Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Cēsu sporta trejdienis - tiešraidēs Tavā datorā

Andrejs Siliņš

Cēsu sporta trejdienis - tiešraidēs Tavā datorā
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Šajā nedēļas nogalē gludahill.com piedāvās video tiešraides no trim aizraujošiem pasākumiem Cēsu sporta kompleksā.

Piektdien no plkst. 18.25 skatītājiem būs iespēja vērot Lietuvas Sieviešu basketbola līgas (LMKL) spēli starp SK Cēsis un Klaipēdas Lemminkainen. Līdzšinējās savstarpējās spēlēs uzvaras svinējušas cēsnieces, taču pēdējā no tām nāca ļoti smagā cīņā. Atgādinām, ka klaipēdietes šosezon FIBA Eiropas kausa izcīņā tika līdz 1/16 finālam.

Sestdien no plkst. 17.55 translēsim "Hipolīzinga" Florbola virslīgas maču, kurā tiksies Lekrings un Lielvārde. Lielvārdiešiem pēc pieticīgā sezonas sākuma izdevies ievērojams progress - rēķinot tikai sezonas otro riņķi, viņi būtu trešajā pozīcijā. Latvijas čempioni savukārt uzvarējuši pēdējās 12 spēles un savu skatītāju priekšā lūkos šo sēriju turpināt.

Visbeidzot, svētdien no plkst. 13.55 būs skatāma ilgi gaidītā spēkošanās starp SK Cēsis un Viļņas TEO LMKL ietvaros. Cēsnieces par spīti sastāva problēmām centīsies sekot sīvāko iekšzemes konkurenšu TTT/Rīga pozitīvajam piemēram, jo rīdziniecēm šosezon jau divkārt izdevies pieveikt titulētās sāncenses, kuras, beigušas līdzdalību FIBA Eirolīgā, nu var pilnībā koncentrēties Baltijas mēroga batālijām.

Kā jau gludahill.com tiešraidēs ierasts, skatītājiem tērzētavā būs iespēja komunicēt gan savā starpā, gan ar spēles komentētāju.

Informāciju sagatavoja
Mārtiņš Zemzaris
Gludahill Productions

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-22 11:20, pirms 14 gadiem
vai menna speles..? kads nezina..? krišjāni izstasti...

  +3 [+] [-]

, 2010-01-22 11:49, pirms 14 gadiem
priecē ka cilvēki kaut ko dara, lai spēles redzētu arī tie kas nedzīvo Cēsīs!!!

     [+] [-]

, 2010-01-22 12:59, pirms 14 gadiem
cesinieks7 rakstīja: vai menna speles..? kads nezina..? krišjāni izstasti...
Pēc neoficiālas informācijas, Kristena Menna jau šodien varētu iziet laukumā. Ar savu iemīļoto 44. numuru.

  -1 [+] [-]

, 2010-01-22 14:22, pirms 14 gadiem
gludahill rakstīja: Pēc neoficiālas informācijas, Kristena Menna jau šodien varētu iziet laukumā. Ar savu iemīļoto 44. numuru.
paldies...tas butu speks...lietuvietes jānospiež uz ceļgaliem....
ja džeki nevar ,tad mūsu ļelles to izdarīs...!!!

     [+] [-]

, 2010-01-22 22:09, pirms 14 gadiem
Izdarīja un nospieda +20, lai arī spēle neesot bijusi diez ko interesanta. Bet kā zinat tad protokolā skaitļi rāda ko citu. Malači meitenes!