Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

BK "Jēkabpils" noslēdz līgumu ar Dušeli

BK "Jēkabpils" noslēdz līgumu ar Dušeli
Artūrs Dušelis
Foto: bkjekabpils.lv

Aldaris Latvijas basketbola līgas (LBL) komanda BK "Jēkabpils" parakstījusi līgumu ar Artūru Dušeli, kurš komandai augusta beigās pievienojās uz pārbaudes laiku.

Vakar "Jēkabpils" aizvadīja pirmo pārbaudes spēli pirms jaunās sezonas. Visai saspringtā mačā jēkabpilieši pieveica Utenas "Juventus" (73:69), bet Dušelis, gūstot 14 punktus, bija otrais rezultatīvākais savā komandā.

"Artūrs jau pārbaudes mačā parādīja, ka patiešām vēlas spēlēt. Redzot pirmo spēli, es ceru, ka viņš būs ļoti labs palīgs komandai. Artūrs ir centīgs, strādāt gribošs, grib pilnveidoties un kļūt labāks," jauno spēlētāju raksturo BK "Jēkabpils" galvenais treneris Edmunds Valeiko.

"Biju dzirdējis ļoti labas atsauksmes par klubu, par skatītājiem. Gribēju izmēģināt savus spēkus," sacīja Dušelis. "Es sazinājos ar treneriem un viņi man deva iespēju sevi parādīt, viņi laikam bija apmierināti, un mēs vienojāmies par sadarbību. Mērķis ir smagi strādāt un palīdzēt komandai pēc iespējas labāk nostartēt šajā sezonā. Pašam sevi pierādīt augstākā līmenī un censties to darīt pēc vislabākās sirdsapziņas."

Pagājušajā sezonā Dušelis pārstāvēja divas LBL komandas - BK "Jelgavu" un "Barons kvartālu". Piedaloties 31 spēlē, basketbolists vidēji mačā guva septiņus punktus, izcīnīja 3,1 atlēkušo bumbu un atdeva 1,1 rezultatīvu piespēli. Karjeras laikā Dušelis ir pārstāvējis arī BK "Zemgali" un "Latvijas Universitāti".

Izmantotie resursi:
BKJekabpils.lv

  +1 [+] [-]

, 2014-09-05 15:06, pirms 10 gadiem
Ghettiņa spēlētājs, nezinu cik labs būs kad pretī nāks LV grandi.

  -1 [+] [-]

, 2014-09-05 15:18, pirms 10 gadiem
Vakar pārbaudes spēlē sevi ļoti labi parādīja. Radās tāds iespaids, ka jau pagājušajā sezonā būtu spēlējis Jēkabpilī. Aktīvs uzbrukumā, centīgs aizsardzībā, lieliski sapratās ar komandas biedriem. Domāju, ka, ja attiecīgu motivāciju un centību saglabās visu sezonu, būs ļoti labs papildinājums komandai. Nu bet no otras puses - pamēģini tu necensties, kad pilnas tribīnes katru minūti dzen komandu uz priekšu pat pārbaudes spēlē, kuras rezultātam ir dziļi simboliska nozīme. Lai Artūram veicas!

  +1 [+] [-]

, 2014-09-05 16:44, pirms 10 gadiem
Stritbolists, kursh labi tiek galaa pret fiziski vajaakiem. Jekapils par kapeikaam dabuuja labu kapaataaju.

  +1 [+] [-]

, 2014-09-05 17:17, pirms 10 gadiem
Labi spēlēs līdz pirmajai algai, pēc tam tam turpinās labi spēlēt bet vienročus, nevis basketbolu.

     [+] [-]

, 2014-09-06 01:33, pirms 10 gadiem
Vertigo23 rakstīja: Labi spēlēs līdz pirmajai algai, pēc tam tam turpinās labi spēlēt bet vienročus, nevis basketbolu.
Ja tu domā toto, tad Jēkabpils to vienkārši nepieļaus, ka kāds ar to nodarbojas