Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Pret CSKA traumu guvušajam Mejerim rīt tiks veiktas medicīniskās pārbaudes

Rolands Eliņš

Pret CSKA traumu guvušajam Mejerim rīt tiks veiktas medicīniskās pārbaudes
Mareks Mejeris
Foto: VTB-league.com

„VEF Rīga” komandas galvenais treneris Jānis Gailītis pēc sezonas pēdējā mača VTB Vienotajā līgā uzteica Maskavas CSKA ar iekļūšanu nākamajā kārtā, bet par Mareka Mejera gūto traumu konkrētāk neizteicās. Savukārt kluba direktors Gatis Jahovičs portālam Sportacentrs.com norādīja, ka Mejerim padziļinātas medicīniskās pārbaudes tiks veiktas rītdien, kad arī taps skaidrs par viņa turpmāku dalību LBL finālsērijā.

„Apsveicu CSKA ar uzvaru gan spēlē, gan sērijā. Viņi to ir pelnījuši,” pēcspēles sarunā ar krievu medijiem teica Jānis Gailītis. „Mēs cīnījāmies, parādījām labu spēli, neskatoties uz rezultātu. Šodienas spēle mums bija ļoti neveiksmīgi, nevēlos pat ielaisties detaļu izklāstīšanā.”

Pirmā puslaika izskaņā neveiksmīgi nokrita viens no vefiešu līderiem Mareks Mejeris, kurš otrajā puslaikā vairs nespēlēja. Gailītis viņa situāciju vēl nevarēja paskaidrot, nepieminot arī iespēju par Mejera spēlēšanu LBL finālsērijas turpinājumā.

„Par Mejera traumu pagaidām nekas nav skaidrs. Tāds nu ir sports, tā mēdz gadīties,” sacīja Gailītis. „Šobrīd ir par agru, lai es izdarītu prognozes par viņa atveseļošanās laiku.”

"VEF Rīga" direktors Gatis Jahovičs šorīt portālam Sportacentrs.com paskaidroja, ka arī neko Mejera traumas sakarā šobrīd vēl nevar komentēt, jo medicīniskās pārbaudes tiks veiktas rītdien. Jahovičs toties neizslēdza iespēju, ka Mejeris varētu jau rītdien arī piedalīties nākamajā LBL finālsērijas spēlē pret „Ventspili”, norādot, ka par to visu tiks izlemts tikai rīt pēc konsultēšanās ar ārstiem.

Pagaidām sērijā rezultāts ir neizšķirts 1-1. Mejeris finālsērijas ievadā bija ļoti svarīgs spēlētājs savā komandā, pirmajā mačā izceļoties ar 19 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām, bet otrajā mačā iemeta astoņus punktus, palīdzot izcīnīt uzvaru.

Savukārt CSKA galvenais treneris Dimitris Itudis uzteica VEF parādīto cīņassparu: „CSKA attiecas pret visām spēlēm nopietni. Apsveicu arī VEF ar šo sēriju, viņiem ir atlētisks sastāvs, viņi cīnījās līdz pēdējam. Ceru, ka ar Mejeri viss būs kārtībā, viņš komandai ir ļoti svarīgs spēlētājs. VEF mums iepriekš palūdza, lai pamainām spēļu grafiku, jo viņiem nebija pieejama arēna. Mēs cienām līgas noteikumus, taču šoreiz spērām soli pretim.”

Arī CSKA uzbrucējs Semjons Antonovs uzslavēja VEF par aizvadīto sēriju, norādot, ka trīs spēles pret Rīgas komandu noteikti nebija vieglas: „Pirmajās divās spēlēs mēs zaudējām pirmajās ceturtdaļās, ielaidām daudz punktu un pēc tam nācās tērēt daudz spēku, lai atgrieztos spēlē. Šīs bija mūsu pirmās spēles pēc Eirolīgas noslēguma, tāpēc varbūt bija grūti psiholoģiskajā ziņā. Bija jāpadara liels darbs, un VEF arī pamatīgi cīnījās. Mejeris guva traumu – novēlu viņam ātru atgūšanos, bet VEF rotācija līdz ar to samazinājās. Otrajā puslaikā mēs labi nospēlējām aizsardzībā, tad nu uzbrukumā atlika tikai iemest brīvos metienus.”

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/basketba...
https://www.championat.com/basketba...

  +2 [+] [-]

, 2018-05-30 13:38, pirms 6 gadiem
nba jau spēles laikā uztaisa magnētisko un ko tur vēl ne varētu izmeklēt.. te laikam rinda vēl jāizstāv pie ģimenes ārsta (kurš pateikt ka vajag oglīti un viss būs ok dok) ..un ja labi palūgsi nosūtīs uz traumām apskatei

     [+] [-]

, 2018-05-30 17:39, pirms 6 gadiem
bobiits rakstīja: nba jau spēles laikā uztaisa magnētisko un ko tur vēl ne varētu izmeklēt.. te laikam rinda vēl jāizstāv pie ģimenes ārsta (kurš pateikt ka vajag oglīti un viss būs ok dok) ..un ja labi palūgsi nosūtīs uz traumām apskatei
Ha,ta jau ir pie mums LV,bet nu jācer,ka sportista apdrošināšana visus šos šķēršļus apies..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja