Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Morinju: "Problēma slēpjas naudā, kuru iegulda citi klubi"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Morinju: "Problēma slēpjas naudā, kuru iegulda citi klubi"
Žuzē Morinju
Foto: PA Wire/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas vadībā atrodas divas Mančestras komandas, taču "City" un "United" šķir 15 punkti. "United" galvenais treneris Žuzē Morinju atkal un atkal norāda, ka viņa komanda nevar lepoties ar tik plašu sastāvu un ka rezultāti ir loģisks iznākums. Kamēr viņš pērk spēlētājus, lai aizlāpītu caurumus, tikmēr Peps Gvardiola var atļauties tērēt daudz lielākas summas un iegādāties, ko vien sirds vēlas.

"Nav nekāda finansiālā "Fair Play". Nav nekā. Dari to, ko vēlies," sacīja "Manchester United" galvenais treneris Žuzē Morinju, kura vadītā komanda pēc 20 spēlēm no galvenās konkurentes "Manchester City" atpaliek 15 punktus. Viņš arī norādīja, ka Peps Gvardiola var iegādāties centra aizsargus par uzbrucēju cenu.

"Problēma nav naudā, kuru investējam. Problēma slēpjas naudā, kuru iegulda citi klubi. Protams, ka viņiem ir labāki sastāvi, stabilitāte, vairāk iespēju. Turklāt viņi negrasās apstāties," skaidroja Morinju. "Piemēram, mēs šovasar nopirkām uzbrucēju, ļoti labu uzbrucēju – Romelu Lukaku. Taču nopirkām viņu, lai aizstātu Zlatanu, nevis lai būtu viņš un Zlatans no sezonas pirmās dienas."

"Mums bija problēmas, tāpēc pirkām jaunus spēlētājus. Iegādājamies papildinājumus, lai aizlāpītu esošos caurumus. Domājat, ka klubs var nolikt galdā 600 miljonus, lai nopirktu sešus spēlētājus? Nē, nevar. Nevaru gaidīt, ka tas notiks," pauda Morinju.

"Negribu laupīt nopelnus no Pepa pleciem, no viņa personāla vai spēlētājiem. Taču Peps ierodas, viņam ir Anglijas izlases vārtsargs [Džo Hārts]. Nepatīk, tāpēc nopērk "Barcelona" vārtsargu [Klaudio Bravo]. Nepatīk, tāpēc nopērk vēl vienu [Edersonu]. Viņam ir Zavaleta un Kolarovs – divi labi spēlētāji, bet vecāki par 30 gadiem. Vietā viņš nopērk trīs – vienu no "Tottenham", vienu no "Monaco" un vienu no Madrides "Real"."

"Vai ir iespējams sacensties? Jā, tas ir iespējams, pat ja nav tādu finansiālo līdzekļu. Mums tie ir, taču neesam klubs bez limitiem, kura vienīgais uzdevums ir būt labākajam. Mūsu vienīgais ceļš ir būt pacietīgiem un mierīgiem, un ļaut laikam strādāt mūsu labā," skaidroja Morinju.

"PSG nopirka Neimāru un Kilianu Mbapē – divus no četriem labākajiem uzbrucējiem pasaulē. Di Marija, Drakslers, Pastore un Moura tagad ir otrās izvēles. Nauda ietekmē sniegumu laukumā. Atceros pirmo piegājienu pie "Chelsea" stūres, kad visi teica, ka nauda ir galvenais panākumu iemesls. Nekas nav mainījies. Nauda ir svarīga, bet negribu, lai kāds nepareizi saprastu manus vārdus. Nesaku, ka mans klubs neatbalsta mani un negrib tērēt naudu, jo mans klubs to dara," sacīja Morinju.

Izmantotie resursi:
https://en.as.com/en/2017/12/30/foo...

  +5 [+] [-]

, 2017-12-30 13:59, pirms 6 gadiem
Šitas mūždien apdalītais čīkst atkal , nekā jauna ...

  -2 [+] [-]

, 2017-12-30 14:05, pirms 6 gadiem
Ja Mourinjo saka, ka City pērk trofejas, tad redzam, ka United pērk zaudējumus

     [+] [-]

, 2017-12-30 15:14, pirms 6 gadiem
Protams, ka City panākums ir tajā, ka viņi tērē naudu 2x vairāk kā citi. Viņiem soliņš tik dziļš un kvalitatīvs, ka neviena cita komanda nespēj ar viņiem konkurēt.
Tāds spēlētājs, kā Firmino (piemēram), kurš Liverpool ir stabils pamatsastāva kadrs, diezvai City pat sildītu beņķi.

Ir jābūt kaut kādiem griestiem futbola pasaulē, jo šīs summas paliek pilnīgi neadekvātas.

  +4 [+] [-]

, 2017-12-30 15:44, pirms 6 gadiem
parvisu rakstīja: Protams, ka City panākums ir tajā, ka viņi tērē naudu 2x vairāk kā citi. Viņiem soliņš tik dziļš un kvalitatīvs, ka neviena cita komanda nespēj ar viņiem konkurēt.
Tāds spēlētājs, kā Firmino (piemēram), kurš Liverpool ir stabils pamatsastāva kadrs, diezvai City pat sildītu beņķi.

Ir jābūt kaut kādiem griestiem futbola pasaulē, jo šīs summas paliek pilnīgi neadekvātas.
ja jau firminnio uz beņķa pat nebūtu kur tad būtu pārmaksātie lūzeri no man united??? tā priecājās par mellā ambāļā pievienošānos no everton kur viņš ir tagad?

  +7 [+] [-]

, 2017-12-30 16:03, pirms 6 gadiem
pats MU izbrāķēja Anhelu Di Mariju , kuru nopirka par milzu naudu , Luka shaw nofeiloja ar pirkumu , tas pats Falcao bija nederīgs viņiem.
un pie tam paši nopirka POGBA par 105 milioniem

  +3 [+] [-]

, 2017-12-30 16:18, pirms 6 gadiem
Teica gailis, kurš kādu laiku atpakaļ nopirka pasaulē dārgāko futbolistu Pogbā.
MC vismaz atšķirībā no MU atslēgas spēlētāji tika nopirkti vairākus gadus atpakaļ, kas beidzot dod augļus.
Besī šitas čīkstulis un lecīgais gailis, kas domā, ka ir labākais treneris ever. Kaut kādā veidā atgādina vienu citu portugāļu futbolistu, kurš arī uzvedas kā tāda vecene. Portugāļiem laikam tas asinīs.

  +5 [+] [-]

, 2017-12-30 16:23, pirms 6 gadiem
Piekrītu ka tirgus ir aizgājis pilnīgā ķīselī bet paši MU ar Pogba pirkumu to aizsāka un lai arī cipari ir vājprātīgi tomēr ir jāmāk nopirkt īstie, Pepa pret Hosē tēriņi ir diezgan samerīgi 361m pret 286m lai nebūtu iemesla pukstēt, vismaz ne 15 punktu vērtībā...

  +5 [+] [-]

, 2017-12-30 16:48, pirms 6 gadiem
Slavenie 15 punkti. Tieši tik daudz MU atpalika no Leicester City 2016. gadā, kad Lestera bija nopirkusi Drinkvoteru, Morganu un visus pārējos pasaules labākos futbolistus.

     [+] [-]

, 2017-12-30 18:34, pirms 6 gadiem
Tikai tagat Muris atapies ka futbola tirgus ir dziļā pakaļā?? Vēl ne tik senā pagātnē pats izmantoja Abramoviča vērienu un tas tad viņam nelikās dīvaini....nav ko čīkstēt..ne tie sūdīgākie spēlētāji ar ko viņam strādāt...

     [+] [-]

, 2017-12-30 19:00, pirms 6 gadiem
Problēma slēpjas vārtos, kurus gūst citi klubi spēlēs pret MU.

     [+] [-]

, 2017-12-30 19:03, pirms 6 gadiem
patika kaa Karaghers pateica-If Pep Guardiola was in charge of the United squad I believe they would win the title," he wrote in his column for The Telegraph.

"There is a flaw in Jose Mourinho's argument that the difference between Manchester United and Manchester City is money."

The former defender outlined that Guardiola's ability to improve players is what sets him apart from Mourinho.

"Rewind to the start of this season and assess the head-to-head qualities of the United and City squads.

"Player-for-player, which would you argue was superior?" he argued.

"Was Ederson considered better than David De Gea? Were City's centre-backs Nicolas Otamendi and John Stones preferable to Eric Bailly and Phil Jones? Did United fans want Fernandinho or Nemanja Matic?"

     [+] [-]

, 2017-12-30 21:39, pirms 6 gadiem
Nez kā Lestera izcīnīja titulu, bez mega pirkumiem? Čīktēt par kalendāru, čīkstēt par finansēm... dari savu darbu un aizver pāksti. Nav jau tā, ka Maurim tikai pagalma puikas būtu iedoti.