Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Šodien vīriešu Virslīgā – čempioni pret eksčempioniem

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šodien vīriešu Virslīgā – čempioni pret eksčempioniem
Foto: Ritvars Raits

Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā šodien paredzētas četras spēles, centrālā no tām notiks Lielvārdē, kur čempione "Lielvārde" uzņems eksčempioni - "RTU/Inspecta". Divus citus mačus (starp "Kuršiem" un "Ķekavas Bulldogiem", kā arī "Rubeni" un "Pārgauju") interneta tiešraidē translēs Sportacentrs.com TV.

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 17.00 "Kurši" – "Ķekavas Bulldogi"(Liepājas Olimpiskajā centrā)
Liepājā spēkiem mērosies divas komandas, kurām jaunajā sezonā vēl nav izdevies tikt pie uzvarām. "Kurši" aizvadījuši divas spēles izbraukumā, ar 7:8 piekāpjoties Stalbes "Pārgaujai", bet ar 3:10 atzīstot "RTU/Inspecta" pārākumu. Virslīgas debitante "Ķekavas Bulldogi" savā debijas spēlē nikni cīnījās pret FK "Bauska", tomēr salūza pēdējā periodā, piedzīvojot zaudējumu ar 7:13. Liepājnieku rindās rezultatīvākais ar 5 (2+3) punktiem šobrīd ir Miķelis Krūms, bet ķekaviešu sastāvā ar 3 (1+2) punktiem izcēlies Dzintars Sēne.
Spēles tiešraide ŠEIT.

Pulksten 18.00 "Rubene" - "Pārgauja" (Kocēnu sporta namā)
Kocēnu "Rubene" aizvadījusi divas spēles – ar 6:5 pārspēta "Talsi/Triobet", bet ar 4:9 zaudēts "Ķekavai". Rezultatīvākais spēlētājs ar 4 (2+2) punktiem ir Mārtiņš Zelčs. Stalbes "Pārgauja" paspējusi nospēlēt jau trīs mačus (visus savā laukumā) – ar 8:7 pārspēta "Kurši", ar 8:5 - "Ulbroka/FS Masters", bet ar 8:12 zaudēts "Lielvārdei". Komanndas uzbrukuma līdera lomai pieteicies Gvido Lauga, kurš ar 9 gūtiem vārtiem šobrīd ir Virslīgas labākais bombardieris, bet kopumā viņam jau 11 punktu – 1.vieta ar lielvārdieti Tomu Akmeņlauku.
Spēles tiešraide ŠEIT.

Pulksten 18.00 FK "Bauska" - "Lekrings" (sporta namā "Mēmele", Bauskā)
FK "Bauska" pirmās divas spēles aizvadīja izbraukumā – ar 4:10 zaudēts "Valmierai", bet ar 13:7 pieveikta "Ķekavas Bulldogi". Rezultatīvākais baušķenieku rindās šobrīd ir Ģirts Laugalis ar 7 (2+5) punktiem - viņš ar lielvārdieti Mihailu Kostusevu dala Virslīgas labākā piespēlētāja godu. FK "Bauska" uzbrucējs Gints Velmunskis paspējis nopelnīt 7 soda minūtes. Tikpat daudz ir vēl tikai valmierietim Dāgam Rozenbaham. Cēsu "Lekrings" divās spēlēs ieguvusi 5 punktus - "Ulbroka/FS Masters" viesos tika pārspēta tikai papildlaikā (6:5), bet "Valmiera" savā laukumā sakauta ar 10:3. Veseli četri cēsnieki guvuši pa 4 rezultativitātes punktiem: Aleksandrs Abramovs, Andris Rajeckis, Mārtiņš Rajeckis un Toms Rīsmanis.

Pulksten 18.00 "Lielvārde" - "RTU/Inspecta" (Lielvārdes novada sporta centrā)
Lielvārdē tiksies komandas, kuras jaunajā sezonā vēl nav izjutušas zaudējuma rūgtumu. Turnīra tabulas līdere "Lielvārde" savā laukumā ar 6:5 pārspēja vicečempioni "Ķekavu", bet viesos ar 12:8 uzvarēja "Pārgauju". Otrajā uzvarā sezonas rekordu vienā spēlē gūto rezultativitātes punktu ziņā uzstādīja Toms Akmeņlauks – 8 (6+2). Viņš kopā ar stalbieti Gvido Laugu dala Virslīgas rezultatīvākā spēlētāja godu – 11 (8+3) punktu. "RTU/Inspecta" savā laukumā uzņēma "Kuršus" un pēc nepārliecinoša sākuma svinēja rezultatīvu uzvaru ar 9:3. Ar trim vārtu guvumiem izcēlās Edžus Bunka.

SIEVIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 15.00 "Rubene" – "Ķekavas Bulldogs" (Kocēnu sporta namā)
Gan kocēnietes, gan ķekavietes jaunajā sezonā aizvadījušas pa vienai spēlei, tikai ar dažādiem panākumiem. "Rubene" viesos ar 2:5 piekāpās RSU, abi vārti Edītes Bankavas kontā. "Ķekavas Bulldogs" samērā negaidīti ar 7:4 pieveica FK "Ķekava", pa 4 rezultativitātes punktiem guva māsas Vancānes – Līga un Aija, kuras šobrīd ir rezultatīvākās Virslīgā. "Ķekavas Bulldogs" vārtsardzei Sintijai Banei ir vislabākais atvairīto pretinieču metienu rādītājs – 90.24 %.

Izmantotie resursi:
floorball.lv