Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Šodien vīriešu Virslīgā – čempioni pret eksčempioniem

Šodien vīriešu Virslīgā – čempioni pret eksčempioniem
Foto: Ritvars Raits

Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā šodien paredzētas četras spēles, centrālā no tām notiks Lielvārdē, kur čempione "Lielvārde" uzņems eksčempioni - "RTU/Inspecta". Divus citus mačus (starp "Kuršiem" un "Ķekavas Bulldogiem", kā arī "Rubeni" un "Pārgauju") interneta tiešraidē translēs Sportacentrs.com TV.

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 17.00 "Kurši" – "Ķekavas Bulldogi"(Liepājas Olimpiskajā centrā)
Liepājā spēkiem mērosies divas komandas, kurām jaunajā sezonā vēl nav izdevies tikt pie uzvarām. "Kurši" aizvadījuši divas spēles izbraukumā, ar 7:8 piekāpjoties Stalbes "Pārgaujai", bet ar 3:10 atzīstot "RTU/Inspecta" pārākumu. Virslīgas debitante "Ķekavas Bulldogi" savā debijas spēlē nikni cīnījās pret FK "Bauska", tomēr salūza pēdējā periodā, piedzīvojot zaudējumu ar 7:13. Liepājnieku rindās rezultatīvākais ar 5 (2+3) punktiem šobrīd ir Miķelis Krūms, bet ķekaviešu sastāvā ar 3 (1+2) punktiem izcēlies Dzintars Sēne.
Spēles tiešraide ŠEIT.

Pulksten 18.00 "Rubene" - "Pārgauja" (Kocēnu sporta namā)
Kocēnu "Rubene" aizvadījusi divas spēles – ar 6:5 pārspēta "Talsi/Triobet", bet ar 4:9 zaudēts "Ķekavai". Rezultatīvākais spēlētājs ar 4 (2+2) punktiem ir Mārtiņš Zelčs. Stalbes "Pārgauja" paspējusi nospēlēt jau trīs mačus (visus savā laukumā) – ar 8:7 pārspēta "Kurši", ar 8:5 - "Ulbroka/FS Masters", bet ar 8:12 zaudēts "Lielvārdei". Komanndas uzbrukuma līdera lomai pieteicies Gvido Lauga, kurš ar 9 gūtiem vārtiem šobrīd ir Virslīgas labākais bombardieris, bet kopumā viņam jau 11 punktu – 1.vieta ar lielvārdieti Tomu Akmeņlauku.
Spēles tiešraide ŠEIT.

Pulksten 18.00 FK "Bauska" - "Lekrings" (sporta namā "Mēmele", Bauskā)
FK "Bauska" pirmās divas spēles aizvadīja izbraukumā – ar 4:10 zaudēts "Valmierai", bet ar 13:7 pieveikta "Ķekavas Bulldogi". Rezultatīvākais baušķenieku rindās šobrīd ir Ģirts Laugalis ar 7 (2+5) punktiem - viņš ar lielvārdieti Mihailu Kostusevu dala Virslīgas labākā piespēlētāja godu. FK "Bauska" uzbrucējs Gints Velmunskis paspējis nopelnīt 7 soda minūtes. Tikpat daudz ir vēl tikai valmierietim Dāgam Rozenbaham. Cēsu "Lekrings" divās spēlēs ieguvusi 5 punktus - "Ulbroka/FS Masters" viesos tika pārspēta tikai papildlaikā (6:5), bet "Valmiera" savā laukumā sakauta ar 10:3. Veseli četri cēsnieki guvuši pa 4 rezultativitātes punktiem: Aleksandrs Abramovs, Andris Rajeckis, Mārtiņš Rajeckis un Toms Rīsmanis.

Pulksten 18.00 "Lielvārde" - "RTU/Inspecta" (Lielvārdes novada sporta centrā)
Lielvārdē tiksies komandas, kuras jaunajā sezonā vēl nav izjutušas zaudējuma rūgtumu. Turnīra tabulas līdere "Lielvārde" savā laukumā ar 6:5 pārspēja vicečempioni "Ķekavu", bet viesos ar 12:8 uzvarēja "Pārgauju". Otrajā uzvarā sezonas rekordu vienā spēlē gūto rezultativitātes punktu ziņā uzstādīja Toms Akmeņlauks – 8 (6+2). Viņš kopā ar stalbieti Gvido Laugu dala Virslīgas rezultatīvākā spēlētāja godu – 11 (8+3) punktu. "RTU/Inspecta" savā laukumā uzņēma "Kuršus" un pēc nepārliecinoša sākuma svinēja rezultatīvu uzvaru ar 9:3. Ar trim vārtu guvumiem izcēlās Edžus Bunka.

SIEVIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 15.00 "Rubene" – "Ķekavas Bulldogs" (Kocēnu sporta namā)
Gan kocēnietes, gan ķekavietes jaunajā sezonā aizvadījušas pa vienai spēlei, tikai ar dažādiem panākumiem. "Rubene" viesos ar 2:5 piekāpās RSU, abi vārti Edītes Bankavas kontā. "Ķekavas Bulldogs" samērā negaidīti ar 7:4 pieveica FK "Ķekava", pa 4 rezultativitātes punktiem guva māsas Vancānes – Līga un Aija, kuras šobrīd ir rezultatīvākās Virslīgā. "Ķekavas Bulldogs" vārtsardzei Sintijai Banei ir vislabākais atvairīto pretinieču metienu rādītājs – 90.24 %.

Izmantotie resursi:
floorball.lv


Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.