Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ranjēri: "Varam spēlēt atbrīvoti, jo mums tituls nav obligāts"

Rolands Eliņš

Ranjēri: "Varam spēlēt atbrīvoti, jo mums tituls nav obligāts"
Klaudio Ranjēri un Manuels Pelegrīni
Foto: AP/Scanpix

Pēc „Leicester City” uzvaras Mančestrā, kas ļāva nostiprināt tās līderpozīcijas Anglijas Premjerlīgā, ne Lesteras treneris Klaudio Ranjēri, ne futbolists Rijads Mahrezs nevēlējās izteikties par savām cerībām uz titula iegūšanu, vien norādot, ka centīsies turpināt uzsākto.

„Mēs aizvadījām ļoti disciplinētu spēli un ticējām, ka viss ir iespējams,” norādīja Klaudio Ranjēri. „Spēlējām bez papildu spiediena, jo mums nevajag obligāti izcīnīt Premjerlīgas čempionu titulu. Mums vienkārši jāizbauda šis brīdis. Šī līga ir visai dīvaina, un mums tagad jāsāk domāt par „Arsenal”.”

„Pirms teikt ko vairāk, vēlos pagaidīt līdz aprīļa beigām,”turpināja Ranjēri. „Zinu, ka pēdējie mači būs ļoti grūti. Šis ir fantastisks brīdis visai Premjerlīgai, jo neviens nezina, kuram būs pa spēkam izcīnīt titulu.”

Savukārt „Leicester” šodienas spēles otro vārtu autors Rijads Mahrezs novērtēja uzvaras nozīmi: „Šis ir liels panākums. Mūsu komandai priekšā vēl vairākas spēles, tāpēc šobrīd nevaram runāt par titulu. Vienkārši jāturpina pašiem pa savu ceļu. Par titulu cīnīsimies un paskatīsimies, ko varam izdarīt. Negaidījām, ka izdosies Mančestrā uzvarēt ar 3:1, tāpēc turpināsim sapņot un skatīsimies, kā tas viss izvērtīsies.”

„Leicester” ieguvusi sešu punktu pārsvaru pār Mančestras „City”, taču Mančestras treneris Manuels Pelegrīni uzsvēra, ka šāds atstatums nav neatspēlējams: „Lestera šodien spēlēja labāk nekā mēs. Ļoti svarīgu iespaidu atstāja mūsu ielaistie vārti pašā sākumā. Mums bija iespējas, taču spēle izvērsās grūta. Biju gaidījis labāku sniegumu sākumā, jo tas daudz ko izšķīra. Mēs spēlējām savā laukumā un pret līgas līderi, taču tomēr nesanāca.”

„Vēl gan pieejami 36 punkti, nekas nav beidzies,” Pelegrīni norādīja par atlikušajām Premjerlīgas spēlēm, tiesa, „City” vēl palikušas 13 spēles, līdz ar to teorētiski izcīnāmi vēl 39 punkti. „Svarīgi, lai mūsu spēlētāji atgūstas no traumām un uzņem labāko sportisko formu. Negrasos padoties šīs vienas negaidītās sakāves dēļ.”

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

  +5 [+] [-]

, 2016-02-06 18:30, pirms 8 gadiem
kur intervija ar Robi??
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja