Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Balmers oficiāli kļuvis par jauno "Clippers" īpašnieku

Balmers oficiāli kļuvis par jauno "Clippers" īpašnieku
Stīvs Balmers
Foto: AP/Scanpix

NBA klubs Losandželosas "Clippers" oficiāli pārgājis Stīva Balmera īpašumā pēc tam, kad Kalifornijas tiesa apliecināja, ka Šellija Stērlinga var veikt darījumu kā "Sterling Family Trust" pārstāve.

NBA vadība jau iepriekš bija apstiprinājusi kluba pārdošanu bijušajam "Microsoft" ģenerāldirektoram Balmeram, kurš tagad oficiāli kļuvis par "Clippers" īpašnieku.

Jāpiebilst, ka Balmers 2008. gadā bija uzņēmēju grupā, kas centās noturēt "SuperSonics" Sietlā, taču tas neizdevās un organizācija pārcēlās uz Oklahomsitiju, mainot nosaukumu uz "Thunder". Bet pagājušā gada sākumā Balmers un Kriss Hansens par 500 miljoniem neveiksmīgi mēģināja iegādāties Sakramento "Kings".

Atgādinām, ka iepriekšējās kluba īpašnieks Donalds Stērlings bija iesaistīts rasistiskā skandālā, jo savai draudzenei aizliedza uz mājas spēlēm aicināt tumšādainos.

NBA viņam piesprieda maksimālo iespējamo naudas sodu - 2,5 miljonus ASV dolāru, turklāt uz mūžu liedza iespēju būt saistītam ar kādu NBA klubu, kā arī apmeklēt līgas spēles vai treniņu nodarbības.

Izmantotie resursi:
NBA.com

  -1 [+] [-]

, 2014-08-13 00:11, pirms 10 gadiem
Developers, developers, developers, developers.