Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Manchester City" diskvalificē Tevesu uz divām nedēļām

Andrejs Siliņš

"Manchester City" diskvalificē Tevesu uz divām nedēļām
Karloss Tevess turpmākajās dienās varēs uzturēt formu, trenējoties ar rezerves komandu
Foto: AP/Scanpix

Pēc tam, kad otrdienas vakarā Karloss Tevess atteicās iziet laukumā uz maiņu "Manchester City" UEFA Čempionu līgas spēlē pret Minhenes "Bayern", angļu kluba vadība argentīniešu uzbrucējam piešķīrusi diskvalifikāciju uz divām nedēļām, taču tas varētu nebūt pēdējais pieņemtais mērs.

Spēlē ar rezultātu 2:0 uzvaru izcīnīja Vācijas vienība, bet pēc mača mančesteriešu galvenais treneris Roberto Mančini atklāja, ka Tevess atteicies iesildīties un doties laukumā, kad lūgts to darīt. "Tevess bija paredzēts kā otrā maiņa. Viņš atteicās iesildīties un arī iet laukumā. Ja spēlētājs pelna tik daudz naudas un spēlē tādā klubā kā "City", tā uzvesties nedrīkst," norādīja treneris.

Klubs izplatījis paziņojumu, kas vēsta - Tevesam piešķirta maksimums divu nedēļu diskvalifikācija. Šajā laika periodā futbolists ne tikai nevarēs piedalīties komandas spēlēs, bet arī trenēties ar pirmo kluba komandu. "Tas, ko pateicu Karlosam, ir starp mani, viņu un klubu, bet esmu ļoti sarūgtināts," pārdomās par radušos situāciju dalījās treneris Mančini. "Ja man būtu teikšana, viņš tiktu atlaists. Ja vēlamies uzlabot komandu, Karloss vairs nevar spēlēt. Man viņš nav vajadzīgs."

Pats spēlētājs izplatīja paziņojumu, kurā noliedzis atteikšanos iet laukumā: "Šis nav īstais laiks ieslīkt detaļās, bet vēlos pateikt, ka neatteicos spēlēt. Skatoties nākotnē, esmu gatavs veikt savus pienākumus un spēlēt, kad būšu vajadzīgs." BBC vēsta, ka Tevess bijis neapmierināts nevis ar to, ka jādodas laukumā, bet - ka jāiet iesildīties. Mančini licis futbolistam vēlreiz iet iesildīties pirms došanās laukumā.

Tevesa komandas biedrs Pablo Zabaleta, kurš arī ir Argentīnas pārstāvis, paudis atbalstu savam cīņu biedram: "Mums jāpalīdz Karlosam. Šis ir sarežģīts brīdis, bet mums jābūt mierīgiem. Katram ir citādāks raksturs, dažkārt kāds lēmums tiks uztverts grūtāk, jo mums ir par daudz spēlētāju. Mums jāpieņem tas, ka dažreiz atrodamies uz rezervistu soliņa un jāgaida brīdis, kad būsim laukumā."

FIFA viceprezidents Džims Boiss jau paudis atbalstu kluba nostājai gadījumā, ja Tevess patiešām atteicies iet laukumā. "Domāju, ka FIFA spēkos būtu diskvalificēt spēlētāju pavisam no futbola," norādīja Boiss.

Izmantotie resursi:
BBC

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-09-29 12:19, pirms 13 gadiem
tagad, kad emocijas nedaudz norimušās vajadzētu domāt, ko darīt tālāk. viens variants ir lauzt līgumu ar Tevez (tas ir iespējams cik esmu lasījis sporta juristu komentārus), FIFA viņu nobanotu un viņš nevarētu vispār kādu laiku spēlēt futbolu, bet kam no tā labums? sakarīgākais būtu paturēt viņu līdz janvārim nemaksājot algu (par šo viņš varētu kasīties, bet tā kā viņš pārkāpis līgumu, izredzes nemaksāt vismaz daļu no algas ir visai labas) un aizsūtīt viņu atpakaļ uz Argentīnu, lai viņš nebojātu mikroklimatu komandā. Pēc tam 1. janvāra datumā viņu pārdod Corintians vai jebkuram citam BRA vai ARG klubam par akcijas cenu. Stulbākais ir tas, ka tagad līdz janvārim paliekam ar 3 uzbrucējiem, jo visi "liekie" pārdoti vai izīrēti, kas spēlējot pie pašreizējās shēmas, kad vismaz 2 uzbrucēji ir sākumsastāvā, bet var būt arī visi 3, turklāt pie tāda spēļu grafika, ir maz. Bet var kaut kā līdzēties liekot A Jonsonu (kurš gan traumēts šobrīd) vai Milneru kā malējo uzbrucēju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-09-29 13:36, pirms 13 gadiem
Excellent! Drīz Tevesu varēs dabūt par arābu kuponiem Beidzot Mančīni varēs spēlēt ar vienu spices uzbrucēju kā pienākas. Tikai cits jautājums, vai atlikušie uzbrucēji ir gatavi individuāli uzņemties uzbrukuma līdera lomu? Redzēs, kas tur sanāks, bet nu cīņai par tituliem šādas peripetijas par labu nenāk. Būs vien jāturpina būvēt un saliedēt komandu nevis sapņot un lekt augstāk par sēžamvietu.

     [+] [-]

, 2011-09-29 13:53, pirms 13 gadiem
ar vienu spices uzbrucēju City spēlē visu sezonu un arī FA kauss tika izcīnīts bez Tevez aktīvas līdzdalības. shēma ir 4-2 (balsti)-1 (zem uzbrucēja)-2 (malējie)-1 (spice), kur priekšējie 1-2-1 ir Aguero- Nasri, Silva- Džeko. tad vēl rezervē paliek Balotelli, Milners (kas gan īsti wingeram ne pārāk labi der) un AJ. Tevez, neskaitot Carling spēli, nav nospēlējis pat 90 min šosezon. Tādēļ, ja visi veseli viņš nemaz nav vajadzīgs. Protams cita runa, ja kāds satraumējas vai ir jānodrošina rotācija. Lielāks mīnuss ir tieši mikroklimata sabojāšana, un arī šāda Tevesa neesamība ir mīnus, lai gan cīņā par titulu tam būtisku lomu nevajadzēs spēlēt. Janvārī varēs nopirkt vēl vienu uzbrucēju
Hose Girtinho rakstīja: Excellent! Drīz Tevesu varēs dabūt par arābu kuponiem Beidzot Mančīni varēs spēlēt ar vienu spices uzbrucēju kā pienākas. Tikai cits jautājums, vai atlikušie uzbrucēji ir gatavi individuāli uzņemties uzbrukuma līdera lomu? Redzēs, kas tur sanāks, bet nu cīņai par tituliem šādas peripetijas par labu nenāk. Būs vien jāturpina būvēt un saliedēt komandu nevis sapņot un lekt augstāk par sēžamvietu.

  +2 [+] [-]

, 2011-09-29 13:57, pirms 13 gadiem
Limavady United interesējas par Tevezu

BBC News - Limavady United's loan offer to...

     [+] [-]

, 2011-09-29 13:57, pirms 13 gadiem
jā un komentējot tavu (Hose) pirmo teikumu, tiešām domāju, ka šo visu ir izplānojis Kia (Tevesa aģents), lai dabūtu Tevesu pa lēto janvārī. Kā saprotu Kia pieder arī daļa Corintioans akciju, kas padara viņu par ieinteresēto personu. vienā vārdā Kia ir cūka.

     [+] [-]

, 2011-09-29 14:11, pirms 13 gadiem
neveikls mēģinājums popularizēt klubu uz skandāla rēķina. par viņu nopietnību liecina tas, ka viņi domā, ka Tevez nav cup tied. viņš spēlēja dažas min pret Napoli ar to pietiek.
spinaats rakstīja: Limavady United interesējas par Tevezu

http://www.bbc.co.uk/news/uk-northern-ireland-15093522

     [+] [-]

, 2011-09-29 15:54, pirms 13 gadiem
What now for Carlos Tevez? The five clubs who...
Goal uzražojis rakstu par Tevesa iespējamo jauno klubu, manuprāt ļoti ticami

     [+] [-]

, 2011-09-29 17:04, pirms 13 gadiem
Žēl Teveza,jo godīgi sakot nesaprtou ko viņš dara uz rezervistu soliņa pēc tik labas sezonas kā pagājušā!!!
Ja godīgi tad vēlētos Tevezu redzēt Chelsea rindās,jo cik zināms tad Drogba un Anekla tur vairs nebūs pēc šīs sezonas!!!
Tevezs un Torres būtu labs uzbrukuma duets!

     [+] [-]

, 2011-09-29 17:04, pirms 13 gadiem
Paldies Dievam, ka "Juventus" ir pilns ar uzbrucējiem un nebūtu gatavi maksāt Tevesam astronomisku algu. Komandā jāsaglabā labs mikroklimats, kam argentīnietis būtu nopietns šķērslis. Gan jau kādi arābi viņu beigu beigās nopirks.

     [+] [-]

, 2011-09-29 17:18, pirms 13 gadiem
Juventus, Inter Milan fancy cut-price Man City...

nezinu cik var ticēt Mirror drīzāk jau nē nekā jā, bet Juventus gribot par 20-25 mio mārciņu šo ņemt.

     [+] [-]

, 2011-09-29 17:36, pirms 13 gadiem
Cenai nav nozīmes. Galvenais ir riska faktors. Neiespējami prognozēt, kā Tevess iejustos Itālijā.

     [+] [-]

, 2011-09-29 18:20, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Excellent! Drīz Tevesu varēs dabūt par arābu kuponiem Beidzot Mančīni varēs spēlēt ar vienu spices uzbrucēju kā pienākas. Tikai cits jautājums, vai atlikušie uzbrucēji ir gatavi individuāli uzņemties uzbrukuma līdera lomu? Redzēs, kas tur sanāks, bet nu cīņai par tituliem šādas peripetijas par labu nenāk. Būs vien jāturpina būvēt un saliedēt komandu nevis sapņot un lekt augstāk par sēžamvietu.
Uzskatu, ka sis pasakums loti palidzes Mancini autoritates nostiprinasanai un tas ir sis komandas vajakais punkts. Treneris lielisks, komanda savakta tikai jatiek gala ar mazam meitenem, kuras spiedz un kauc ja kas nav pa pratam. Velu veiksmi MCity un jaunajam klubam, kurs iegrabsies ar jauko Carlosu.....

     [+] [-]

, 2011-09-29 18:45, pirms 13 gadiem
Runājot par spices uzbrucēju, vienkārši vēlējos pateikt, ka vēl neredzu, ka Džeko un Aguero jau būtu gatavi uzņemties uzbrukuma līdera lomu spēlēs pret grandiem. Spēle pret "Bayern" atklāja vairākas nopietnas problēmas, par kurām Mančīni derētu nopietni padomāt. Ja "City" sezonas mērķis ir "FA kauss", tad, protams, var turpināt arī bez īpašām izmaiņām.

     [+] [-]

, 2011-09-29 19:08, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Runājot par spices uzbrucēju, vienkārši vēlējos pateikt, ka vēl neredzu, ka Džeko un Aguero jau būtu gatavi uzņemties uzbrukuma līdera lomu spēlēs pret grandiem. Spēle pret "Bayern" atklāja vairākas nopietnas problēmas, par kurām Mančīni derētu nopietni padomāt. Ja "City" sezonas mērķis ir "FA kauss", tad, protams, var turpināt arī bez īpašām izmaiņām.
Dod jebkuram no viņiem servisu un viņi lādēs golus. Kļūda Minhenē bija iekš 4-4-2, ne jau iekš uzbrucēju meistarības.

  +1 [+] [-]

, 2011-09-29 19:22, pirms 13 gadiem
Ambrē rakstīja: Žēl Teveza,jo godīgi sakot nesaprtou ko viņš dara uz rezervistu soliņa pēc tik labas sezonas kā pagājušā!!!
Ja godīgi tad vēlētos Tevezu redzēt Chelsea rindās,jo cik zināms tad Drogba un Anekla tur vairs nebūs pēc šīs sezonas!!!
Tevezs un Torres būtu labs uzbrukuma duets!
Uz soliņa šis argentinos sēž tapēc ka pats jau ilgu laiku bruuķēja muti ka tiisies prom un viņa vietā tika nopirkts Aguero.

  +1 [+] [-]

, 2011-09-29 19:46, pirms 13 gadiem
march_2k rakstīja: Dod jebkuram no viņiem servisu un viņi lādēs golus. Kļūda Minhenē bija iekš 4-4-2, ne jau iekš uzbrucēju meistarības.
Par servisu piekrītu, tomēr grandu mačos pietrūkst Tevesa prasmes pašam radīt bīstamus momentus, kurus citkārt, protams, var palīdzēt radīt, piemēram, Silva. Aguero ir laba realizācija, bet vajadzīgs "serviss", bet runājot par Džeko, ticu, ka viņš ar laiku spēs uzņemties šī individuālā uzbrukuma līdera lomu, jo visas dotības viņam ir. Džeko gan ir jau izrunāts temats.

     [+] [-]

, 2011-09-30 13:58, pirms 13 gadiem
kā Tu to domāji? no sākuma nebija 4-4-2, beigās pēc maiņām bija, kas līdzīgs, lai gan tad īsti vairs nevarēja saprast shēmu
march_2k rakstīja: Kļūda Minhenē bija iekš 4-4-2, ne jau iekš uzbrucēju meistarības.

     [+] [-]

, 2011-09-30 14:01, pirms 13 gadiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja