Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA jaunā sezona - ar intrigu un Džeimsu Klīvlendā, bet bez Biedriņa

Rolands Eliņš

NBA jaunā sezona - ar intrigu un Džeimsu Klīvlendā, bet bez Biedriņa
Lebrons Džeimss atkal "Cavaliers" kreklā
Foto: AP/Scanpix

Šonakt ar trim spēlēm tiks atklāta Nacionālās basketbola asociācijas 69. sezona, kurā vismaz atklāšanas dienā vairs nav pārstāvēts Latvijas basketbols. Kopējo intrigu gan tas nemazinās, gluži otrādi, uz titulu reāli pretendē vismaz 4-5 komandas, un Sanantonio "Spurs" jau šonakt pret Dalasas "Mavericks" uzsāks titula aizstāvēšanas mēģinājumu.

Bez Biedriņa...

Pirms 10 gadiem līgā ienāca 18 gadus vecs latviešu jauneklis, kurš tobrīd bija līgas jaunākais spēlētājs un, gluži dabiski, pirmās sezonas pavadīja "Warriors" rezervista lomā. 2006. un 2007. gadā viņš izkaroja vietu sākumsastāvā un nopelnīja apmēram 54 miljonu dolāru vērtu līgumu uz sešām sezonām, kuru iesāka ar "double-double" sezonas mērogā (11,9 punkti un 11,1 atlēkušās bumbas). Runa, protams, ir par Andri Biedriņu, kura nākotne rādījās zelta krāsās, taču savainojumi, "Warriors" dažbrīd bezcerīgais un individuālais uzbrukums un arī uzvirmoja soda metienu problēmas, no kurām latviešu centrs tā arī neatguvās un tika aizmainīts uz "Jazz", no kuras šī gada pavasarī tika atlaists, noslēdzot desmit sezonas ilgu periodu ar Latvijas spēlētāju NBA komandā.

Biedriņa publiskie izteikumi, darbība laukumā un ārpus tā jau ilgāku laiku liecināja, ka NBA viņš neplāno palikt līdz veterāna vecumam, tiesa, oficiālu paziņojumu par karjeras beigām (kā to parasti dara profesionāli sportisti) Biedriņš nav veicis. Neizskatās gan, ka līgā ar viņu kāds vēl rēķinātos, jo sastāvi jau nokomplektēti, nevienas komandas treniņnometnē viņš neparādījās, nebija pat baumu par interesi vai ko tamlīdzīgu, un ikgadējā ESPN 500 NBA basketbolistu rangā viņš nemaz nebija iekļauts (500. vietā ir Šeins Vitingons no "Pacers", kurš nav drafēts un līgā vēl nav debitējis).

Tiesa, jau drīzumā Latvijas basketbola līdzjutēji varētu atrast jaunu patrotisku iemeslu, lai naktīs rēķinātu laika zonas un gaidītu NBA spēļu sākumu. 21 gadu vecais Dāvis Bertāns ir "Spurs" jauno talantu sarakstos, un trīs gadu līgums ar Spānijas "Laboral Kutxa" ir īpaši pielāgots, lai viņa pārcelšanās uz NBA būtu nesāpīga, savukārt dažādās nākamā gada drafta prognozēs Kristapa Porziņģa vārds atrodams pirmajā desmitniekā un pat pieciniekā, kas savukārt nozīmē garantētu līgumu. Memfisas "Grizzlies" vasaras līgas sastāvā jau divas reizes bijis pagājušajā gadā draftētais Jānis Timma, NBA pasaulei par sevi likuši zināt arī Ojārs Siliņš un Iļja Gromovs (pirmais draftā netika izraudzīts, bet Gromovs savu kandidatūru paspēja atsaukt un varēs mēģināt pēc gada), potenciāls ir arī jaunākajās vecuma grupās, tā ka pārāk ilgi NBA bez mūsu valsts pārstāvjiem nez vai paliks.

...taču ar intrigu

Pēdējās četrās sezonās Maiami "Heat" ar savu "lielo trijnieku" ierindā bija kopējo intrigu reducējusi uz jautājumu "Vai "Heat" būs čempione"? Lebrona Džeimsa atgriešanās Klīvlendā pie "nedaudz mazāka lielā trijnieka" radījusi daudz intriģējošāko jautājumu "Kura būs čempione"? Ieslīgt konkrētās prognozēs būtu neliels neprāts, piemēram, totalizators "Viensviens.lv" kā pietiekami reālas kandidātes uzskata piecas komandas ("Cavaliers", "Spurs", "Thunder", "Clippers" un "Bulls"), taču principā uz Rietumu konferences finālu nopietni mērķē 7-10 komandas, pietiekami sīva konkurence izskatās arī Austrumos.

Savu spēku nav zaudējis sakāmvārds, ka titulu ir vienkāršāk iegūt nekā aizstāvēt, turklāt "Spurs" līderi (tas gan tiek teikts jau kuro gadu pēc kārtas) kļūst arvien vecāki un šajā sezonā vairs arī nebūs tās revanša kāres, kas dzina to uz priekšu pēc izlaistās uzvaras 2013. gada finālā. Čempionu sastāvs gan palicis vietā, turklāt treneris Gregs Popovičs būtībā paaudžu maiņu jau veicis - komandā aklimatizējušies Kavai Lenards un Petijs Milzs, stabils pierādījies Tjagu Spliters centra pozīcijā, un izskatās, ka arī pēc Tima Dankana un Manu Džinobili aiziešanas nekas nekavēs "Spurs" turpināt savu 17 pēc kārtas sasniegto "play-off" sēriju.

Vismaz sezonas sākumā līgai nāksies iztikt bez pašreizējā MVP Kevina Durenta, kuram trauma, tāpat ilga atlabšana paredzēta "Pacers" līderim Pola Džordžam, bet Stīva Neša karjerai izskatās pienākušas beigas, par kurām oficiāli gan tiks paziņots droši vien tikai, kad iztecēs viņa līgums, proti, pēc sezonas. Taču ierindā atgriezušies Deriks Rouzs un Kobe Braients - superzvaigznes, kurām netrūkst ko pierādīt, tieši tāpat kā saspēles vadītājiem Rikijam Rubio un Reižonam Rondo. Abiem šī ir pēdējā līgumā paredzētā sezona, turklāt Rubio ar "Timberwolves" jāvienojas līdz 31. oktobrim, citādi viņš vasarā automātiski kļūs par ierobežotu brīvo aģentu.

Drafts līgā ienesa divas jaunās zvaigznes - Endrjū Viginsu un Džabari Pārkeru-, kuras, jācer, spēs nodrošināt aizraujošu cīņu par līgas labākā debitanta balvu. Labākā situācijā ir Pārkers, kurš spēlēs vājākā komandā, līdz ar to jau uzreiz varēs kļūt par "Bucks" līderi, savukārt Vigins Minesotā arī ir pietiekami izdevīgā pozīcijā, lai uzņemtos uzbrukuma līdera pienākumus pēc Kevina Lava aizmainīšanas.

Sezonas pirmās dienas

Šonakt būs trīs spēles, kurās "Spurs" Teksasas duelī uzņems kārtējo reizi krasi pārveidoto Dalasas "Mavericks", Ņūorleāna sagaidīs "Magic", bet tuvāk rīta pusei Losandželosā Kobe Braients ieskandinās jauno sezonu ar Dvaita Hovarda pārstāvētās Hjūstonas "Rockets" pārbaudīšanu. Šajā spēlē gan interesantāks būs Braienta duelis ar Džeimsu Hārdenu, kuru NBA ģenerālmenedžeri pirmssezonas balsojumā atzinuši par līgas labāko aizsargu. Lieki atgādināt, ka arī Braients spēlē otrā numura pozīcijā, un līdz ar to jau sezonas pirmais mačs viņam būs principiāls, lai pierādītu, ka atgriešanās no traumas ir izdevusies un viņš joprojām ir līgas elites spēlētājs (iepriekš pieminētajā ESPN spēlētāju rangā Braients bija vien 40. vietā). Starp citu, Braientam pietrūkst vien 593 punktu, lai NBA visu laiku rezultatīvāko spēlētāju sarakstā apsteigtu Maiklu Džordanu un pakāptos uz trešo vietu.

Savukārt rīt līdzjutējus iepriecinās 12 NBA spēles, kurās būs iespējams vērot Bruklinas "Nets" un Kevina Gārneta viesošanos Bostonā, "Heat" pirmo spēli bez Lebrona Džeimsa, turklāt pret ambiciozo "Wizards", Deriks Rouzs un Pau Gazols savus spēkus pirmoreiz kopā izmēģinās Ņujorkā trenera Dereka Fišera debijas spēlē, bet "Lakers" pēc mača ar Hjūstonu dosies uz Fīniksu, lai izmēģinātu "Suns" jauno modeli. Klīvlendas un Džeimsa pirmā uzstāšanās gan jāpagaida līdz parītam, kad "Cavaliers" uzņems Karmelo Entoniju un "Knicks", tāpat tikai parīt sezonu atklās Losandželosas "Clippers", mēģinot ierādīt vietu Oklahomas "Thunder". Jāatgādina, ka ASV pāriešanu uz ziemas laiku veiks tikai šīs nedēļas nogalē, līdz ar to spēles sāksies stundu agrāk nekā ierasts (no Latvijas līdzjutēju skatu punkta raugoties), turklāt līdz ceturtajam novembrim visas spēles varēs par brīvu vērot NBA mājaslapā.

NBA pirmo dienu kalendārs

DatumsLaiksKomandas
29.oktobris2:00Ņūorleānas "Pelicans" - Orlando "Magic"
2:00Sanantonio "Spurs" - Dalasas "Mavericks"
4:30Losandželosas "Lakers"- Hjūstonas "Rockets"
30. oktobris1:00Šarlotes "Hornets" - Milvoki "Bucks"
1:00Indianas "Pacers" - Filadelfijas "76ers"
1:30Bostonas "Celtics"- Bruklinas "Nets"
1:30Maiami "Heat" - Vašingtonas "Wizards"
1:30Toronto "Raptors" - Atlantas "Hawks"
2:00Memfisas "Grizzlies" - Minesotas "Timberwolves"
2:00Ņujorkas "Knicks" - Čikāgas "Bulls"
3:00Denveras "Nuggets" - Detroitas "Pistons"
3:00Jūtas "Jazz" - Hjūstonas "Rockets"
4:00Fīniksas "Suns" - Losandželosas "Lakers"
4:00Sakramento "Kings" - Goldensteitas "Warriors"
4:30Portlendas "Trail Blazers" - Oklahomas "Thunder"
31.oktobris1:00Orlando "Magic" - Vašingtonas "Wizards"
2:00Minesotas "Timberwolves" - Detroitas "Pistons"
2:00Klīvlendas "Cavaliers" - Ņujorkas "Knicks"
2:30Dalasas "Mavericks" - Jūtas "Jazz"
4:30Losandželosas "Clippers" - Oklahomas "Thunder"

NBA čempionvienības pēdējās desmit sezonās

GadsČempioneFināla MVPSezonas MVP
2014.SpursKavai LenardsKevins Durents
2013.HeatLebrons DžeimssLebrons Džeimss
2012HeatLebrons DžeimssLebrons Džeimss
2011MavericksDirks NovickisDeriks Rouzs
2010LakersKobe BraientsLebrons Džeimss
2009LakersKobe BraientsLebrons Džeimss
2008.CelticsPols PīrssKobe Braients
2007SpursTonijs PārkersDirks Novickis
2006HeatDveins VeidsStīvs Nešs
2005SpursTims DankansStīvs Nešs

Izmantotie resursi:
NBA.com
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

1 2 3 75 komentāri

 +24 [+] [-]

, 2014-10-28 16:07, pirms 9 gadiem
Tomēr atrada iespēju pieminēt Biedru Rīgas cirkā esot brīva vakance!

  -2 [+] [-]

, 2014-10-28 16:08, pirms 9 gadiem
Nekas sezonu atpūtīsies un Biedrs pēc gada vēl parādīs tiem nēģeriem !

 +15 [+] [-]

, 2014-10-28 16:08, pirms 9 gadiem
Bez Biedriņa - smiekli nāk. Varēja rakstīt - bez dārgākā beņķa sildītāja
Vismaz tagad tie, kuri naktīs cēlās skatīties mačus ar Biedriņa komandu naivā cerībā, ka nu šoreiz gan tiks laukumā un noārdīsies, varēs naktis mierīgi gulēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-10-28 16:09, pirms 9 gadiem
Ar nepacietību gaidu. Patiešām solās būt ļoti interesanta sezona!

  +2 [+] [-]

, 2014-10-28 16:10, pirms 9 gadiem
Bez Andra .. ak neee - kas tad tas vairs par NBA
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2014-10-28 16:12, pirms 9 gadiem
Jāskatās kā CLE apdīr.. ar visu savu supersastāvu.

  +4 [+] [-]

, 2014-10-28 16:14, pirms 9 gadiem
lol22 rakstīja: Beidzot vairs nebūs jālasa,ka izcīna divas atlēkušās bumbas un iemet 1 punktu!
Lai iemestu 1 punktu, ir jaaspeej realizeet soda metienu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-10-28 16:17, pirms 9 gadiem
Ļoti gribētos lai Kobe aizvada pilnu sezonu bez traumām un izcīnītu pelnīto titulu, manās acīs labākais basketbolists uz planētas!

     [+] [-]

, 2014-10-28 16:17, pirms 9 gadiem
Lai arī neesmu nekāds basketbola specs, bet izskatās pēc ļoti interesantas sezonas! Go Cavs!

  +3 [+] [-]

, 2014-10-28 16:20, pirms 9 gadiem
Mana intriga šajā sezonā ir traumas - Kobe, Rouzs, Lavs, Rondo, atseviškas komandas (Bruklina piemēram)
Gribas redzēt, vai ir rasts risinājums slodzēm un sagatavotībai.

Otrs protams ir Heat, cik tālu viņi tiks, kā iespēlēsies jaunie un kad tiks patriekts - iemainīts Bošs

  +1 [+] [-]

, 2014-10-28 16:22, pirms 9 gadiem
Gribēju jau rakstīt, ka Delfos redzēju stulbu virsrakstu. Nu un, protams, SC cenšas neatpalikt.

Delfos gan bija skaļā- pirmo reizi pēdējos 10 gados NBA sezona sāksies bez latvieša

  +2 [+] [-]

, 2014-10-28 16:23, pirms 9 gadiem
DainixDT rakstīja: Ļoti gribētos lai Kobe aizvada pilnu sezonu bez traumām un izcīnītu pelnīto titulu, manās acīs labākais basketbolists uz planētas!
Kādu titulu? Pamosties jel!

  -1 [+] [-]

, 2014-10-28 16:24, pirms 9 gadiem
Raitcha rakstīja: Mana intriga šajā sezonā ir traumas - Kobe, Rouzs, Lavs, Rondo, atseviškas komandas (Bruklina piemēram)
Gribas redzēt, vai ir rasts risinājums slodzēm un sagatavotībai.

Otrs protams ir Heat, cik tālu viņi tiks, kā iespēlēsies jaunie un kad tiks patriekts - iemainīts Bošs
Kurš to Bošu ņems pa 22M sezonā?!?!?! Lai nosegtu 22M kaut kas vērtīgs ir jādod divi 10M spēlētāji, kas katrs atsevišķi ir labāks par Ķirzaku

  +2 [+] [-]

, 2014-10-28 16:25, pirms 9 gadiem
DainixDT rakstīja: Ļoti gribētos lai Kobe aizvada pilnu sezonu bez traumām un izcīnītu pelnīto titulu, manās acīs labākais basketbolists uz planētas!
Varbut tikai uz tas planetas, uz kuras tu dzivo, un ne jau par Zemi te ir runa.

  +1 [+] [-]

, 2014-10-28 16:28, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Kurš to Bošu ņems pa 22M sezonā?!?!?! Lai nosegtu 22M kaut kas vērtīgs ir jādod divi 10M spēlētāji, kas katrs atsevišķi ir labāks par Ķirzaku
Nu tā ir bēda, tas tiesa
Tādu naudu par viņu neviens nemaksās..
Bet ja uz to uzpiedīs un status mākslīgi pakačās, ar labu jauno komplektā un vēl šo to var jau atrast maiņu...
Man gribas vismaz tā pasapņot

  +2 [+] [-]

, 2014-10-28 16:30, pirms 9 gadiem
Raitcha rakstīja: Nu tā ir bēda, tas tiesa
Tādu naudu par viņu neviens nemaksās..
Bet ja uz to uzpiedīs un status mākslīgi pakačās, ar labu jauno komplektā un vēl šo to var jau atrast maiņu...
Man gribas vismaz tā pasapņot
Es domāju Ķirzaka būs ļoti labs, patiešām. Nedomāju, ka viņš tagad būs kā strech foward, bet gan apvienos savu tālmetienu ar spēli poustā .... Katrā ziņā par ātru viņu noraksti.

     [+] [-]

, 2014-10-28 16:30, pirms 9 gadiem
Kāds varbūt zin kādu prognožu spēli vai ko līdzīgu sportsguru webam?

  -1 [+] [-]

, 2014-10-28 16:34, pirms 9 gadiem
Cik skumji lasit,ka seit Cilveki norej Andri par to,ka vinam ir zudusi interese un nav veicies? Bet jus seit spejat tikai kaut ko sasoditi sliktu uzrakstit,pirms norejat kadu, Pajautajiet, ko esat sava dzive sasniegusi? Vai esat 100% potencialu izmantojusi u.t.t. Andris lai vai ka,, Bet ir par mums visiem kopa vairak dzive sasniedzis! Vins dzivo Amerika ar sievu un Bernu Sanfran.. LV ir vasara! Skaista dzive,, Ideali! Iesaku noskatities interviju ar Armandu Puci - Kur VINS pirms daudziem gadiem izteicas,ka redz sevi spelejam lidz kadiem 30gadiem MAX! Perfekti ir nauda ko tagad izbaudit

  +3 [+] [-]

, 2014-10-28 16:35, pirms 9 gadiem
Rodriguez 2 rakstīja: Ta pis prom dolbajob
Romantiskās jūtas aizskāru ?

  -1 [+] [-]

, 2014-10-28 16:35, pirms 9 gadiem
Par cik Lenards šonakt neplāno spēlēt, visas cerības uz ļoti aizraujošu derbiju. Ja būs jauda, noteikti piecelšos un noskatīšos, jo galu galā, kā jau katru gadu, LP pirmajā nedēļā bez maksas.
A citādi māc bažas par gana vienmuļu sezonu, kas lielākoties skaidrojama ar jauno TV līgumu pēc 2 gadiem, līdz ar to lielākā gatavošanās ar ļoti kustīgu tirgu būs nākamsezon. Protams, ik pa brīdim kāda interesanta spēle būs, taču lielākoties tomēr ikdienas rutīna ar gana paredzamiem galarezultātiem.

  +1 [+] [-]

, 2014-10-28 16:38, pirms 9 gadiem
Raitcha rakstīja: Mana intriga šajā sezonā ir traumas - Kobe, Rouzs, Lavs, Rondo, atseviškas komandas (Bruklina piemēram)
Gribas redzēt, vai ir rasts risinājums slodzēm un sagatavotībai.

Otrs protams ir Heat, cik tālu viņi tiks, kā iespēlēsies jaunie un kad tiks patriekts - iemainīts Bošs
kāpēc lai šosezon mēģinātu tikt vaļā no Dino? Visas iespējas būt statistikas līderim (mierīgi pat varētu pacīnīties par 24+10). Galu galā, bija visas iespējas viņam līgumu nepiedāvāt un palikt pilnām kabatām, lai pēc 2 gadiem kko sabīdītu, bet Pets gan jau nav muļķis un zina, kas darāms, lai komanda atkal nepārvērstos par musaru.

  +1 [+] [-]

, 2014-10-28 16:42, pirms 9 gadiem
BET365 rakstīja: Cik skumji lasit,ka seit Cilveki norej Andri par to,ka vinam ir zudusi interese un nav veicies? Bet jus seit spejat tikai kaut ko sasoditi sliktu uzrakstit,pirms norejat kadu, Pajautajiet, ko esat sava dzive sasniegusi? Vai esat 100% potencialu izmantojusi u.t.t. Andris lai vai ka,, Bet ir par mums visiem kopa vairak dzive sasniedzis! Vins dzivo Amerika ar sievu un Bernu Sanfran.. LV ir vasara! Skaista dzive,, Ideali! Iesaku noskatities interviju ar Armandu Puci - Kur VINS pirms daudziem gadiem izteicas,ka redz sevi spelejam lidz kadiem 30gadiem MAX! Perfekti ir nauda ko tagad izbaudit
Šie daudzie izteikumi ir tikai dēļ nezināšanas. Man kā sporta līdzjutējam gribas tīri uzzināt, ko Andris plāno darī tālāk, vai šī tiešām bija pēdējā sezona? Kā Andris plāno iztikt tālāk?

Kamēr oficiāls paziņojums nav izteikts, tikmēr visi šie izskanējušie minējumi, ja kāds vēlas, var tikt uzskatīti arī par patiesību!

  -3 [+] [-]

, 2014-10-28 16:42, pirms 9 gadiem
gggg rakstīja: Romantiskās jūtas aizskāru ?
ko tagad met kažoku uz otru pusi? kad Andža nba plosījās, tad noteikti slavēji un bikšelēs slapināji, bet tagad nodirs, kārtīgs latvietis, ibio..

  +1 [+] [-]

, 2014-10-28 16:42, pirms 9 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: kāpēc lai šosezon mēģinātu tikt vaļā no Dino? Visas iespējas būt statistikas līderim (mierīgi pat varētu pacīnīties par 24+10). Galu galā, bija visas iespējas viņam līgumu nepiedāvāt un palikt pilnām kabatām, lai pēc 2 gadiem kko sabīdītu, bet Pets gan jau nav muļķis un zina, kas darāms, lai komanda atkal nepārvērstos par musaru.
Nu tā baigi pie sirds viņš man nekad nav gājis.
Kā arī nepatīk viņa uzbrukuma izvēles maniere.
Turklāt, manā skatījumā daļa no viņa metieniem ir jādod Dengam, lai viņu nepazaudētu. Dengs nebūt nav tas vecis, kuru taisīt par 10 metioenu veci spēlē.

  +1 [+] [-]

, 2014-10-28 16:47, pirms 9 gadiem
Raitcha rakstīja: Nu tā baigi pie sirds viņš man nekad nav gājis.
Kā arī nepatīk viņa uzbrukuma izvēles maniere.
Turklāt, manā skatījumā daļa no viņa metieniem ir jādod Dengam, lai viņu nepazaudētu. Dengs nebūt nav tas vecis, kuru taisīt par 10 metioenu veci spēlē.
Nuu, tīri matemātiski šogad pāri palikuši 20 LBJ un 5 Allena metieni. Pat, ja Dengam iedod 18, tāpat 7 vēl paliek karājoties, kurus labāk uzticēt CB, nevis McRobertam vai vēl tur kādam. Protams, nezinu, kas ar Greindžeru, taču diez vai viņš maz ir spējīgs atgriezties savā Prime formā.

  +4 [+] [-]

, 2014-10-28 16:50, pirms 9 gadiem
maize rakstīja: Šie daudzie izteikumi ir tikai dēļ nezināšanas. Man kā sporta līdzjutējam gribas tīri uzzināt, ko Andris plāno darī tālāk, vai šī tiešām bija pēdējā sezona? Kā Andris plāno iztikt tālāk?

Kamēr oficiāls paziņojums nav izteikts, tikmēr visi šie izskanējušie minējumi, ja kāds vēlas, var tikt uzskatīti arī par patiesību!
Pajautā Jebkuram kurs ir tuvu nedaudz Basketbolam, tev pateiks! Andris ir beidzis Karjeru,, dalu laiku pavadis LV bet lielako dalu ASV! Vins officiali neko nesaka, jo tad visi rakstis, kuru tas interese u.t.t Bet cilveks nav janoliek tapec,ka dzive velas kaut ko CITU! Vai vins ir izdarijis kadam ko sliktu? WOW Meginajis bisku apiet likumu,cik daudz mes neesam katrs GODIGI sakot izdarijusi kopuma (ka tauta) Vienkarsi latviesu mentalitati nesaprotu, kapec visu laiku ir kads anonimi janoliek,jazenga,ka noziedzinieks.. Ieej jebkura vieta visur tikai kaut kas slikts, vai kads ta uzladejas vai ta ir dzives skaudiba.. P.S. Ka Andris Izdzivos? Andrim ir MILZU Iekrajumu un Vins ir bijis GUDRS Nav terejis visu uzreiz, Ir 3 majas 2 dzivokli,laiva masinas u.t.t. Bet ta ir maza dala + Pec gadiem bus laba Pensija no NBA,ja nemaldos tas bus pec 10-15gadiem.. Ta,ka andrim nav jasatraucas par sevi! Lai audze bernu un iespejams taisa vel kadu,Izbauda dzivi un tas ari viss!

  -1 [+] [-]

, 2014-10-28 16:51, pirms 9 gadiem
par Lebronu !!

  +1 [+] [-]

, 2014-10-28 16:53, pirms 9 gadiem
Neuztraucaties, Biedriņš būs.

  -4 [+] [-]

, 2014-10-28 16:55, pirms 9 gadiem
BET365 rakstīja: Pajautā Jebkuram kurs ir tuvu nedaudz Basketbolam, tev pateiks! Andris ir beidzis Karjeru,, dalu laiku pavadis LV bet lielako dalu ASV! Vins officiali neko nesaka, jo tad visi rakstis, kuru tas interese u.t.t Bet cilveks nav janoliek tapec,ka dzive velas kaut ko CITU! Vai vins ir izdarijis kadam ko sliktu? WOW Meginajis bisku apiet likumu,cik daudz mes neesam katrs GODIGI sakot izdarijusi kopuma (ka tauta) Vienkarsi latviesu mentalitati nesaprotu, kapec visu laiku ir kads anonimi janoliek,jazenga,ka noziedzinieks.. Ieej jebkura vieta visur tikai kaut kas slikts, vai kads ta uzladejas vai ta ir dzives skaudiba.. P.S. Ka Andris Izdzivos? Andrim ir MILZU Iekrajumu un Vins ir bijis GUDRS Nav terejis visu uzreiz, Ir 3 majas 2 dzivokli,laiva masinas u.t.t. Bet ta ir maza dala + Pec gadiem bus laba Pensija no NBA,ja nemaldos tas bus pec 10-15gadiem.. Ta,ka andrim nav jasatraucas par sevi! Lai audze bernu un iespejams taisa vel kadu,Izbauda dzivi un tas ari viss!
Andri tas tu?

Ja tu uzskati, ka dzīvē laime ir tikai naudā, tad jau jādomā, cik miljardi pasaulē ir nelaimīgi.

  -2 [+] [-]

, 2014-10-28 17:00, pirms 9 gadiem
Klist baumss ,ka Andris ziema nopietni trenesies indviduali ,lai vasara varetu gheto basketbola spelet un cinities par chempiona titulu

  -2 [+] [-]

, 2014-10-28 17:02, pirms 9 gadiem
Īstenībā jau Andris būs NBA , viņš cītīgi trennējas, esot labāks kā nekad tikai šī komanda kurā viņš spēlēs vēl to oficiāli nav paziņojusi, taupa pārsteiguma brīdim, Andris būšot slepenais ierocis.
1 2 3 75 komentāri