Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

VTB līgā uzvaras izcīna "Khimki", "Lietuvos Rytas" un "Žalgiris"

VTB līgā uzvaras izcīna "Khimki", "Lietuvos Rytas" un "Žalgiris"
Kīts Lengfords
Foto: RIA Novosti

VTB Vienotajā līgā šodien tika aizvadītas trīs spēles. Visās trijās ļoti pārliecinoši uzvarēja mājinieku komandas - Maskavas apgabala "Khimki" uzveica Gdiņas "Asseco Prokom"(99:79), Viļņas "Lietuvos Rytas" bez problēmām ar 87:67 tika galā ar Somijas klubu Espo "Honka", bet Kauņas "Žalgiris" ar 101:83 sagrāva Tallinas "Kalev".

B grupā, kur spēlē arī Rīgas "VEF", Maskavas apgabala "Khimki" iniciatīvu pret Gdiņas "Asseco Prokom" ieguva jau pirmajā ceturtdaļā(19:10), bet nākamajās divās pārsvaru vēl palielināja un gala rezultātā triumfēja ar 99:79. Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 18 punktiem Kīts Lengfords. Otrajā grupas spēlē Kauņas "Žalgiris", veiksmīgi aizvadot pirmo puslaiku - 58:32, ar 101:83 pārspēja Tallinas "Kalev", izcīnot līgā trešo uzvaru pēc kārtas. Labākais "Žalgiris" rindās bija Pauļus Jankūns, kurš 23 minūtēs pretinieku grozā salādēja 19 punktus.

Pie pirmās uzvaras A grupā šodien tika Viļņas "Lietuvos Rytas", kas ar 87:67 sagrāva Espo "Honka" vienību. "Rytas" labā 17 punkti Stepona Babrauska rēķinā. Somijas klubam tas bija jau trešais zaudējums trijās VTB līgas spēlēs, savukārt vienīgā A apakšgrupas komanda, kas turpina spēlēt bez zaudējumiem, ir Maskavas "CSKA".

Izmantotie resursi:
Единая Лига ВТБ - Единая Лига ВТБ

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-15 12:53, pirms 14 gadiem
no kura laika +18 ir sagrāve?