Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Porziņģa bijušais komandas biedrs Sešonss Telavivas "Maccabi" pavada vien dažas nedēļas

Agris Suveizda

Porziņģa bijušais komandas biedrs Sešonss Telavivas "Maccabi" pavada vien dažas nedēļas
Ramons Sešonss kopā ar komandas biedru Aleksu Taiusu cīņā par bumbu. Foto: Euroleague.net

Eirolīgas basketbola klubs Telavivas "Maccabi" paziņojis, ka pēc spēlētāja iniciatīvas ticis lauzts līgums ar amerikāņu aizsargu Ramonu Sešonsu.

"Personisku iemeslu dēļ Ramons Sešonss ir lūdzis izbeigt līgumu ar viņu un ļaut viņam nekavējoties atgriezties mājās ASV. Klubs piekrita viņa lūgumam," sacīts Telavivas "Maccabi" paziņojumā. "Vēlos pateikties Telavivas "Maccabi" par doto iespēju un vēlu klubam veiksmi. Sekošu tā gaitām līdzi no tālienes," sacīja 32 gadus vecais amerikānis.

Sešons, kurš līdz šim visu profesionālo karjeru bija pavadījis Nacionālajā basketbola asociācijā, novembra sākumā parakstīja ar Telavivas "Maccabi" trīs mēnešus ilgu pārbaudes laika līgumu ar iespēju to pagarināt līdz sezonas beigām. Eirolīgā viņš paguva aizvadīt divas spēles, neglābjot no zaudējumiem pret Madrides "Real" (66:87) un Anžeja Pasečņika "Gran Canaria" (78:84). Sešons vidēji laukumā pavadīja 20 minūtes, guva 9,0 punktus, izcīnīja 3,5 atlēkušās bumbas un izdarīja 1,0 rezultatīvas piespēles. "Maccabi" šovakar Stambulā viesosies pie "Anadolu Efes" un tabulā ar vienu uzvaru septiņos mačos ieņem tikai 14. vietu.

Amerikāņu aizsargs Nacionālajā basketbola asociācijā pārstāvēja tādus klubus kā Milvoki "Bucks", Minesotas "Timberwolves", Klīvlendas "Cavaliers", Losandželosas "Lakers", Šārlotas "Hornets", Sakramento "Kings", Vašingtonas "Wizards" un Ņujorkas "Knicks", 691 spēlē vidēji 23 minūtēs gūstot 10,3 punktus, izdarot 4,1 rezultatīvu piespēli un izcīnot 2,7 atlēkušās bumbas. Porziņģa pārstāvētajā "Knicks" Sešonss iepriekšējā sezonā aizvadīja 13 spēles.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/MaccabitlvBC/st...

     [+] [-]

, 2018-11-20 21:49, pirms 5 gadiem
Ne velti runā, ka Eirolīgā ir fiziskāks basketbols kā NBA. Neizturēja.

  +1 [+] [-]

, 2018-11-20 23:40, pirms 5 gadiem
Sportacentra rakstnieki, paskaidrojiet savu loģiku - par kaut kādu spēlētaju uzrakstāt, bet esat nespējnieki, lai uzrakstītu, ka treneri Eirolīgas komandām mainās?