Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Līgatne/Latgranula" pārliecinoši sakauj baušķeniekus

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Līgatne/Latgranula" pārliecinoši sakauj baušķeniekus
"Latgranula/Līgatne"
Foto: Ritvars Raits

Šodienas pēdējā Latvijas Florbola čempionāta Hipolīzings vīriešu Virslīgā zināmu pārsteigumu sagādāja turnīra debitanti - "Latgranula/Līgatne", kas savā laukumā pārliecinoši (10:5) pārspēja FK "Bauska". Tā ir līgatniešu pirmā uzvara pamatlaikā, ja neskaita panākumu sezonas sākumā pār FK "Rīga", kas tika anulēts pēc tam, kad rīdzinieki izstājās no čempionāta.

Vēl nebija nospēlētas ne piecas minūtes, kad Līgatnes sporta centra rezultātu tablo jau rādīja, ka gūti trīs goli – mājinieki atradās vadībā ar 2:1. Pēc pirmā perioda viņu pārsvars bija divi vārti (3:1), bet pēc otrā jau seši – 8:2. Pēdējo trešdaļu aktīvāk aizvadīja FK "Bauska" florbolisti, tomēr izvairīties no diezgan smaga zaudējuma viņiem vairs neizdevās – 5:10. "Līgatne/Latgranula" labā piecus rezultativitātes punktus guva Mārtiņš Vīns, bet četrus Ronalds Arājs.

Komandas "Latgranula/Līgatne" treneris Normunds Zvejnieks telefonsarunā ar portālu Sportacentrs.com pēc spēles pauda, ka, viņaprāt, Virslīgā tikai divas komandas ir pārākas par citām, bet visas pārējās viena ar otru var cīnīties kā līdzīga ar līdzīgu. Bauskā sava laukuma priekšrocības bija FK "Bauska" spēlētājiem - viņi tās izmantoja. Tagad situācija bija pretēja un savā laukumā uzvaru svinēja līgatnieši. "Latgranula/Līgatne" būtisks ieguvums ir pieredzējušie aizsargi - brāļi Jānis un Ainārs Aņi. Kad tādi spēlētāji ir aizsardzībā, uzbrucēji drošāk var doties uz priekšu un labāk realizēt savus vārtu gūšanas momentus. Treneris atzina, ka pirmajā aplī viņa komandai bija ļoti neparocīgs kalendārs - viena spēle mājās, tad četras pēc kārtas izbraukumā. Tagad, kad spēlētāji jau ir iejutušies augstākajā sabiedrībā, pienācis laiks turnīra tabulā noķert visus, kurus vēl var.

Florbola čempionāta Hipolīzings vīriešu Virslīga, 18. decembris

"Latgranula/Līgatne" – FK "Bauska" 10:5 (3:1, 5:1, 2:3)

Metienu attiecība:
32:31 (11:9, 13:10, 8:12)
Rezultatīvākie:
"Latgranula/Līgatne" – Mārtiņš Vīns 5 (1+4), Ronalds Arājs 4 (3+1), Jurijs Ivenkovs 3 (3+0), Mārtiņš Bite 3 (2+1), Jānis Levanovičs 3 (1+2).
FK "Bauska" – Rihards Mallons 3 (3+0), Ģirts Laugalis 2 (1+1), Elvijs Artimovičs 2 (0+2).

Pārējās šodien notikušajās vīriešu Virslīgas spēlēs: "Selver/Tahe" uzvarai pietika ar vienu vārtu guvumu, "Rubenes" vīriem smaga uzvara Irlavā, "Lekrings" rezultatīvā spēlē pieveica "Pārgauju", "Ķekavai" pirmā uzvara Maticina vadībā, bet vienīgajā sieviešu Virslīgas spēlē: "RSU/Runway" jau divpadsmitā uzvara.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

  +1 [+] [-]

, 2010-12-18 23:30, pirms 13 gadiem
Līgatnei tā zāle interesanta, bumbiņa ar spilgti sarkana pie kuras jāpierod.

  +1 [+] [-]

, 2010-12-19 01:43, pirms 13 gadiem
Nigerguy rakstīja: Līgatnei tā zāle interesanta, bumbiņa ar spilgti sarkana pie kuras jāpierod.
Cik noprotu, tad tu tur biji un iespējams, ka biji arī tribīnēs.. No tribīnēm neredz mazu daļu no laukuma un tāpēc tās tribīnes nekam neder un florbols vairs nav tik ļoti baudāms..

  +1 [+] [-]

, 2010-12-19 11:37, pirms 13 gadiem
Robduks rakstīja: Cik noprotu, tad tu tur biji un iespējams, ka biji arī tribīnēs.. No tribīnēm neredz mazu daļu no laukuma un tāpēc tās tribīnes nekam neder un florbols vairs nav tik ļoti baudāms..
Pilnīgi piekrītu. Arhitektu, kas projektējis tribīnes vajadzētu pakārt aiz kāju īkšķiem kādā ozolā.