Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Vāra apmierināts ar pasaules čempionāta izlozi

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Vāra apmierināts ar pasaules čempionāta izlozi
Zviedrijas valstsvienības galvenais treneris Jans Eriks Vāra
Foto: IFF Floorball

Zviedrijas vīriešu florbola valstsvienība būs galvenā favorīte 2016.gada decembrī gaidāmajā pasaules čempionātā, kas notiks Rīgā. Izlases treneris Jans-Eriks Vāra atzinis, ka apakšgrupu turnīra izloze bijusi gana veiksmīga.

Pašreizējie pasaules čempioni zviedri tika ielozēti B apakšgrupā kopā ar Čehiju, Norvēģiju un Latviju. Pēc izlozes Zveidrijas valstsvienības treneris ar izlozi ir palicis apmierināts. Iepriekšējā čempionātā Zviedrija jau apakšgrupā aizvadīja spēli ar somiem un ideālā scenārijā arī šoreiz tamlīdzīgu izvēli vēlētos Vāra:

"Tas būtu perfekti. Lieliski, ka varēsim spēlēt ar laukuma saimniekiem latviešiem. Vienmēr ir bijis interesanti spēkoties ar norvēģiju. Vēl priekšroku dotu grupu turnīrā spēlēt ar Somiju vai Šveici, taču tas nav tik būtiski. Čehijas izlase arī ir ļoti laba."

Atgādinām, ka aprīļa vidū notikušajā pasaules čempionāta izlozē A apakšgrupā tika ielozēta Šveice, Somija, Vācija un Igaunija, B grupā spēlēs Čehija, Zviedrija, Latvija un Norvēģija, C grupā spēkosies Dānija, Slovākija, Polija un Austrālija, bet D grupā par divām ceļazīmēm uz astotdaļfinālu duelēsies Kanāda, ASV, Singapūra un Taizeme.

     [+] [-]

, 2016-04-30 10:42, pirms 8 gadiem
Mums nāves grupa...

C vai D grupaa musejie butu favoriiti

     [+] [-]

, 2016-04-30 10:58, pirms 8 gadiem
poxis15 rakstīja: Mums nāves grupa...

C vai D grupaa musejie butu favoriiti
Labāk būtu priecājies, ka mūsējie spēlē A/B grupā, nevis C/D.