Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

VTB līgas finālā CSKA pret "Khimki"

Andrejs Siliņš

VTB līgas finālā CSKA pret "Khimki"
Aleksandrs Kauns
Foto: cskabasket.com

Par VTB Vienotās līgas otrās sezonas čempiontitulu cīnīsies Maskavas CSKA un Maskavas apgabala "Khimki" vienības, kas piektdien "Final Four" turnīra pusfinālos uzveica attiecīgi "Azovmash" un Kazaņas "Unics".

Divkārtējā (skaitot arī Reklāmas kausu 2008. gada decembrī) VTB līgas čempione CSKA pusfinālā tikās ar vienīgo ne Krievijas komandu, kas iekļuva "Final Four" turnīrā. Piektdien 4000 līdzjutēju klātbūtnē "armijnieki" aizvadīja teicamu trešo ceturtdaļu (21:12), ieliekot izšķirošos pamatus uzvara visā spēlē - 69:57.

Par rezultatīvāko spēlētāju uzvarētājiem kļuva centrs Aleksandrs Kauns, kuram 16 punkti, kā arī septiņas atlēkušās bumbas (trīs no tām uzbrukumā). Aleksejs Šveds pievienoja 11 punktus, bet Matjazs Smodišs - desmit. "Azovmash" labā Ramels Karijs un "eksbarons" Demetrijs Aleksandrs iemeta pa 15 punktiem.

Finālā CSKA tiksies ar bijušā Rīgas VEF galvenā trenera Rima Kurtinaiša vadīto Maskavas apgabala "Khimki", kas savā pusfinālā ar rezultātu 84:78 apspēlēja neseno ULEB Eiropas kausa ieguvēju un mājinieci Kazaņas "Unics". Arī šajā mačā izšķiroša izrādījās tieši trešā ceturtdaļa (24:17). Naskākais punktu guvējs uzvarētājiem bija Vitālijs Fridzons - 27 punkti, bet centrs Aleksejs Savrasenko pievienoja 14 punktus. "Unics" labā 17 iemeta Hasans Rivzičs, pa 15 pievienoja Marko Popovičs (arī septiņas piespēles), Kellijs Makartijs un Macejs Lampe.

VTB līgas 2011. gada čempione tiks noskaidrota rītvakar.

Kurš uzvarēs VTB līgas finālā?

  • 27

  • 50


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-04-22 22:11, pirms 13 gadiem
Kāds zina pa kuru TV rādīs?

     [+] [-]

, 2011-04-23 08:37, pirms 13 gadiem
es lieku uz cska,jo tajā komandā ir labāki un pieredzējošāki spēlētāji.
Bet protams novēlu veiksmi arī kurtinaitim un himkiem