Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Thunder" paliek arī bez Morova, Oladipo nepieciešama operācija

Rolands Eliņš

"Thunder" paliek arī bez Morova, Oladipo nepieciešama operācija
Entonijs Morovs
Foto: AP/Scanpix

Pāris dienas pirms jaunās NBA sezonas sākšanās par savu spēlētāju savainojumiem paziņojušas Oklahomas "Thunder" un Orlando "Magic". Pirmajai būs 4-6 sešas nedēļas jāiztiek bez Entonija Morova, bet "Magic" pagaidām nenoteiktu laiku būs jācīnās bez Viktora Oladipo.

"Thunder" lielākais zaudējums nenoliedzami ir Kevina Durenta savainojums, turklāt komanda paziņojusi, ka negatavojas riskēt un sūtīs Durentu laukumā tikai tad, kad viņš būs 100% izdziedējis savainojumu. Bija paredzēts, ka viņa prombūtnē lielāka rīcības brīvība varētu būt starpsezonas jaunieguvumam Entonijam Morovam, taču nu trauma arī viņam.

"Thunder" paziņojusi, ka vakardienas treniņā Morovs guvis kreisā ceļgala savainojumu. VIņa veselības stāvoklis vēl tiks izvērtēts, taču "Thunder" plāno, ka bez viņa būs jāiztiek 4-6 nedēļas. Morovs, kurš pazīstams kā lielisks tālmetienu speciālists, vasarā noslēdza trīs sezonu līgumu ar "Thunder". Pagājušajā sezonā "Pelicans" sastāvā viņš trāpīja 45,1% tālmetienu, bet pārbaudes spēlēs "Thunder" rindās realizēja 13 no 29 trejačiem.

Bez aizsarga palikusi arī Orlando "Magic", kurai pagaidām nenoteiktu laiku būs jāiztiek bez Viktora Oladipo. Viens no pagājušās sezonas labākajiem debitantiem treniņā saņēma sitienu pa seju ar elkoni, un viņam būs nepieciešama sejas operācija. Oladipo pirmssezonas spēlēs nepiedalījās, jo viņam bija ceļgala savainojums. Arī "Magic" šis nav pirmais savainojums, jo šobrīd lazaretē atrodas arī Čenins Frajs, par kura iespējamo atgriešanos sastāvā vēl netiek runāts.

Savukārt labas ziņas Bostonas "Celtics" līdzjutējiem - komandas līderis Reižons Rondo, kurš nesen pamanījās dušā salauzt roku, saņēmis ārstu atļauju piedalīties pilnvērtīgos treniņos un varētu piedalīties jau pirmajā "Celtics" spēlē. Sākotnēji bija paredzēts, ka viņam nāksies izlaist pirmo sezonas mēnesi.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

  -2 [+] [-]

, 2014-10-25 22:11, pirms 10 gadiem
Brick city (OKC) starring by Russell Westbrook! Let the game begin!

  +1 [+] [-]

, 2014-10-26 10:35, pirms 10 gadiem
Jā... Thunder būs ļoti grūti sezonas sākumā...

  -2 [+] [-]

, 2014-10-26 10:40, pirms 10 gadiem
Nekas tur grūts nebūs. OKC ir līdzīga komanda CHI. Un visi zinam, ka MVP izkrišana no sastāva uzreiz nenozīmēja, ka ir d....sā.

Protams, bez traumām būtu ideālāk, bet būs virs 50% komanda...