Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Virsnītis: "Nevajadzīgi pieņēmām igauņu spēles stilu"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Virsnītis: "Nevajadzīgi pieņēmām igauņu spēles stilu"
Pēc zaudējuma sezonas startā "Lielvārde/FatPipe" izcīnījuši divus panākumus
Foto: Renārs Buivids, Floorball.lv

Sandris Virsnītis ar trim punktiem tika atzīts par labāko "Lielvārde/FatPipe" smagi nākušajā uzvarā Elvi florbola līgā Igaunijas pilsētā Tartu. Spēlētājs sarunā ar portālu atzina, ka komanda pieņēmusi pretinieku spēles stilu, kas pašiem nebija piemērots.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Latvijas florbola vicečempioni "Lielvārde/FatPipe" izcīnīja divas uzvaras, turnīra tabulā ar sešiem punktiem atrodoties sestajā pozīcijā. Ļoti smagi nāca uzvara Igaunijas pilsētā Tartu pret vietējo EMU SK, kur pirmā trešdaļa tika zaudēta ar 0:2, pēc otrā perioda joprojām atrodoties iedzinējos ar 1:3. Trešajā trešdaļā latviešu klubs ne vien atspēlējās, bet arī pārņēma vadību, taču divas minūtes pirms cīņas beigām atkal nonāca kraujas malā (4:5). Neskatoties uz to, spēles izskaņā gūtie divi vārti ļāva izcīnīt laimīgu uzvaru. Par labāko tika atzīts Sandris Virsnītis, kuram divi vārti un viena rezultatīva piespēle. Pēc mača viņš sniedza komentāru Sportacentrs.com.

"Spēle izvērtās tik smaga, tādēļ, ka pieņēmām igauņu spēles stilu un nevarējām izpildīt pirms spēles nospraustos darbības mērķus. Trešajā trešdaļā veicām spēlētāju maiņas virknējumos un nedaudz pamodāmies. Rezultātu izlīdzinājām, spēlējot sešatā pret pieciem pretiniekiem, ar piespēlēm izdevās savilkt igauņus uz kreiso malu, kapteinis Atis Blinds izdeva diagonāli un man vajadzēja tikai trāpīt. Savukārt soda metienu nopelnījām, apspēlējot presingu un izvirzot Tomu Akmeņlauku vienatnē pret vārtsargu. Pretinieks no aizsardzības sita Tomam pa nūju un tika nozīmēts soda metiens, kuru mūsu spēlējošais treneris arī realizēja."

Nākamo maču "Lielvārde/FatPipe" aizvadīs 29. septembrī, viesos tiekoties ar "Pārgauju". Savukārt igauņi dienu vēlāk viesosies Cēsīs pie vietējā "Lekrings".

     [+] [-]

, 2017-09-27 16:49, pirms 7 gadiem
Beidzot vismaz komentāri no spēlētājiem. Tā turpināt.