Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Drakslers: "PSG zvaigžņu ego padara dzīvi grūtāku pārējai komandai"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Drakslers: "PSG zvaigžņu ego padara dzīvi grūtāku pārējai komandai"
Juliāns Drakslers. Foto: SIPA/Scanpix

Francijas čempiones Parīzes "Saint-Germain" vāciešu uzbrucējs Juliāns Drakslers norādījis, ka spēlēšana blakus lielajām zvaigznēm ir pārbaudījums citiem futbolistiem.

PSG uzbrukumu rotā viens no spēcīgākajiem trio pasaulē – Neimārs, Kilians Mbapē un Edinsons Kavani. Tomēr brazīlieti šovasar apvijušas baumas par viņa vēlmi atgriezties Barselonā, jaunais supertalants Mbapē pagājušās sezonas apbalvošanas ceremonijā pārsteidza ar paziņojumu, ka, iespējams, šis ir īstais laiks, lai pamēģinātu ko jaunu, un Kavani bijuši strīdi ar Neimāru, ieskaitot spēļu laikā.

"Viņi visi ir neticami spēlētāji, un tik augsta līmeņa futbolistus atrast ir ļoti grūti. Taču katram ir sava galva uz pleciem un savas iegribas. Viņi dzīvo futbolam, viņi grib gūt vārtus katrā spēlē, un laukumā ego ir redzams," pauda Drakslers.

"Reizēm komandai nav viegli ar to tikt galā. Tomēr, ja dzīvē paveicas un tiec pie iespējas spēlēt blakus viņiem, tā katru dienu ir bauda," atzīmēja 25 gadus vecais vācietis, kurš Parīzē pavadījis divas sezonas. Pagājušajā sezonā Drakslers Francijas čempionātā piedalījās 22 spēlēs, gūstot trīs vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +1 [+] [-]

, 2019-07-29 18:31, pirms 5 gadiem
Kas tas par rakstu? Virsraksts pat neatbilst tiem pāris teikumiem no kuriem šis raksts ir izlobīts!

     [+] [-]

, 2019-07-29 20:19, pirms 5 gadiem
Es tur neredzu nevienu zvaigzni. Ir uzpūsts brazīlis, uzpūsts urugvajietis un vēl daži klauni.

  +2 [+] [-]

, 2019-07-29 20:40, pirms 5 gadiem
zaxx rakstīja: Es tur neredzu nevienu zvaigzni. Ir uzpūsts brazīlis, uzpūsts urugvajietis un vēl daži klauni.
Mbape arī uzpūsts?