Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Simeone nevaino Himenesu, Injesta atgriežas, Kasilja stāsies "Real" vārtos

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Simeone nevaino Himenesu, Injesta atgriežas, Kasilja stāsies "Real" vārtos
Andress Injesta
Foto: AFP/Scanpix

Šodien Spānijas futbola čempionāta 10.kārtas ietvaros savus mačus aizvadīs abas turnīra līderes "Barcelona" un "Real", kuras vakar varēja apdzīt Madrides "Atletico", tomēr neizdarīja to, izlaižot uzvaru spēles beigās.

Madrides "Atletico" ir tuvākā abu grandu sekotāja un vakar uz kādu brīdi varēja iekārtoties 1.vietā, tomēr pēc urugvajiešu centra aizsarga Hosē Marijas Himenesa rupjas kļūdas izlaida uzvaru viesos pret "Deportivo". Tas nozīmē, ka "Atletico" paliek 3.vietā, bet "Barcelona" un "Real" šodien savu pārsvaru pār atlētiem varēs palielināt.

"Atletico" treneris Djego Simeone gan atsakās vainot Himenesu, kuru vakar pēc mača esot mierinājuši "Deportivo" spēlētāji: "Jebkurš, kurš spēlē futbolu, zina, ka tādas lietas var notikt. Otrajā puslaikā izšķirošas bija vairāk nekā viena epizode, un šī viena epizode neizšķīra spēles likteni. Visbīstamākie pretinieku uzbrukumi bija Faisala tālsitieni [pie 1:1 šis marokānis trāpīja pa "Atletico" vārtu konstrukciju - aut.]. Mūsu problēma bija, ka otrajā puslaikā nedarījām to pašu, ko pirmajā [tajā "Atletico" kontrolēja bumbu 72% laika un pilnībā dominēja - aut.]. No šīs spēles ņemsim pozitīvo - to, ko parādījām pirmajā puslaikā."

Šodien "Barcelona" Madridē plkst.21:30 tiksies ar "Getafe", bet "Real" plkst.17:00 uzņems "Las Palmas".

"Real" vārtos pēdējā laikā brīnumus rādījis Keilors Navass, izpelnoties milzu uzslavas. Tomēr šobrīd viņš ir guvis savainojumu un pirmo iespēju "Real" kreklā "La Liga" mačā iegūs 29 gadus vecais spānis Kiko Kasilja. Viņš karjeras lielāko daļu, ieskaitot pēdējās četras sezonas, pavadījis Barselonas "Espanyol", kopā aizvadot 115 spēles Spānijas čempionātā. Šovasar "Real" viņu iegādājās par sešiem miljoniem eiro un šodien viņam beidzot būs iespēja debitēt "Real" kreklā.

"Real" joprojām ir sarežģīta situācija ar savainojumiem. Arī šodien nebūs Karvahala, Serhio Ramosa, Alvaro Arbeloa, Hamesa Rodrigesa, Gareta Beila un Karima Benzemā. Tiesa, vairāki no viņiem jau tuvākajā laikā varētu atgriezties, toties šodien vēl viena iespēja uzbrukumā tiks dota Hesē Rodrigesam.

Tikmēr spāņu mediji sarēķinājuši, ka Krištianu Ronaldu šosezon guvis 44% no komandas gūtajiem vārtiem (12 no 27), kaut arī vēsturiski šis rādītājs nekad nav bijis augstāks par 37%. Jāmin, ka Rafaela Benitesa vadībā "Real" sācis spēlēt droši aizsardzībā un kopumā komandai ir ļoti maz ielaisto vārtu, bet arī iesisto vārtu skaits ir samazinājies. Ronaldu atpaliek no saviem standartiem, tomēr tas nav liedzis sasniegt minētos 44%. Tāpat izcelts, ka Ronaldu ir vienīgais "Real" futbolists, kurš šosezon nav izlaidis nevienu spēles minūti.

Labas ziņas ir "Barcelona" līdzjutējiem. Šodien laukumā varētu atgriezties Andress Injesta un Serhi Roberto. Injesta līdzšinējās deviņās kārtās piedalījies tikai četrreiz un izkrita no ierindas pēc 29.septembra Čempionu līgas spēles ar "Bayer" (2:1). Ņemot vērā Lionela Mesi trūkumu, Injestas un Roberto klātbūtne var palīdzēt priekšējās līnijas futbolistiem saņemt labas piespēles un gūt vārtus. Priekšējā līnijā lielākās cerības būs uz Neimāru un Luisu Svaresu.

Izmantotie resursi:
AS.com - Diario online deportivo. Fútbol, motor...

     [+] [-]

, 2015-10-31 12:36, pirms 9 gadiem
Žēl ka Navasa nebūs

     [+] [-]

, 2015-10-31 13:28, pirms 9 gadiem
RonaldoTheBest rakstīja: Žēl ka Navasa nebūs
Labāk lai ārstē savainojumu, jo pret PSG būs vajadzīgs vesels, gribas arī redzēt ko Kasilja spēj

     [+] [-]

, 2015-10-31 14:35, pirms 9 gadiem
Es kaut ka nesaprotu, divi uzvardi - Gimenez un Jimenez, bet izrunā vienādi

     [+] [-]

, 2015-10-31 19:22, pirms 9 gadiem
ZIWRAV rakstīja: Es kaut ka nesaprotu, divi uzvardi - Gimenez un Jimenez, bet izrunā vienādi
Tieši tāpēc vajadzētu iekavās ierakstīt īsto vārdu un uzvārdu ar īstajiem jumtiņiem punktiņiem garumzīmēm utt. lai nav tie brīnumainie latviskotie tikai.

     [+] [-]

, 2015-11-01 02:18, pirms 9 gadiem
Verpaks
Pilniba piekritu