Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Balodis: "Sākumā bijām pārāk uztraukušies"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Balodis: "Sākumā bijām pārāk uztraukušies"
Ogrēniešu debijas spēlē par labāko tika atzīts vārtsargs Guntis Balodis
Foto: Ritvars Raits, Unihoc Riga Cup

Elvi florbola līgā pirmo spēli aizvadījuši "Ogres vilki", kas viesos ar rezultātu 3:7 piekāpās pērnās sezonas bronzas medaļniekiem Stalbes "Pārgaujai". Komandas vārtsargs Guntis Balodis atzina, ka sākotnēji komanda bijusi pārāk satraukta.

"Ņemot vērā, ka šī bija mūsu pirmā virslīgas spēle, varēja just, ka bijām nedaudz uztraukušies", pēc mača sarunā ar Sportacentrs.com atzina ogrēniešu labākais spēlētājs Guntis Balodis. Debitantiem tiešām spēle sākās neveiksmīgi, jo jau otrajā minūtē rezultāts bija 0:2, mača 15.minūtē rezultāts bija kļuvis 0:5, bet otrā perioda sākumā debitanti ielaida arī sestos vārtus. "Bija grūti pierast pie pretinieku ātrā spēles tempa, kas noveda pie daudzām kļūdām aizsardzībā. Pārtraukumā ieklausījāmies trenera vārdos, sākām spēlēt savu spēli, kas arī deva rezultātu. Varu vien uzslavēt savas komandas spēlētājus par cīņas sparu un sevis atdošanu laukumā."

Nākamo spēli "Ogres vilki" aizvadīs 23. Septembrī, kad viesos tiksies ar vēl vieniem līgas jaunpienācējiem – Igaunijas čempionvienību EMU SK.