Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Knicks" aizmaina Autlovu uz "76ers"

Andrejs Siliņš

"Knicks" aizmaina Autlovu uz "76ers"
Treviss Autlovs
Foto: AP/Scanpix

Divas dienas pirms Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) sezonas starta Ņujorkas "Knicks" aizmainījusi uzbrucēju Trevisu Autlovu uz Filadelfijas "76ers", tāpat notikuši vairāki citi darījumi.

30 gadus vecais Autlovs pēdējās trīs sezonas pavadīja Sakramento "Kings", bet vasarā tika aizmainīts uz "Knicks". Tagad Ņujorkas klubs 206 centimetrus garo un 94 kilogramus smago basketbolistu aizmainījusi uz "76ers", līdzi dodot arī 2019. gada otrās drafta kārtas izvēli un iespēju samainīties ar 2018. gada otrās drafta kārtas izvēlēm. Pretī "Knicks" saņēma Arnetu Multjē, kuru gan uzreiz atbrīvojusi no darba.

Kamēr citas komandas atbrīvo liekos spēlētājus pirms sezonas sākuma, uz kuru jābūt ne vairāk par 15 spēlētājiem, "Sixers" papildinājusi rindas ar jau 18. spēlētāju. Klubs parakstījis līgumu ar uzbrucēju Malkolmu Tomasu. 25 gadus vecais spēlētājs pagājušajā sezonā kļuva par Attīstības līgas zvaigžņu spēles vērtīgāko spēlētāju.

Minesotas "Timberwolves" vienojusies par līguma pārtraukšanu ar Dž.Dž.Barea, kurš, visticamāk, ilgi nepaliks bez darba un jau esot tuvu līgumam ar Dalasas "Mavericks". Denveras "Nuggets" atbrīvojusi uzbrucēju Kvinsiju Milleru, un gan "Wolves", gan "Nuggets" šobrīd ir nepieciešamais 15 spēlētāju sastāvs.

Lai nonāktu pie 15 spēlētāju sastāva, Hjūstonas "Rockets" atbrīvojusi Džefu Eidrienu, Ērlu Klārku, Robertu Kovingtonu, Akīmu Ričmondu un Išu Smitu.

Fīniksas "Suns" vienība izmantojusi iespēju laicīgi pagarināt līgumu ar pagājušogad draftēto Ārčiju Gudvinu, kā arī 2013. gada drafta 5. numuru ukraiņu centru Aleksu Lenu.