Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Redskins" izcīna uzvaru Makneba debijā

Juris Miņins
Juris Miņins

"Redskins" izcīna uzvaru Makneba debijā
Doneovans Maknebs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) pirmseezonas pārbaudes mačos savu pirmo spēli Vašingtonas "Redskins" kreklā aizvadīja saspēles vadītājs Donovans Maknebs, kurš palīdzēja ASV galvaspilsētas klubam uzveikt Bufalo "Bills" ar 42:17.

Lai arī ir pagājuši jau vairāki mēneši kopš Filadelfijas "Eagles" šķīrās no sava ilggadējā saspēles vadītāja Donovana Makneba, aizmainot viņu uz Vašingtonu, par īstu "Redskins" spēlētāju viņš kļuva tikai aizvadītajā naktī, kad debitēja savā jaunajā komandā, pirmssezonas mačā pret Bufalo "Bills".
33 gadus vecais veterāns izpildīja astoņas piespēles, no kurām precīzas izrādījās piecas. Kopā Sirakūzu koledžas 1999. gada absolvents guva 58 jardus un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, kad atdeva bumbu Entonijam Ārmstrongam, kurš veica četrus jardus un nogādāja bumbu ieskaites zonā.

"Aizvadīt pirmo spēli jaunā komandā ir tas pats kas aizvadīt savu pirmo spēli NFL vispār," pēc mača sacīja pats Maknebs, "adrenalīna līmenis ir augsts, tāpēc vispirms vajag nomierināties. Man tas izdevās otrajā uzbrukumā."

Otrs spēlētājs, kuram tika pievērsta pastiprināta uzmanība bija aizsardzības līnijas iekšējais aizsargs Alberts Heinsvorts, kurš vasarā bija pieprasījis maiņu, jo nevēlējās spēlēt jaunajās Vašingtonas komandas aizsardzības shēmās. Heinsvorts laukumā izgāja ar komandas otro sastāvu un rādīja visai normālu spēli, pēc mača izsakot domu, ka viņš tāpat ir viens no labākajiem savas pozīcijas spēlētājiem, taču pašlaik ir jāatgūst trenera uzticība.

Interesanti, ka nesliktu spēli aizvadīja arī, iespējams, visu piemirstais Rekss Grosmans, kurš realizēja 11 no 18 piespēlēm, guva 140 jardus un atdeva divas rezultatīvas piespēles.

Jāpiebilst, ka liekākoties Vašingtonas klubs savus uzbrukumus noslēdza ar īsām izspēlēm tiešā ieskaites zonas tuvumā, taču divi uzbrukumi bija iespaidīgi – Devina Tomasa 44 jardu reids pēc Reksa Grosmana piespēles, kā arī Brendona Benksa 77 jardu bumbas sitiena atgriešana.

Jāsaka, ka jaunā Bufalo "Bills" komandas versija spēlēja gandrīz vai gluži tāpat kā vecā – ar daudz kļūdām un nepārliecinošu spēli kopumā, kā arī papildinot savu savainoto spēlētāju listi ar vēl diviem spēlētājiem – Fredu Džeksonu un Maršavu Linču.
Pēdējais no aspektiem, vadošo pussargu savainojumi, varētu palīdzēt C.Dž. Spilleram, kurš tādējādi pirmssezonā varētu tikt pie lielāka spēles laika un izcīnīt vietu sākumsastāvā. Pirmajā mačā bijušais Klemsonas futbolists atzīmējās ar 16 gūtiem jardiem četros mēģinājumos.

Savukārt Makneba bijusī komanda, Filadelfijas "Eagles", savā pirmajā pirmssezonas mačā parādīja, ka spēj uzvarēt arī bez sava bijušā līdera, uzveicot Džeksonvilas "Jaguars" ar 28:27, bet Atlantas "Falcons" bija pārāki par Kanzassitijas "Chiefs" ar 20:10.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...

  +3 [+] [-]

, 2010-08-14 12:06, pirms 14 gadiem
kas notiek ar fantasy?

  +3 [+] [-]

, 2010-08-14 12:14, pirms 14 gadiem
Eu čist, kur palika? Man vairs neuzrādās

     [+] [-]

, 2010-08-14 14:08, pirms 14 gadiem
ē, tiešām... neko vairs nerāda!

  +3 [+] [-]

, 2010-08-14 16:10, pirms 14 gadiem
redskins visnotaļ smuki vakar izskatijās. lai gan tas bija pret bills, kuri savukārt izteikti švaki bija, tomēr šanahanu ģimenīte pavisam noteikti noliek šo komandu vismaz playoff cīņas tuvumā.

     [+] [-]

, 2010-08-14 20:51, pirms 14 gadiem
J.Miņins apvainojies par kaut ko un visiem un aizslēdzis bodi ciet?

     [+] [-]

, 2010-08-15 10:58, pirms 14 gadiem
Viss bija tik skaisti Juri, kas notiek? Neklusē kā partizāns

     [+] [-]

, 2010-08-15 20:57, pirms 14 gadiem
Ja kas es ar gribētu piedalīties, tā ka interese ir