Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Bredfords debijā nepārliecina

Juris Miņins
Juris Miņins

Bredfords debijā nepārliecina
Sems Bredfords
Foto: AP/Scanpix

2010. gada Nacionālās futbola līgas pirmais numurs Sems Bredfords savā debijas spēlē pret Minesotas "Vikings" nespēja parādīt tādu spēli kādu no viņa gaidīja, bet Sentluisas "Rams" piedzīvoja zaudējumu ar 7:28.

Lai arī pirmie punktus guva Sentluisas "Rams" futbolisti, kad lielisk, 93 jardus tālu, spēriena atgriezienu veica Denijs Amendola, mača turpinājums priekš "Rams" spēlētājiem ne tuvu nebija tas patīkamākais. Nomināli otrais (trešais?) Minesotas saspēles vadītājs Seidžs Rosenfelss aizvadīja lielisku spēli, realizēdams 23 no 34 piespēlēm, trīs uzbrukumus noslēdzot rezultatīvi, bet kopā gūdams 310 jardus. Pret tādu sniegumu dziļā pārbūves procesā esošā Sentluisas komanda bija bezspēcīga.

Tāpat visai nevarīgs izskatījās arī šī gada drafta pirmais numurs un "Rams" pārbūves stūrakmens Sems Bredfords, kurš atdeva vien sešas precīzas piespēles no 13, guva 57 jardus un vienreiz pazaudēja bumbu. "Īstenībā, tas bija interesanti," pēc mača sacīja Bredfords, "es izgāju laukumā, atkal varēja sajust spēka paņēmienus cīņu. Bija patīkami atkal atgriezties spēļu ritmā."

Lai vai kā, Bredfords šo maču noteikti nevar ierakstīt savā aktīvā. Savukārt cits debitants, aizvadītās sezonas Heismana balvas finālists Tobijs Gerharts, kurš pārstāv Minesotas "Vikings" komandu, gan izcēlās ar vienu 22 jardu skrējienu. Tiesa tas arī bija vienīgais viņa vērā ņemamais panākums šajā spēlē.

Jāpiebilst, ka abu komandu vadošie spēlētāji, Stīvens Džeksons un Adrians Pītersons, lai arī bija saģērbušies spēlei, maču noraudzījās no malas.

Pievēršoties citu aizvadītās sezonas NCAA turnīra izcilnieku sniegumam, jāsaka, ka tas bija dažāds – Kolts Makojs, Klīvlendas "Browns" trešais saspēles vadītājs, sevi vislabāk parādīja "jardu izsišanā", taču guva savainojumu. Džahvids Bests bija labākais "Lions" pussargs (29 jardi sešos mēģinājumos) zaudējumā pret Pitsburgas "Steelers" (7:23), bet Ndomukongs Su, lai arī piedalījās mačā, spēka paņēmienus neveica. Visbeidzot Sandijego "Chargers" debitants Raiens Metjūzs, kuram ir jākļūst par Ladainiana Tomlinsona aizstājēju, savā pirmajā spēlē izcēlās ar gūtiem 50 jardiem deviņos piegājienos.

Visbeidzot, Hjūstonas "Texans", lai arī mača lielāko daļu atradās pārliecinošā vadībā, spēles izskaņā nespēja noturēt uzvaru pār atjaunināto Arizonas "Cardinals" vienību un zaudēja ar 16:19.

NFL, Pārbaudes spēles

SpēleRezultāts
Hjūstonas "Texans" – Arizonas "Cardinals"19:16
Detroitas "Lions" – Pitsburgas "Steelers"7:23
Tampabejas "Buccaneers" – Maiami "Dolphins"7:10
Klīvlendas "Browns" – Grīnbejas "Packers"27:24
Minesotas "Vikings" – Sentluisas "Rams"28:7
Čikāgas "Bears" – Sandijego "Chargers"10:25
Tenesī "Titans" – Sietlas "Seahawks"18:20

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2010-08-15 10:31, pirms 14 gadiem
Skatos tgd listi ar ceturdaļaizsargu debijām pirmsezonas spēlēs un acīs krīt Steforda 71 reitings kas bija pagājušosezon un Vika rādītājs 2001 gadā-106,2 reitings,tad protams 58,8 nekas īpašs nav..