Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

RTU rektors aicina florbolistus uz pieņemšanu

RTU rektors aicina florbolistus uz pieņemšanu
"RTU/Inspecta"
Foto: Renārs Koris

Lai sveiktu sportistus, Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) rektors akadēmiķis Leonīds Ribickis aicinājis uz pieņemšanu divkārtējos Latvijas čempionus – "RTU/Inspecta" florbolistus.

RTU vadības tikšanās ar "RTU/Inspecta" florbolistiem un komandas sponsoriem notiks trešdien, 20. aprīlī, plkst. 15 RTU centrālajā ēkā, Rīgā, Kaļķu ielā 1, 119. telpā.

Ar RTU vadību tiksies komandas "RTU/Inspecta" spēlētāji, treneri Andris Pīlups un Jānis Volajs, komandas vadītājs Kārlis Cinītis, ārste Lilita Lazdiņa, fizioterapeite Agnese Ducena, uzņēmuma AS "Inspecta Latvia" valdes priekšsēdētājs Pēteris Druķis, sporta apģērbu "Errea" pārstāve Tamāra Robežniece, sporta inventāra "Salming" pārstāvis Kaspars Bērziņš, sporta apģērbu veikala "Sportlet" pārstāvis Toms Rutkis, kā arī RTU Sporta kluba direktore Sanita Vīlistere un viņas vietnieks Sandis Kapleitis.

"RTU/Inspecta" komanda Latvijas vīriešu florbola čempionātā triumfēja otro gadu pēc kārtas. Izšķirošā spēle, kurā "RTU/Inspecta" sacentās ar Cēsu "Lekrings" komandu, notika 16. aprīlī. Finālsērijas ceturtajā mačā "RTU/Inspecta" pārspēja cēsniekus ar 5:2 (1:1, 2:0, 2:1), sērijā līdz četrām uzvarām triumfējot ar rezultātu 4-0.

Kā atzīst RTU rektors L.Ribickis: "Visā pasaulē labākie universitāšu sportisti ir tie cilvēki, kas spodrina universitātes vārdu. Ja universitāte ir akadēmiski izcila, tā noteikti lepojas arī ar stabilām sporta tradīcijām un slavenām sporta komandām. Man ir prieks, ka RTU florbolisti jau otro gadu kļūst par Latvijas čempioniem. Mums ir iemesls būt lepniem."

Informāciju sagatavoja
Egita Kancāne
RTU Informācijas centra korespondente


Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.