Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Meiera "Unics" piesaista vēl vienu garo spēlētāju, Porziņģa bijušo komandas biedru

Andrejs Siliņš

Meiera "Unics" piesaista vēl vienu garo spēlētāju, Porziņģa bijušo komandas biedru
Maurīss Ndūrs
Foto: AFP / Scanpix

Latviešu basketbolista Mārtiņa Meiera pārstāvētais Kazaņas "Unics" klubs parakstījis līgumu ar senegāliešu spēka uzbrucēju Maurīsu Ndūru, kurš pagājušajā sezonā spēlēja kopā ar Kristapu Porziņģi Nacionāls basketbola asociācijas (NBA) klubā Ņujorkas "Knicks".

Ndūrs pēc Ohaio universitātes absolvēšanas 2015. gada vasarā uzspēlēja Ņujorkas "Knicks" komandā vasaras līgā un vēlāk parakstīja negarantēto līgumu ar Dalasas "Mavericks". Pirms regulārās sezonas sākšanās gan Ndūru atbrīvoja, un decembrī spēlētājs parakstīja līgumu ar Madrides "Real".

Lai gan ne ACB līgā, ne Eirolīgā Ndūrs bija tāls "Real" rezervists, vidēji gūstot ap diviem punktiem spēlē, vasarā basketbolists tika pie līguma ar "Knicks". Pagājušajā sezonā Ndūrs nospēlēja 32 mačus, vidēji 10,6 minūtēs gūstot 3,1 punktu un izcīnot 2,0 atlēkušās bumbas.

Šovasar "Knicks" pārtrauca līgumsaistības ar Ndūru, un 205 centimetrus garais basketbolists līdz pat šim brīdim nebija atradis sev jaunu darba vietu. Tagad spēlētājs parakstījis līgumu līdz sezonas beigām ar Kazaņas "Unics".

"Mo ir spēlētājs ar labu nākotni, viņš ir fiziski labi apveltīts un spējīgs spēlēt abās lielo spēlētāju pozīcijās," jauno papildinājumu raksturoja "Unics" galvenais treneris Dimitriss Priftiss.

Jādomā gan, ka Mārtiņa Meiera spēles laiku Ndūra pievienošanās neietekmēs, jo Kazaņas komanda palikusi bez grieķu spēka uzbrucēja Kosta Kaimakoglu, kuram nāksies izlaist ilgāku laiku. Meiers šosezon piedalījies vienā VTB līgas mačā, bet Eiropas kausā piecās spēlēs laukumā pavadītas vidēji piecas minūtes.

Izmantotie resursi:
Новый игрок БК УНИКС

  +1 [+] [-]

, 2017-11-29 16:52, pirms 6 gadiem
To tik Mārtiņš zina,kāpēc viņš joprojām ir Kazaņā..

  +3 [+] [-]

, 2017-11-29 16:56, pirms 6 gadiem
RealT rakstīja: To tik Mārtiņš zina,kāpēc viņš joprojām ir Kazaņā..
Es arī to zinu - tā ir nauda. Ja kāds piedāvātu līdzvērtīgu algu komplektā ar labāku spēles laiku, viņš jau sen būtu prom Kazaņas.

     [+] [-]

, 2017-11-29 17:20, pirms 6 gadiem
chankers rakstīja: Es arī to zinu - tā ir nauda. Ja kāds piedāvātu līdzvērtīgu algu komplektā ar labāku spēles laiku, viņš jau sen būtu prom Kazaņas.
Dēļ naudas sildīt soliņu un spēlēt videji 5min...nu kā uz to skatās..konts paliek biezāks,bet sportiskais plānāks..

  +1 [+] [-]

, 2017-11-29 18:03, pirms 6 gadiem
RealT rakstīja: Dēļ naudas sildīt soliņu un spēlēt videji 5min...nu kā uz to skatās..konts paliek biezāks,bet sportiskais plānāks..
Arī fakts, vismaz varēja otrajā komandā iedot uzspēlēt, tad spēles garša nepazustu

  +1 [+] [-]

, 2017-11-29 20:23, pirms 6 gadiem
Ja Tew piedāvā 2x lielāku algu,protams,ka ies prom! Vienkāršs,samelojās par spēles laiku-kas nebija smuki!

     [+] [-]

, 2017-11-29 22:44, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: Arī fakts, vismaz varēja otrajā komandā iedot uzspēlēt, tad spēles garša nepazustu
vai vismaz uz izlasi atbraukt un atcerēties kā ož sviedri

     [+] [-]

, 2017-11-29 23:29, pirms 6 gadiem
Vai viņam vispār ir spēles laiks?

     [+] [-]

, 2017-11-29 23:38, pirms 6 gadiem
sapnis rakstīja: vai vismaz uz izlasi atbraukt un atcerēties kā ož sviedri
Lūk, tas gan diezgan riskanti, jo izlaistu daudz treniņus un nevar zināt, kā treneri uz to skatītos, iespējams, ka viņš aizbrauktu un atpakaļ neviens negaidītu...Bet tīri no spēlēšanas, viņam izlase un izlasei viņš diezgan noderētu, īpaši pret Turciju