Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Turpmāk notiks sešu nāciju turnīrs florbolā ar Latvijas izlases līdzdalību

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Turpmāk notiks sešu nāciju turnīrs florbolā ar Latvijas izlases līdzdalību
Sešu valstu florbola federāciju vadītāji paraksta vienošanos par turnīra rīkošanu
Foto: Rune Halvorsen, innebandymagazinet.se

Kļuvis zināms, ka nākamos trīs gadus sešu Eiropas valstu izlases piedalīsies "6 Nations Floorball Challenge" sacensībās, kurās piedalīsies arī Latvijas izlase.

Pasaules florbola čempionāta laikā panākta vienošanās, ka sešas Eiropas valstis, kas rangā atrodas aiz līderu kvarteta (Somijas, Zviedrijas, Šveices un Čehijas), novembra mēnesī piedalīsies "6 Nations Floorball Challenge" turnīrā, kas būs ekvivalents Euro Floorball Tour, kurā piedalās iepriekš minētās četras florbola lielvalstis. Parakstītā vienošanās paredz, ka šajās sacensībās piedalīsies Dānija, Norvēģija, Vācija, Slovākija, Latvija un Polija un sacensības norisināsies 2017., 2018. un 2019. gada novembrī.

Paralēli spēlēšanai turnīra laikā ir ideja veidot seminārus tiesnešu izglītībai, kā arī kopīgi darboties pie florbola popularizēšanas visās valstīs.

No vadošajām Eiropas florbola nācijām turnīrā nav plānots piedalīties Igaunijai, kas Latvijā notikušajā pasaules florbola čempionātā ierindojās astotajā vietā.

  +1 [+] [-]

, 2016-12-21 20:45, pirms 7 gadiem
o, šis kvalitatīvi varētu būt - uzrambāt ar sava līmeņa komandām

  -2 [+] [-]

, 2016-12-21 23:21, pirms 7 gadiem
3,14 da ra su aktivitāšu svētki