaļā esošajai "Watford" - 1:4. Mājinieki izdarīja ievērojami vairāk sitienu, bija jūtami aktīvāki un pelnīti svinēja savu astoto panākumu sezonā. "Chelsea" šis bija otrais smagais un negaidītais zaudējums pēc kārtas (trešdien ar 0:3 mājās zaudēts "Bournemouth"), un komanda ar 50 punktiem 26 spēlēs ieņem ceturto pozīciju tabulā.

Pēc mača Konte nemēģināja attaisnoties: "Centāmies spēlēt futbolu, bet domāju, ka to neparādījām. Šajā situācijā tā ir trenera vaina - varbūt pieņēmu sliktu lēmumu, izvēloties starta sastāvu. Ja sāc spēli šādā veidā, tas rada šaubas arī par visu spēli kopumā. Spēles laikā veikt kardinālas izmaiņas ir sarežģīti. Otrajā puslaikā redzēju lielu vēlēšanos, bet arī apjukumu. Tā nav mūsu spēle. Mums jāpieņem šis rezultāts un jāturpina smagi cīnīties sezonas turpinājumā."

Provocēts izteikt domas par savām pozīcijām galvenā trenera amatā, Konte bija vaļsirdīgs: "Mana pozīcija? Tā ir tāda pati. Esmu šeit, cenšos strādāt, atdodu darbam sevi pilnībā. Spiediens? Kāds spiediens? Kas vispār ir spiediens? Es darbu savu darbu. Ja ar to ir gana, tad viss kārtībā. Pretējā gadījumā klubam jāpieņem lēmums."

48 gadus vecais Konte par "Chelsea" galveno treneri kļuva 2016. gada pavasarī, un speciālistam ir spēkā līgums ar klubu līdz 2019. gada vasarai. Iepriekš Konte strādāja ar Itālijas izlasi, bet pirms tam trīs gadus vadīja Turīnas "Juventus". Karjeras sākumposmā Konte strādāja ar "Arezzo", "Bari", "Atalanta" un "Siena" komandām Itālijā.

Tikmēr viens no "Watford" vārtu guvējiem Trojs Dīnijs pēc 11 metru soda sitiena realizēšanas prieku pauda, skrienot ar vidējiem pirkstiem žestikulējot tribīņu priekšā. 29 gadus vecais uzbrucējs šosezon jau izcietis septiņu spēļu diskvalifikāciju (pirmoreiz piešķirtas trīs spēles, otrreiz - četras), bet par šādu izgājienu var saņemt vēl vienu četru spēļu diskvalifikāciju. Lēmums gan vēl nav pieņemts.

Izmantotie resursi:
BBC

     [+] [-]

, 2018-02-06 14:52, pirms 6 gadiem
Treneris labs- tikai pats ar savu nostāju, ka grib pēc sezonas pamest klubu un atpakaļ uz Itāliju, žurnālistus mudina uz jautājumiem par nākotni klubā.

Bet Chelsea FC melnā josla. pēdejās divas spēles drausmīgas...

     [+] [-]

, 2018-02-06 16:21, pirms 6 gadiem
Konte pats spēlēt nav mēģinājis?!

  +1 [+] [-]

, 2018-02-06 16:23, pirms 6 gadiem
1991–2004 Juventus 296 (29 goli)
- nav tik traki!

  +2 [+] [-]

, 2018-02-06 16:39, pirms 6 gadiem
Pēc paziņojuma, ka viņš grib atgriezties Itālijas izlasē, šis jau izklausās pēc apzinātas uzprasīšanās uz atlaišanu.

     [+] [-]

, 2018-02-06 16:46, pirms 6 gadiem
Kaut kā jau baigi sakrita ka sliktie rezultāti Chelsea sākās vienlaicīgi ar vārdu kaujām ar Mourinju. Bet nu jau tas ir pārāk ievilcies un izskatās ka Konte pats gaida kad tiks atlaists.

     [+] [-]

, 2018-02-06 17:48, pirms 6 gadiem
нapoд я нaрыл мeтoд кaк пoдкачaтcя домa, этoт мeтод oпиcан в блoгe одногo чувaкa. C нaчaла нe пoверил, но решил попpобовать ведь цeнa вoпроca копeeчнaя и был в шоке уже через неделю: cтaл уходить пивной живот, пpоявился преcc, подкaчaл pуки и cпину. Тeперь жeнa тожe зaхoтeлa попpoбовать увидeв мой peзультат и уже чeрез неделю убрaлa в тaлии пapу caнтимeтpов и это вce бeз диeт и cпopтa. Вoт тот блог, повepьте тaм вce пpaвдa oпиcанo ---- Блог Дмитрия Якушева: Как легко накачать пресс?

     [+] [-]

, 2018-02-06 20:08, pirms 6 gadiem
Konte paliek un nekur netaisās! Viņš pieļāva pāris kludas , bet tādēļ viņu neatlaidīs. Muļķīgi no viņa prasīt lieliskus rezultātus šogad , jo jāspēlē vairākās frontes un reālu pamatsastāva papildinājumu nav bijis, tikai Morata (kurš visu karjeru bijis otrais numurs) pārejie ir ienākusi savainoti (vai tiko no traumas) vai arī kā rezervisti. Bakayoko galīgi pēc traumas un komandas mainu nerada pagājušā gada futbolu, nav iejuties komanda, neizskatas laimīgs! Bet Konte turpina likt viņu pamatsastāva, tāpat Cahil nav forma un izskatās galīgi pakaļa . Un Hazardu likt ka nr9 ir galīgi garām, bet es domāju ka viņš mēģina uzskatāmi parādīt , ka nav apmierināts ar transfēru politiku un to jau iepriekš ir minējis vairākās intervijās. Romka žmiedzas, jo jābūvē stadions, bet komandai vajag pārbūvi. Tā Marina arī kkada dura. Jebkura gadījuma viņu neatlaidīs lidz sezonas beigām un arī sezonas beigas tikai un vienīgi tad ja dabūs Eneike!

  +1 [+] [-]

, 2018-02-06 20:18, pirms 6 gadiem
Enrike 😂

     [+] [-]

, 2018-02-09 11:31, pirms 6 gadiem
raimonds_ozolinsh_1260175650679153 rakstīja: Konte paliek un nekur netaisās! Viņš pieļāva pāris kludas , bet tādēļ viņu neatlaidīs. Muļķīgi no viņa prasīt lieliskus rezultātus šogad , jo jāspēlē vairākās frontes un reālu pamatsastāva papildinājumu nav bijis, tikai Morata (kurš visu karjeru bijis otrais numurs) pārejie ir ienākusi savainoti (vai tiko no traumas) vai arī kā rezervisti. Bakayoko galīgi pēc traumas un komandas mainu nerada pagājušā gada futbolu, nav iejuties komanda, neizskatas laimīgs! Bet Konte turpina likt viņu pamatsastāva, tāpat Cahil nav forma un izskatās galīgi pakaļa . Un Hazardu likt ka nr9 ir galīgi garām, bet es domāju ka viņš mēģina uzskatāmi parādīt , ka nav apmierināts ar transfēru politiku un to jau iepriekš ir minējis vairākās intervijās. Romka žmiedzas, jo jābūvē stadions, bet komandai vajag pārbūvi. Tā Marina arī kkada dura. Jebkura gadījuma viņu neatlaidīs lidz sezonas beigām un arī sezonas beigas tikai un vienīgi tad ja dabūs Eneike!
Tev nav ienācis prātā, ka pats Konte vēlas prom? Tikai viņš grib, lai tiktu atlaists, jo tad kompensācija un atlikusī līguma summa jāizmaksā Romkam. Tak čali jau atplestām rokām gaida atpakaļ Itālijā. AC Milan ķīniešu īpašnieki it kā esot gatavi piedāvāt pat vairāk kā Chelsea. Bet Romka spītīgs- domāju, ka līdz gada beigām vēl novilks ar Antošku, bet vasarā jau būs jauns treneris. Un pēc max 2 gadiem atkal jaunts u.t.t.