Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

VTB miljoni pazuduši Krievijas federācijā

Andrejs Siliņš

VTB miljoni pazuduši Krievijas federācijā
VTB līgas prezidents Sergejs Ivanovs skaita miljonus
Foto: Itar-Tass/Scanpix

VTB Vienotās līgas prezidents Sergejs Ivanovs atklājis, ka līgas rīcībā nav nonākuši paredzētie 35 miljoni rubļu, kas iestrēguši Krievijas Basketbola federācijā (KBF). Ja šis jautājums drīzumā netikšot atrisināts, prezidents sola iesaistīt attiecīgas juridiskās instances.

VTB līgas valdē ir arī KBF un tās prezidents Aleksandrs Krasņenkovs, kuram tagad būs jāatbild par iepriekšējās federācijas vadības izgājieniem. Viens no tiem - Vienotajai līgai paredzētie 35 miljoni rubļu pēc sponsorēšanas līguma noteikumiem VTB banka pārskaitījusi caur Krievijas Basketbola federāciju. Taču tur šī nauda arī apstājusies, un līdz galamērķim nav nonākusi joprojām.

"Tas ir vairāk nekā miljons dolāru, šādas summas tik vienkārši nepazūd. Starp citu, šī nauda bija paredzēta arī "Final Four" turnīra dalībnieku balvām," paziņoja Ivanovs. "Kā teiktu Mārgareta Tečere, es gribu mūsu naudu atpakaļ (I want our money back - angļu). Sarunas jau notiek, taču tās nevar vilkties mūžīgi. Rezultātam ir jābūt tādam, ka 35 miljoni rubļu nonāk VTB līgas kontā. Ja tas nenotiks, griezīšos pie juristiem pēc palīdzības. Pie tam par dažiem KBF darbiniekiem jau notiek izmeklēšanas."

Izmantotie resursi:
Баскетбол. Спорт-Экспресс. Новости баскетбола,...

  +8 [+] [-]

, 2011-03-31 20:38, pirms 13 gadiem
lai tik Jaunups atsakās ar VEFu no LBL un BBL.varēs spēlēt savā starpā treniņos

  -2 [+] [-]

, 2011-03-31 20:42, pirms 13 gadiem
Nu tas var notikt tikai Krievija

  +3 [+] [-]

, 2011-03-31 22:06, pirms 13 gadiem
fakucis rakstīja: Nu tas var notikt tikai Krievija
Arī LV diemžēl.....
Slēpts komentārs: Bezkaunīgais

     [+] [-]

, 2011-04-01 12:05, pirms 13 gadiem
Forš prezidents līgai,viens no tiem kuru laikā krievija aizgāja pa nedemokrātisko ceļu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja