Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

Šovakar kārtējais futbola raidījums "OLE"

Andrejs Siliņš

Šovakar kārtējais futbola raidījums "OLE"
Foto: fsmetta.lv

Šodien 19:00 klausies Latvijas Universitātes Radio NABA raidījumu par un ap futbolu - raidījumu "OLE", kur ciemosies FS "METTA/Latvijas Universitātes" komandas vārtu vīrs Gvido Ķikāns.

Gvido raidījumā viesosies uzreiz pēc FS "METTA/Latvijas Universitāte" - JRC/JRSS "Jēkabpils" spēles, tāpēc dzirdēsim pašu svaigāko informāciju par to.

Kopā diskutēsim arī par sporta jaunumiem Latvijas Universitātē, LMT Virslīgu, kā arī neaizmirsīsim par pasaules futbolu, jo šobrīd pasaules spēcīgākās līgas jau ir atsākušās un pēc pirmajām kārtām var nojaust, ka šī sezona pasaulē solās būt ļoti aizraujoša. Raidījumā varēs dzirdēt arī Andra Riherta viedokli ne tikai par svētdienas spēli, bet arī viņa skatījumu par Eiropas spēcīgākajām līgām.

Tiekamies svētdien, 30. augustā 19:00 Radio NABA 93.1 FM vai klausies internetā naba.lv. Gaidīsim arī Tavu jautājumu Gvido Ķikānam - ole@fsmetta.lv

Informāciju sagatavoja
FS METTA