Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Chelsea" pastiprinās ar Drinkvoteru un Dzapakostu, Jorente pievienojas "Tottenham"

"Chelsea" pastiprinās ar Drinkvoteru un Dzapakostu, Jorente pievienojas "Tottenham"
Denijs Drinkvoters
Foto: http://www.chelseafc.com

Vakar vakarā izskanēja pēdējie lielākie darījumi pasaules spēcīgākajās futbola līgās. Londonas ''Chelsea'' ieguva Davidi Dzapakostu un Deniju Drinkvoteru, bet ''Tottenham Hotspur'' sastāvu papildināja spānis Fernando Jorente.

Vakar pulksten 23:00 noslēdzās vasaras pāreju logs Anglijas Premjerlīgā. Francijā, Vācijā un Itālijā tas beidzās pusnaktī, bet Spānijā spēlētāju iegādes var veikt vēl šodien. Pēdējo stundu lielākais darījums, protams, bija franču supertalanta Kiliana Mbapē pāreja uz PSG. Parīzes klubā viņš nonāca īrē, tomēr ''Saint-Germain'' vadībai viņa līgums nākamsezon būs no ''Monaco'' jāizpērk par 145+35 miiljoniem eiro.

Tomēr vēlāk pāreju logā paspīdēja arī Anglijas čempione Londonas ''Chelsea'', kas par 38 miljoniem eiro iegādājās ''Leicester'' centra pussargu Deniju Drinkvoteru, bet vēlāk lika galdā 25 miljonus par ''Torino'' malējā aizsarga Davides Dzapakostas iegādi. 27 gadus vecais Drinkvoters bija daļa no sensacionālās Lesteras čempionu komandas 2015./16. gada sezonā.

Drinkvoters tādējādi atkal kļūs par sava kādreizējā cīņu biedra ''Leicester'' rindās Ngolo Kantē komandas biedru. Kantē ''Chelsea'' pievienojās pēc triumfa Premjerlīgā, bet nākamajā sezonā uzvarēja atkal, taču ''Chelsea'' sastāvā. Savukārt 25 gadus vecais Dzapakosta pēdējās divas sezonas aizvadīja Itālijas A Sērijas komandā ''Torino'', 56 spēlēs divas reizes pārspējot pretinieku vārtsargus.

Cita Premjerlīgas komanda ''Tottenham Hotspur'' savukārt no ''Swansea'' par 13 miljoniem eiro iegādājās smailes uzbrucēju Fernando Jorenti. Paredzams, ka spānis Ziemeļlondonas klubā būs otrā plāna spēlētājs, jo pirmais ''Tottenham'' uzbrucējs ir talantīgais un jaudīgais Harijs Keins.

Vakar vakarā tuvu nozīmīgam sastāva papildinājumam bija ''Leicester'', kas bija gatava maksāt 25 miljonus eiro par Portugāles futbolista Andriena Silvas iegādi. ''Sporting'' piekrita darījumam, taču laika trūkuma dēļ tas netika apstiprināts. Lestera gan Anglijas Futbola asociācijai pieprasīja papildus divas stundas, kuru laikā veikt darījumu, tomēr apstiprinājums joprojām nav saņemts.

Izmantotie resursi:
https://infotrustng.com
Football News and Scores - ESPN FC