Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hovards un Hārdens centīsies izveidot "lielo trijnieku" Hjūstonā

Hovards un Hārdens centīsies izveidot "lielo trijnieku" Hjūstonā
Karmelo Entonijs "Knicks" sastāvā, iespējams, pēdējo spēli jau nospēlējis
Foto: AFP/Scanpix

Visticamākais, ka jau tuvākajā laikā Karmelo Entonijs darīs zināmu, ka izmantos līgumā iekļauto opciju un neturpinās sadarbību ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu Ņujorkas "Knicks", tādējādi kļūstot par brīvo aģentu. Dvaits Hovards un Džeimss Hārdens, kuri pārstāv Hjūstonas "Rockets", centīsies pārliecināt Entoniju pievienoties Teksasas komandai.

Pagājušajā vasarā "Rockets" centās darīt visu, lai panāktu vienošanos ar Dvaitu Hovardu, kas arī izdevās. Šo sezonu par izdevušos Hjūstonai nevar uzskatīt, jo pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā tika atzīts Portlendas "Trail Blazers" pārākums. Maija sākumā "Rockets" prezidents Lesijs Aleksanders izteicās, ka "mums būs brīvie līdzekļi, lai iegūtu lielisku brīvo aģentu, un es uzskatu, ka nākamajā sezonā būsim daudz labāki nekā šajā".

Par "Rockets" galveno mērķi šajā vasarā var uzskatīt Karmelo Entonija piesaisti, kurš plāno neturpināt sadarbību ar "Knicks" vienību. Dvaits Hovards un Džeimss Hārdens jau gatavojas pārliecināt Entoniju, lai viņš pievienojas "Rockets" komandai, tādējādi izveidojot vēl vienu "lielo trijnieku" Teksasā.

Lai iegūtu Entoniju, "Rockets" vadībai nāksies aizmainīt Omēru Ašiku un Džeremiju Linu, kuri nākamajā sezonā katrs nopelnīs pa 15 miljoniem ASV dolāru, taču jau nākamajā vasarā abi būs brīvie aģenti. Abi spēlētāji varētu nokļūt arī "Knicks" komandā, ja Entonijs Hjūstonai pievienosies pēc "sign-and-trade" principa.

"Rockets" Entonijam var piedāvāt maksimālo līgumu, kas būtu robežās no 22 līdz 23 miljoniem dolāru katru sezonu. Ja Hjūstona vēlēsies paturēt tādus spēlētājus kā Čendleru Pārsonsu, Patriku Beverliju un Terensu Džounsu, "Rockets" Entonijam varētu piedāvāt tādu līgumu, kurā viņš katru sezonu nopelnītu ap 19 miljoniem.

Otra reālākā kandidāte uz Entonija iegūšanu ir Čikāgas "Bulls". Jau iepriekš Entonijs ir izrādījis vēlmi pievienoties "Bulls" komandai, taču, kā vēsta avoti, Hjūstona ir izvirzījusies priekšplānā, atstājot Čikāgu otrajā vietā. "Bulls" nāktos amnestēt Karlosu Būzeru, aizmainīt Tādžu Gibsonu un vēl vienu spēlētāju, lai savā komandā iegūtu Entoniju. Lai gan Čikāgai ir vieglāks ceļš līdz NBA finālam nekā Hjūstonai, jo Austrumu konference pēdējos gados kļuvusi vāja, Entonija lēmumu ietekmēs arī iespējamais Derika Rouza veselības stāvoklis.

Entonijs, kurš maija beigās nosvinēja 30. dzimšanas dienu, NBA aizvadījis 11 sezonas. Aizvadītajā sezonā "Knicks" līderis piedalījās 77 regulārās sezonas spēlēs, vidēji gūstot 27,4 punktus un izcīnot 8,1 atlēkušo bumbu. Karjeras laikā Entonijs ir izcīnījis divas Olimpisko spēļu zelta medaļas, kā arī septiņas reizes piedalījies NBA Zvaigžņu spēlē.

Izmantotie resursi:
Yahoo Sports – Sports News, Scores, Rumors,...

  +1 [+] [-]

, 2014-06-14 21:46, pirms 10 gadiem
Hardens un Melo viena komanda? Tas jau ir vel traka neka kopa ar LBJ.
Hjustonai vajag normalu PG.Beverlijs ir labs aizsardziba,bet slikti vada saspeli.Lins ir labaks saspelnieks,bet pilnigi nekads aizsardziba.Nax viniem Melo ja viniem ir normals kaplis ar uzvardu Parsons?

  +5 [+] [-]

, 2014-06-14 21:58, pirms 10 gadiem
Tieši tā. Hārdens un Karmelo kopā, tad Hovards varēs atkal raudāt, ka viņam par maz bumba. Nu interesanti varbūt kāds dēļ titula spētu ziedoties statistikaa.

  +7 [+] [-]

, 2014-06-14 22:10, pirms 10 gadiem
Carmelo un Harden vienā komandā nozīmē, ka viņi vidēji spēlē ielaidīs ap 120pt, jautājums vai spēs iemest 121pt.

 +11 [+] [-]

, 2014-06-14 22:30, pirms 10 gadiem
Kādu tur vēl trio, ja grib 20+ miljonus. Ārprāts. Tur tak nekas nepaliek soliņam. Paskatās uz Heat soliņu. Ar viņiem Spurs izmazgā Miami grīdas un viņu trio savilka jostas.

  +2 [+] [-]

, 2014-06-14 23:03, pirms 10 gadiem
Paraleela_linija rakstīja: Kādu tur vēl trio, ja grib 20+ miljonus. Ārprāts. Tur tak nekas nepaliek soliņam. Paskatās uz Heat soliņu. Ar viņiem Spurs izmazgā Miami grīdas un viņu trio savilka jostas.
Perfekts komentārs

  +4 [+] [-]

, 2014-06-14 23:08, pirms 10 gadiem
Manuprāt, Karmelo jau tā ir pārvērtēts. Lai komanda ar viņu būtu pretendente uz titulu, nepieciešama laba aizsardzība apkārt, kas kompensētu.. Bulls var mēģināt...

  +3 [+] [-]

, 2014-06-14 23:08, pirms 10 gadiem
Faktiski sadi raksti bus katru nedelu lidz jaunam ligumam,ja protams nepaliks NYK

  +1 [+] [-]

, 2014-06-14 23:42, pirms 10 gadiem
Caramelo šobrīd ir Rīgā un mèģina vienoties ar Jaunupu , par pievienošanos VEF.

  +1 [+] [-]

, 2014-06-14 23:53, pirms 10 gadiem
Protams, ka Karmelo grib to gredzenu tāpēc Rockets varētu būt visreālākais variants, jo knicks pagaidām faktiski ir bez īpašām manevra iespējām un bulls ir riskants variants, bez soliņa, un vēl nevar zināt kā būs ar Rouzu, reāli vēl viena nopietna trauma un viņš pat varētu vispār beigt spēlēt un bez Rouza labākajā formā Karmelo būs atkal pie sasistas siles, bez gredzena un tad kā veterāns varēs pēdējās sez skraidīt pa titula contenderiem pa veterāna minimumu.

  +2 [+] [-]

, 2014-06-15 00:30, pirms 10 gadiem
Tad HOU kļūs vēl par lielāku caurstaigājamo sētu, tā jau Hādens ir briesmīgs aizsardzībā, piedevām šausmīgi, un Karmelo ir tāds pats, galvenais, ka tik uzmest kādu zilo metienu. Un Hovards tur viens aizsardzībā nebūs glābējs. Buļļos nu viņam galīgi nebūs ko darīt, tā ir aizsardzības komanda, un tāpat ceru, ka uz Heat viņš neaizies. Neesmu viņa nīdējs, bet tādi tīrie metēji gredzenu neizcīna, viņa jākļūst daudzpusīgākam, jāpieliek aizsardzībā, jādod piespēles utt.

  +2 [+] [-]

, 2014-06-15 00:48, pirms 10 gadiem
Tīri intereses pēc gribētu redzēt šādu trijnieku kopā. Vai tur kas sanāktu?
2. play off kārtas komanda gan jau, jebkurā gaidijumā, bet vai reāla komanda, kas var uzvarēt finālā - nav ticības.
Šosezon ja godīgi simpatizēja komanda, patīk gan Hardens, gan īpaši Pārsona spēle - tāpēc uzskatu, ka viņi jau ar Parsonu ir neliela soļa attālumā no sava Big 3. Tiešām. Manliekas, tas džeks nākamajā gadā jau var reāli kļūt par All star kalibra spēlētāju un tas pats Karmelo var tikai patraucēt viņa izaugsmei, spēles manierei un mīnūtēm laukumā.
No lielajiem vārdiem, kas figurē baumu līmenī, Rondo būtu tas, kas varētu to komandu pacelt citā līmenī, augstākā.
Bet tā, ja būtu Rockets fans, labāk redzēu komandai piesaistam tādu PF kā Monro (uz Novicki jau laikam necerēt). Bet galvenais, kas trūkst šai komandai manliekas ir daži veterāni, pieredzējuši spēlētāji.
Neesmu pētījis ļoti vairāk, kam tieši līgumi beidzās, bet par PG lai paņem, piemēram, Vazkezu un blakus Hovardam jau var pielasīt klāt gan Merionu, Blaču, Kiriļenko, vai Heivzu, un varbūt sanāk to pašu Rendolfu, kaut ar maiņas darījumiem, tāds pats Diaws blakus Hovardam, vismaz skatoties SAS spēles, izskatās, ka iederētos labi, kas man vairāk patiktu kā fanam, no mana skatu punkta, nekā Karmelo variants, kur ne īsti defam kas sanāks, ne otrajam vilnim no soliņa.
Redzēsim, būs interesanti.

  +1 [+] [-]

, 2014-06-15 03:33, pirms 10 gadiem
jocker rakstīja: Manuprāt, Karmelo jau tā ir pārvērtēts. Lai komanda ar viņu būtu pretendente uz titulu, nepieciešama laba aizsardzība apkārt, kas kompensētu.. Bulls var mēģināt...
Nu Karmelo ir švaks aizsardzībā, bet ne tik traki.. Hārdens - vot tas aizsardzībā ir nejēga. Tāpat kā Clipperiem Džordanu nevar laist sodiņus mest, tā Roketiem Hārdenu laist aizsardzībā.

Uz Buļļiem jau būtu interesanti.. cerams, ka beidzot Rouzs vismaz laukumā turēsies un būs spējīgs savus punktiņus 20 savākt (ar ļoti zemu %., protams). Būtu labs duo, un Bulls uzreiz noteikti pakāptos austrumu konferences favorītu lokā

     [+] [-]

, 2014-06-15 09:41, pirms 10 gadiem
https://www.youtube.com/watch?featu...
neskataties video,bet noklausaties komentaaru,daudz kas kljuus skaidraaks

  +1 [+] [-]

, 2014-06-15 11:44, pirms 10 gadiem
NilsK rakstīja: https://www.youtube.com/watch?featu...
neskataties video,bet noklausaties komentaaru,daudz kas kljuus skaidraaks
Tad kad iet runa par Melo un naudu.Tas chalis kludas.Melo nespele naudas pec.To vins pats bija teicis intervija sakara ar NYk.Vins ir gatavs ziedoties un sanemt mazak naudas,lai izvedotu labaku komandu.

  -1 [+] [-]

, 2014-06-15 12:37, pirms 10 gadiem
Bostonietis rakstīja: Hardens un Melo viena komanda? Tas jau ir vel traka neka kopa ar LBJ.
Hjustonai vajag normalu PG.Beverlijs ir labs aizsardziba,bet slikti vada saspeli.Lins ir labaks saspelnieks,bet pilnigi nekads aizsardziba.Nax viniem Melo ja viniem ir normals kaplis ar uzvardu Parsons?
+ Tev.

Šitāda maiņa/nolīgšana nozīmē Parsona pazušanu/aiziešanu. Un Tad HOU ir stulbi, ja atteiksies no Parsona.

  +1 [+] [-]

, 2014-06-15 15:22, pirms 10 gadiem
Hārdens ar Karameli - abi nenormālākie robi aizsardzībā, pietam baigie bliezēji pa grozi, baigi švaki, vai kāds gribēs upurēties un mest pa grozu mazāk un tāda nojausma, ka hjūstoniešus pamatīgi ņemtu priekšā, ņemot vērā viņu aizsardzības spēli. Bet būtu interesanti pavērot šos abus vienā komandā, + Hovards jau arī savus punktus grib. Interesanti, jā....
Manuprāt, Entonijs var izcīnīt gredzenu tikai sēžot uz "Spurs" vai "Heat soliņa, kamēr pārējie viņam to gredzenu uz paplātes pasniedz. Jo komanda ar Entoniju gredzenu neiegūs, kamēr:
viņš metīs 30 metienus pa spēli
nepieliks aizsardzībā
neiemācīsies pārredzēt laukumu un meklēt brīvos komandas biedrus

  +1 [+] [-]

, 2014-06-15 20:16, pirms 10 gadiem
Nu pag, eu, bļāvēji... NU paskatieties ASV izlases spēles un tad vēl pasakiet, ka Karmelo nemāk spoēlēt aizsardzība, ka nemāk iztikt ar 10-15 metieniem no spēles vai labu mērķu vārdā kļūta par 'šūteri'
Nenovērtējiet par zemu čali,.... Viņam vajag tikai attiecīgu treneri un komandas taktiku un viņš ir ļoti las spēlētājs..

     [+] [-]

, 2014-06-15 22:10, pirms 10 gadiem
Raitcha rakstīja: Nu pag, eu, bļāvēji... NU paskatieties ASV izlases spēles un tad vēl pasakiet, ka Karmelo nemāk spoēlēt aizsardzība, ka nemāk iztikt ar 10-15 metieniem no spēles vai labu mērķu vārdā kļūta par 'šūteri'
Nenovērtējiet par zemu čali,.... Viņam vajag tikai attiecīgu treneri un komandas taktiku un viņš ir ļoti las spēlētājs..
Zini dārgs šūteris bez aizsardzības pa 20M.

Un vispār- es tagad kaut ko jaucu vai kā, bet man liekas sign max ir ~17 M, nevis tas, ka HOU var piedāvāt 22M.

Nākošais variants par finansēm- varbūt autors varēja arī pieminēt, ka Ašika un Linam ir 15M algas, bet salary cap iet tikai 8M, jo tagad divas sezonas bija 5M vai pat mazākas algas.