Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

RTU rektors aicina florbolistus uz pieņemšanu

Andrejs Siliņš

RTU rektors aicina florbolistus uz pieņemšanu
"RTU/Inspecta"
Foto: Renārs Koris

Lai sveiktu sportistus, Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) rektors akadēmiķis Leonīds Ribickis aicinājis uz pieņemšanu divkārtējos Latvijas čempionus – "RTU/Inspecta" florbolistus.

RTU vadības tikšanās ar "RTU/Inspecta" florbolistiem un komandas sponsoriem notiks trešdien, 20. aprīlī, plkst. 15 RTU centrālajā ēkā, Rīgā, Kaļķu ielā 1, 119. telpā.

Ar RTU vadību tiksies komandas "RTU/Inspecta" spēlētāji, treneri Andris Pīlups un Jānis Volajs, komandas vadītājs Kārlis Cinītis, ārste Lilita Lazdiņa, fizioterapeite Agnese Ducena, uzņēmuma AS "Inspecta Latvia" valdes priekšsēdētājs Pēteris Druķis, sporta apģērbu "Errea" pārstāve Tamāra Robežniece, sporta inventāra "Salming" pārstāvis Kaspars Bērziņš, sporta apģērbu veikala "Sportlet" pārstāvis Toms Rutkis, kā arī RTU Sporta kluba direktore Sanita Vīlistere un viņas vietnieks Sandis Kapleitis.

"RTU/Inspecta" komanda Latvijas vīriešu florbola čempionātā triumfēja otro gadu pēc kārtas. Izšķirošā spēle, kurā "RTU/Inspecta" sacentās ar Cēsu "Lekrings" komandu, notika 16. aprīlī. Finālsērijas ceturtajā mačā "RTU/Inspecta" pārspēja cēsniekus ar 5:2 (1:1, 2:0, 2:1), sērijā līdz četrām uzvarām triumfējot ar rezultātu 4-0.

Kā atzīst RTU rektors L.Ribickis: "Visā pasaulē labākie universitāšu sportisti ir tie cilvēki, kas spodrina universitātes vārdu. Ja universitāte ir akadēmiski izcila, tā noteikti lepojas arī ar stabilām sporta tradīcijām un slavenām sporta komandām. Man ir prieks, ka RTU florbolisti jau otro gadu kļūst par Latvijas čempioniem. Mums ir iemesls būt lepniem."

Informāciju sagatavoja
Egita Kancāne
RTU Informācijas centra korespondente