Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ibrahīmovičs nespēlēs mēnesi, Benzemā – pāris nedēļas

Rolands Eliņš

Ibrahīmovičs nespēlēs mēnesi, Benzemā – pāris nedēļas
Karīms Benzemā
Foto: AP/Scanpix

Anglijas futbola kluba Mančestras „United” galvenais treneris Žuzē Morinju atklājis, ka Zlatanam Ibrahīmovičam atsvaidzināts ceļgala savainojums, kas liegs spēlēt apmēram mēnesi. Bet Madrides „Real” paziņojusi, ka no ierindas augšstilba traumas dēļ izsists franču uzbrucējs Karims Benzemā.

Zlatans Ibrahīmovičs nebija iekļauts Mančestras „United” vakardienas spēles pieteikumā, viņa komandai nespējot gūt vārtus pret „Southampton” (0:0). Pēc mača treneris Žuzē Morinju atklāja, ka Ibrahīmovičs nevarēs spēlēt vēl labu laiciņu, bet par sadursmē cietušo Romelu Lukaku vēl neprata teikt, vien norādot, ka vismaz pāris tuvākajos mačos viņa dalība ir mazticama.

„Zlatanam atkal tā pati ceļa trauma,” sacīja Morinju. „Tas ir ceļgals ar lielu problēmu. 36 gadus vecam cilvēkam jeb lauvam, kā jūs sakāt, tas nav viegli, un tagad sanāca nedaudz atsvaidzināt traumu, un viņš nevarēs spēlēt mēnesi.”

Morinju arī nevēlējās neko konkrēti izteikties par gaidāmo transfēru logu un par to, vai traumēto uzbrucēju dēļ netiks meklēts kāds papildinājums: „Nezinu, patiešām nezinu, taču esmu priecīgs par savu spēlētāju attieksmi un cīņassparu, man nav nekā, ko viņiem pārmest.”

Anglijas Premjerlīgā tieši šobrīd tiek aizvadīts ļoti saspringts kalendārs, un arī "United" nākamā spēle būs jau rītdien viesos pret "Everton".

Tikmēr Madrides „Real” apstiprinājis, ka medicīniskajās pārbaudēs apstiprinājusies Karīma Benzemā augšstilba trauma. Klubs gan neziņo par atlabšanas termiņu, bet Spānijas laikraksts „Marca” norāda, ka Benzemā izlaidīs 2-3 nedēļas. Šāds termiņš franču uzbrucējam nozīmētu izlaist 2-3 „La Liga” spēles, kā arī abas Spānijas kausa astotdaļfināla spēle pret „Numancia”.

Benzemā traumu, visticamāk, guva iepriekšējās nedēļas nogales „El Clasico” mačā, kad tika nomainīts otrajā puslaikā. Viņam decembris neizdevās īpaši veiksmīgs, jo, neskatoties uz daudzajiem momentiem FIFA Pasaules klubu kausā, viņš vārtus tā arī neguva piecās spēlēs pēc kārtas. Benzemā pēdējais vārtu guvums oficiālos mačos ir 25. novembrī.

Izmantotie resursi:
Man United striker Zlatan Ibrahimovic out for...
Real Madrid's Karim Benzema sidelined by...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-12-31 13:56, pirms 6 gadiem
benzemā ir jāpardot Arsenal

  -1 [+] [-]

, 2017-12-31 14:34, pirms 6 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: Real fani ekstāzē, ka flops nebūs, vienīgi žēl, ka pārdeva Moratu.
Es neesmu ekstāzē, loh. Un es esmu Real fans. Gan jau Premjerlīgas fans, ne? Ir kads stabils uzbrucējs? Keins? Saderam, ka būs kā Vārdijs? Labāk klibojošs Benzīns, nekā lohu bars.

     [+] [-]

, 2017-12-31 17:04, pirms 6 gadiem
comon88 rakstīja: benzemā ir jāpardot Arsenal
priekš kam Arsenālam uzbrucēju, kas nesit vārtus? savējo jau pietiek ...

     [+] [-]

, 2017-12-31 19:33, pirms 6 gadiem
Carloz rakstīja: priekš kam Arsenālam uzbrucēju, kas nesit vārtus? savējo jau pietiek ...
bet tādas baumas pastāv!

     [+] [-]

, 2018-01-01 13:48, pirms 6 gadiem
Kā to saprast - kā Vārdijs?
Keins jau sen ir pierādijis, ka nav 1 sezonas brīnums. Reāli katru gadu velk ārā Spurus