Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

FS "METTA" prezentē un aicina uz spēlēm

Andrejs Siliņš

FS "METTA" prezentē un aicina uz spēlēm
Foto: FS METTA foto

Aizvadītās nedēļas nogalē futbola skolas "METTA" pirmās līgas komanda FS "METTA/Latvijas Universitāte" aicināja uz tikšanos METTAs bērnus un jauniešus. Tuvojoties 1. līgas futbola sezonai, tika sarīkota spēkošanās starp mazajiem un lielajiem.

FS Metta/LU komanda spēlētāji jau no agra rīta pulcējās pie Latvijas Universitātes galvenās ēkas, lai veiktu kopīgu fotogrāfēšanos. Pēc komandas foto sesijas visi spēlētāji devās uz Olimpisko sporta centru, kur sportiskā un draudzības pilnā gaisotnē tikās ar saviem mazajiem kolēģiem.

Visas pēcpusdienas laikā mazie pierādīja savu ņiprumu un prasmi būt veiklākiem dažādos uzdevumos un spēju pielietot savas zināšanas gan par futbolu, gan par Futbola skolu METTA. Mazie mettieši demonstrēja lielu enerģiju un nenogurdināmību, bet lielie aizvien biežāk sniedzās pēc GUTTAs ūdens, lai veldzinātu slāpes.

Pirmās divas stundas aizskrēja nemanot un pienāca laiks, kad ciemos pie visiem dalībniekiem ieradās pica LULU. Pateicoties garšīgajām LULU picām, tika iekrāta vērienīga enerģijas deva un visi dalībnieki bija gatavi izšķirošajiem uzdevumiem - žonglēšanā, spēkā, virves vilkšanā un dziedāšanā. Tikšanās izskaņā visi pirmās komandas spēlētāji aicināja visus bērnus un citus draugus uz savu 1. maija atklāšanas spēli, kurā mūsu komanda plkst.19:00 tiksies ar FK Jelgava.

FS METTA/mazie pret FS Metta/LU

Spēka pārbaude
FS METTA/mazie - FS Metta/LU - 1:1
Žonglēšana
FS METTA/mazie - FS Metta/LU - 1:3
Virves vilkšana
FS METTA/mazie - FS Metta/LU - 4:0
Sadziedāšanās
FS METTA/mazie - FS Metta/LU - 1:3
Rezultāts kopā:
FS METTA/mazie - FS Metta/LU - 6:6

Vairāk informācijas: fsmetta.lv