Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

''Žalgirim'' fiasko VTB līgā

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

''Žalgirim'' fiasko VTB līgā
Rolands Jarutis dod padomu Demetriusam Aleksanderam. Foto: bcazovmash.com.u

Šodien VTB Apvienotās līgas grupu turnīra pēdējā kārtā pārsteidzošu uzvaru izcīnīja Ukrainas čempionvienība Mariumpoles ''Azovmash'', kas Kauņā ar rezultātu 86:75 pieveica vietējo ''Žalgiri''. Pateicoties šim panākumam, ''Azovmash'' sev nodrošināja vietu sacensību ''Final Four'' un piedevām atstāja vareno ''Žalgiri'' ar garu degunu.

Jau pirms šodienas spēles mača likme bija skaidra visiem - uzvarētājs kvalificējas VTB ''Final Four'', bet zaudētājam sezona naudīgajā Krievijas turnīrā beigusies. Mača lielāko daļu abas komandas turējās plecu pie pleca, līdz ar to ''četru fināla'' ceļazīmes liktenis tika izšķirts pašā cīņas galotnē.

Divas minūtes līdz pamatlaika beigām Ukrainas klubam četru punktu pārsvaru (79:75) nodrošināja veiksmīgi spēlējošais amerikāņu tandēms Hauss-Ouvenss, bet pēc tam svarīgāko tālmetienu mačā realizēja it kā ēnā nozudušais ''Azovmash'' saspēles vadītājs Rammels Karijs. Skanot mača beigu sirēnai, rezultāta tablo vēstīja 86:75, bet viesi no Ukrainas sāka svinēt uzvaru.

Uzvarētāju labā teicamu spēli aizvadīja amerikāņu uzbrucēji - Freds Hauss (21 punkts un septiņas atlēkušās bumbas) un Demetriuss Aleksanders (17 punkti). ''Žalgira'' labā 12 punktus guva Treviss Vatsons, bet pa desmit ačiem sakrāja Artūrs Milaknis un Markuss Brauns.

VTB līgas ''Final Four'' bez Mariumpoles kluba piedalīsies arī trīs Krievijas lielklubi - Maskavas CSKA, Maskavas apgabala ''Khimki'' un Kazaņas ''Unics''.

''Žalgirim'' sezona turpinās divos turnīros - Lietuvas čempionātā un Baltijas līgā.

Izmantotie resursi:
Единая Лига ВТБ - Единая Лига ВТБ

  +1 [+] [-]

, 2011-03-17 22:20, pirms 13 gadiem
interesanti

     [+] [-]

, 2011-03-17 22:26, pirms 13 gadiem
Baltijas viens no spēcīgākajiem klubiem tomēr tālāk netiek, tiešām žēl.

     [+] [-]

, 2011-03-17 23:02, pirms 13 gadiem
Romānovs sačakarēja komandu.

  -1 [+] [-]

, 2011-03-18 06:46, pirms 13 gadiem
Tūlīt būs fiasko arī BBL, jo tur viņus nošķūrēs BK Ventspils!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja